Nu mi-e teamă să lupt ca să fiu văzut.
Masca nu-i pentru tine, ci pentru a-i proteja pe cei apropiați ție. (Christian Bale)

13.06.2012

Prostia în coerențĂ: ICS...în așteptarea de i-grec



Așa că...acum hai la defalcat..La despuricat icși din capul lui ICS!
 Ce non-sens! Te-ai prins? Ți s-au asociat sinapsele? O să-ți scot impuritățile din cap.
:))
Și va trebui să dai o bere.
:))
1- Zici că mai las un colț de mască jos? Michiduță, atunci când ființezi nu lași nimic prin simplu fapt că nu ai ce. Dar tu.., tu dacă ești o copie îmbărbătată artificial n-ai cum a te prinde ce sunt eu și cum mă pun și de ce(ANUME)pe tapet, prin simplu fapt că nu ai accesat alte dimensiuni în afara celor shaormico-orgasmice.
2- Zici că mă deranjează? Noormal...îmi fură din timpul alocat(nu știi tu)vorbindu-mi în chei și termeni ce pentru fiecare însemnează altceva.
3-Mă combate "frumos"? ICS, ori ne facem la bigudiuri, ori găsim răspunsul frământărilor(mici pârțuri in your head) sau îți place doar să te auzi tastând?
:))
4- Nu mă "erijez", și asta prin simplu fapt că nu ai mâna necesară și nici alte organe de care să mă poți agăța sau prinde în vreun fel Tu! Ești doar un agățător disperat de sensuri: degeaba te duci ca alba-n ham...sau ca muta la p--?... să mă încadrezi tu în vreun fel: ești departe de miezul lucrurilor descrise pe blogul meu și de miezul de dodoașcă invocat de țuguiaturaduM. Tu ești în optica mea microscopică un doar simpatic-coerent-fluid-și de-o liniaritate banal-exageratoare ce se umflă în pene și doar atât. Cur-cani și coco-și ca tine sunt destui...deci, nu ești un reper pentru rasa superioară, căutată în noi. Sau și-n tine urlă carpe diemul în manifestare?:))
5- Ics. Eu vreau să par a "interesant" (ai nimerito)...și asta ca să-ți mai deschizi și tu mintea...și nu să o îmbâcsești cu pagube omenești colaterale. Te-ai gândit că aș mai vrea să "fac" și eu dragoste de acum încolo? :))) Că sex facem nu?...din când în când, iar în restul timpului ne f-tem, nu?:)) băiet de trupă ce ești tu..
6- "A avut dreptate"!?:)) risc să mă enervez!
 Ca să ai "dreptate" NULITATE, tre să ai mari goluri de oxigen în cap/carențe în personalitate asta pentru că e necesar să deții toate coordonatele ecuației:să vezi/identifici nuanțele, trimiterile, nucleele separate, dar tu cum ești simplist-orgolios(combinație și aici nefastă)te raportezi ce-i bagi ăleia în golurile neumplute, dar și aruncându-i pe gură frumoase noțiuni împrumutate. Monșer, ești  "prost"! Adică Nu Știi, doar miroși suprafețele și vii... și te bagi peste mine să-ți dai cu presupusul în dreptul reperelor și echivocurilor "mele"puse în antiteză. De ce? Și tu ai nevoie să minimalizezi pentru a te valorifica. Ce să-ți valorifici? Mișto-ul meu asupra turmei nu mi-L poți devoala și știi de ce? Ești Implicat di-rect!
Așadar ce ai vrea tu să VALORIZEZI aici? Bruma de învățăminte dă întotdeauna reacții-contra: grobianismul în iubire doare pe oricine! Dar, nu ai ajuns tu la frecvențele astea...așa că faci urât de jos de acolo de la tine...și vrei să mă sperii sin tax sic.
7-Uite vezi cum contribui tu la ciufulirea mea?:)Păi cum să-mi zici tu mie una ca asta:  "nu suporti sa nu ti se dea dreptate" ?
Educația, pregătirea, percepția ics și socializarea cu urme de îmbălsămare te împiedică să vezi, să-ți poți limpezi creierul pentru și a te lămuri că eu nu caut asta, ci ridic "la fileu" nuanțe complexe ale firii umane, în speță ale iubirii. Apropo știi că în numele iubirii se omoară? Ești mult prea banal-ofticos că să ajungi la asemenea performanțe de ÎNȚELEGERE, așa că poți măcăni liniar în continuare. Eventual cu flori în pridvor și iubescuri de sezon.
8-Băieții din generală dacă mă băteau?:)) Sau: "Cand deja nu mai faci fata, vad imaginea unui copil cu ochelari si cosuri, care il are pe John Cena la avatar"? :)) Mă ce să zic, niște cretinoizi imberbi..am avut pe lângă mine dar nu mi-i amintesc să fii plecat la braț cu cine știe ce. Am în minte niște întrebări de la vremea respectivă...dar în orice caz nu aveau ca suport "dorința", știi? Chestii neclare, ambigue ce și-au găsit răspunsurile la timpul potrivit, tocmai pentru a nu mă iluziona așa cum faci tu...să te dai păreorolog și să te poți minții că mă pui la colț cu presupuneri cărora le lipsesc baza.Și ce să zic, ambi ne dăm cu părerea, dar moa nu calc în rahatul din potecă.
9- Asta e diferența dintre noi, eu nu sunt "rău ", nici nu atac persoana, mă excită prea mult subiectul, de ce? Îl caut în urma analizelor de multe ori făcute cu drag știi? So: Acum, persoana care înaintează subiectul o devoalez de cele mai multe ori, îi trădez apucăturile subconștientului și percepțiile agresive, așa cum am făcut acum cu tine. Dar și replic în dreptul asocierilor de idei, trăiri și identificări pe care unul ca tine și le permite să le simplifice hai-hui.
10- Păcătuiești (laitmotiv)prin a te alinia curentului de șmecher, ludic și superficial în superioritatea-ți ieftină.

În loc de concluzie
ICS: Eu nu apreciez anticipând așa cum doar "am învățat"(papagalicește) precum faci Tu, ci concluzionez foarte ușor.Simțurile mi le-au ascuțit altele... Miros toate resorturile unui atac neconvențional făcut (săracul) în virtutea unui același vechi sistem de reacții prostești: băgatul într-un domeniu unde creierul din oala-ți proprie nu poate fierbe. De ce? Are ațe...așa lubric și totdată înghesuit în largețea sa. De ce?? Nu a fost învățat cu temeperaturi mari, înalte! andreiraduM ce ești!
Speranța de a fi irelevant încă îți mai poate oferi "guri de oxigen" dar te rog, nu la mine..în spațiu.
Ps: dacă te întreb acum ce înseamnă pt tine că:" nu mai fac față" cât timp am pierde? Zi menumorut!?
:)

132 de comentarii:

  1. Te lupti cu tine. Doar ca nu-ti dai seama.

    Ics e doar un pretext pentru aceasta lupta. La fel si Andrei.

    La fel si tu, pentru Andrei. Sau pe cine mai mustruluieste el.

    I se zicea "l'enfant terrible..."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mine când mă lupt să scot ceea ce am mai frumos...înseamnă că asta caut și la ăsta, dar nu-mi dau seama?:))
      Sau m-aș lupta ca să... x,y,z, dar nu am cui?
      Nu Lori, argumentez la cineva care ar trebui să bage la cap. Ei sunt căpoșii mioritici dacă cumva nu te ai uitat cum trebuie la ei.

      Dacă eu nu scot sabia(prostiei)de ce crezi tu că eu mă "lupt"?
      De ce nu vezi că eu răspund în urma agresivității sesizate din neputință argumentativă.
      De ce nu ai făcut-o tu la mine acum 1 an, 2, acum o lună sau 5? Pentru că te ducea capul... Nu puteai să deschizi o cutie a pandorei doar de dragul de a o deschide și să vezi că nu e nimic în ea. Acum ăștia 2, ei sunt războinici ei au gagici...ei se confirmă în viața publică...No comment.

      Ai trecuut muult prea ușor peste CONSTRUCTUL meu și ai ajuns la al tăuu!
      De ce n-am eu nicio treabă cu el?
      Ai auzit de:putere și opoziție sau comunicare, de bun-simț?
      Feeling...sau respect pentru celălalt?
      Ei dacă da...atunci să știi că eu nu mă lupt, ci scot argumente
      pentru care românii își reinventează ca să-și salveze NEPUTINȚA:
      bani, minciună, agresivitate dar și mult mai puțină plăcere pentru a avea 2 amante...vor mai multe:)))

      Ștergere
    2. OK, argumentativule suprem. Nu o sa-ti raspund in dodii, asa cum vorbesti tu. Esti "prea suprem" pentru mintea mea ingusta si, pe langa asta, saorma de ieri mi-a atenuat simturile si mi-a produs o usoara lancezeala neuro-vegetativa, drept pentru care nu ma pot duela in troposfera. acolo esti tu. Eu am cazut putin, ce-i drept, sunt in ionosfera. oricum deasupra ta. copilule teribil(ist) :)) tu chiar te lupti, are dreptate lorelei. te lupti cu propriile-ti himere, cu propria-ti neputinta, cu angoasele tale generate de lipsurile copilariei. masinuta ta a fost furata? mama si tata te bateau fara motiv la popou? ai crescut singur si erai constant tratat cu indiferenta de parinti? raspunsurile le cauti in cine? in noi, restul? in cei diluati, in cinicul andreiradum, in mine, un "prost care miroase", incapabil sa desluseasca sensul universului asa cum o faci tu, zeule printre muritori?
      Poate nu recunosti, dar asta faci. Dar lupta ta nu e o lupta, pentru simplul fapt ca nu poti schimba nimic. Sa fim seriosi. Sunt mai matur ca tine de o mie de ori si nicio vorba de doi lei scoasa de tine cu pretentia de a fi etichetata drept "adevar universal" nu se va lovi de materia mea cenusie. Pentru simplul fapt ca iti sunt superior. Da, cu mana pe inima ti-o spun, micule pozac. Pentru ca: 1. Cand citesc ceva stiu sa interpretez ceea ce citesc fara sa fie nevoie sa tocesc si sa stau cu wikipedia si google-ul in fata sau sa inventez cuvinte si expresii doar ca sa demonstrez ca sunt un maestru emerit al comunicarii (ceea ce tu nu esti si nici nu vei fi vreodata). 2) Cultura mea generala nu va fi egalata de pseudocultura semidoctului joker nici intr-o mie de posturi denigraoare cu iz de roman foileton respins la tipar pe motiv de incoerenta neuro-lingivstica. 3) Ceea ce tu te chinui din rasputeri sa transmiti din vorbe (prost alese de altfel) eu o fac fara sa transpir. SI, mai mult de-atat, o traiesc si o simt. Tu visezi la cai roz (ti-am mai spus eu), eu ii man. Tu vezi poze cu mustangi in preerie si scrii un post lung cat urechile unui magar cu masca pentru ca mai apoi sa ii "scuipi" pe toti cei care nu-ti impartasesc stilul si parerile (ambigue), eu ii privesc de-acolo. Tu il citesti pe Ion Barbu si scrii 100 de pagini incercand sa-l copiezi si sa pozezi in maestru al ermetismului, generand un epic fail si cateva aplauze de complezenta, eu il citesc, il simt si il inteleg fara a avea pretentia de a ma ridica la nivelul lui. Cat despre comunicare, in toate formele sale, prietene, nu cred ca ar fi indicat sa incepi cu mine o discutie. S-ar putea sa-ti doresti mai apoi sa nu ma fi descoperit.
      Ca o curiozitate. Venele tale de pe gat erau umflate in timp ce scriai postul? Bateai din picior? Iti tremurau degetele? Te-a chemat mami la masa si te-ai rastit la ea spunand ca nu ai timp de asa ceva pentru ca mai ai de lucrat la teza de doctorat cu subiectul "Ego, alterego si berea nefiltrata - stereotip al psihozei in masa generata de lipsa prezentei feminine in viata protozoarelor"?
      Mana stanga sus, te rog. Asa, multumesc. Acum dreapta. Du-le frumusel la ceafa. Multumesc din nou. Now bend over, junior. Fa-o liniar ;)
      Ah, ca un post scriptum. Pun pariu si ca suferi de ejaculare precoce. In general, cei care termina in mai putin de 3-5 minute tind sa-si exprime superioritatea cam asa cum incerci tu sa o faci. Nu o spun eu, o spun studiile. Stii, la fel e si cu cei mici de inaltime, care sunt foarte tari in gura pentru ca atat au. Gandeste-te la un chihuahua in fata unui rottweiler. Bun. Acum, dupa ce ti-ai facut o idee, gandeste-te ca eu, rottweilerul, asa prost si mirositor cum sunt, privesc cu o usoara mila spre tine inainte sa ma infig in ceafa ta.
      Sa ai o seara frumoasa, deosebitule!

      Ștergere
    3. Nu vrei să înțelegi că în dodii se află realitatea pe care o construiești tu zi de zi? Eu doar ți-o arunc în nas ca să n-o poți s-o duci, pentru că e necesar să te copleșească propriile prostii.
      Îmi ești superior??:)))))
      Mare imbecil mare caracter!:))))
      Mi se pare corect să-mi/ne fii!:)))
      Superior îmi ești!?
      Păi de asta ești și PROST incurabil! Că nu te chinui!:))
      Of...gura păcătosului... Eu ca să te simt pe tine să știi că m-am chinuit ceva, de asta ți-am și mirosit regnul de proveniență și subiectul frustrării tale: Viața ta!
      -Ce să-ți fac tataie, ai f-tut mult și prost. Dar stai liniștit...nu ești singurul. uite-te-n jur. :))

      Eu visez la cai roz, tu îi mâni?
      :)))Frustrat ordinar...
      Oiștea mea nu se compară cu a ta, de când ai intrat cu ea în gard, plus de asta de atâta mânat...trebuie să răbufnești cumva. Prostia are și ea limitele ei știi?...dincolo de orice studii. Pui pariu dacă stai îți dau un multiplu... sau vrei șpritz erectus limitatus..

      Alte expresii care-ți arată CARACTERUL și PERSONALITATEA:
      "Pun pariu si ca suferi de ejaculare precoce. In general, cei care termina in mai putin de 3-5 minute tind sa-si exprime superioritatea cam asa cum incerci tu sa o faci. Nu o spun eu, o spun studiile. "
      Te folosești de o presupunere ca să răspunzi singur studiilor!? Nu imbecilității tale aduse de amprenta educației
      proaste primite...și, închei tu apoteotic că de la ejaculare mi se trage "superioritatea"! Letargie deliberată hai să te luminez puțin: ce ai sesizat tu cu tot cu generala cultură proastă nu e "superioritate", se numește viziune/feeling
      Adică îți miros toate intențiile și înclinațiile de joasă factură. A greșit cine te-a suportat...
      Otravă mică ocolește oamenii frumoși...
      Și pregătește-te să-mi părăsești scena, ți-am dat destul timp
      ca să-mi arăți cine ești...și de ce continui.

      Ștergere
  2. Toti avem bune si frumoase, inclusiv tu, inclusiv ei.
    Dupa cum si..nasoale...

    Omule, totul pornira de la suedeza aia. Chiar nu poate nimeni sa inteleaga ca ce vezi tu nu vad eu (ei), si viceversa? Si ca e imposibil sa te incontrezi cu un om, oricare ar fi el acela (tu cu ei, ei cu tine, eu cu...papa de la Roma) pentru ca suntem foarte diferiti, si ca oricat m-as chinui eu sa intru in feeling-u' ala al tau, nu pot? Si ca oricat te-ai chinui tu sa intri in mintile lor, nu poti? Samd. Deci eu doar intuiesc VAAAAAAAAAG ce vrei tu sa spui, e ca si cum as incerca marea cu degetul, de aceea as vrea sa descalcesc niste ite. Mi-e mult mai usor sa rezonez cu alte persoane, care-s mai asemanatoare mie. Insa!, cel mai important!, nu ma apuc sa-mi bat joc de feeling-u' tau! Aici, da, ai dreptate.
    Deci pentru mine suedeza aia n-are niciun fel de culoare. N-are sare si piper, n-are aroma, nu-mi inspira nik. Bine, ca e ok, canta frumusel, se misca bla-bla... Dar sa simt io acolo profunzimi si alte alea, n-ai sa vezi! Insa nu-mi arog CA DOAR EU POT SIMTI, si ca daca nu le percep eu, ele nu exista!
    Deci cel mai omeneste posibil ar fi sa zica fiecare "Da, dom'le, poate tu simti ce nu simt eu, sau poate ca tu intelegi ce nu inteleg eu, sau poate tu intuiesti ce nu intuiesc eu" samd.

    Cea mai de cacao chestie e cand ne dam "atoate". Tu te dai atoate in feeling, ala se da atoate in intelegere. Si de aici batjocura reciproca.

    Fratili mieu, E IMPOSIBIL SA INTRI IN REALITATEA ALTUIA! TU NU STII CAT DE ADANC SIMTIM EU SAU ICS SAU ANDREI RADU. Dupa cum nici noi, despre tine. Pentru mine E S Posthumus e Dumnezeu pe pamant. Pentru tine nu e nik. Pentru altu' e doar muzica de film, compusa la comanda, si nu izvorata din "feeling", chipurile.

    Una din cele mai de naspa chestii e sa vii sa-i vari pe gat altuia feeling-u' tau. (Si nu ma refer la tine). Pan' la urma, C a fost cea mai impartiala. A zis "Vax albina!", si si-a vazut de drum! Voi ati inceput s-o atacati, ca "nu stie ea ce-i aia feeling!" (nu conteaza cine e ea, ca e c sau ne-c, prea putin importa). Andrei vine si v-ataca pe voi, ca "Nu stiti voi cine e C, da' nu stiti nici ce-i ala feeling, ca suedeza e doar pirotehnica!". Voi il atacati pe Andrei. Samd. Io incerc sa fiu un fel de "cap limpede", da' nu stiu daca-mi reuseste, ca mi-e foarte somn.

    Cum poate sti CINEVA despre un altul? Cum poti intra, frate, in sufletu' omului, si sa i-l scanezi? Asta-i nesimtirea crunta, "Doar eu stiu ce-i feeling-u'! " C nu stie (dupa voi), Ics nu stie (dupa tine), voi nu stiti (cf Andrei)". What the heck?? Ce e asta?

    Pe cine combati, J? Ai intrat tu in sufletu' lu' C, sa vezi ce-i acolo? A intrat Andrei in sufletu' vostru', sa vada ce-i acolo? (poate doar cu bocancii).

    Deci ce pana mea e asta ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce să fie Lori, e agresivitate.Uite-te la prostu ăsta ce să umflă în mustange ca să arate că el biciuie caii nu-i călărește.
      Iar n-ai înțeles:eu am APRECIAT pe cineva nefiind de altfel singurul!!
      Alții au atacat!
      Ce? de ce? Femeile lor știu cel mai bine.
      Eu pun accentul pe CURVĂ că distruge, voi...pe feelingul meu că l-am înălțat la catarg.
      De ce?
      Îmi permit. Îi știu valoarea, recunoașterea și dimensiunea..
      Curvele dau tonul.
      Direcționază...
      Formează....
      Ajustează...
      Simplifică...
      Usucă....
      Tipi precum raduM sau Ics-nul...
      Și asta nu este de înțeles ci...FIRESC!

      Ștergere
    2. Unde vezi tu agresivitate, mister? Pe bune. Agresiv am fost doar cu andreiradum in momentul in care si-a permis sa o jigneasca repetat pe Redfire. si stii prea bine cum a facut-o. Aceea este agresivitate. iar ce a spus Lorelei mai sus este cat se poate de adevarat. Nu incerca sa negi, nu faci decat sa te adancesti in groapa pe care tu le-o sapi celorlalti. Si, te rog, fa referire la ce vrei tu, dar nu la femeia/femeile din viata mea. Iar faptul ca pe mine ma jignesti repetat in conditiile in care eu nu mi-am permis sa te numesc "prost" sau "ridicol" sau" shaormar" spune totul d espre tine. Si da, nu te cunosc, cum nici tu nu ma cunosti. Dar este mult mai usor sa citesti o persoana ca tine, alabicata ana-n maduva oaselor dar odata data jos masca (vezi scaparile tale la adresa mea sa a lui andreiradum) devii oaia aia din turma despre care spui ca as fi eu. Unicule, esti la fel ca altii de teapa ta. Oricat ai incerca sa rasfoiesti acum dictionare si site-uri obscure de unde sa-ti hranesti setea de falsa cunoastere. Si, revenind, pana la urma ce mare tevatura s-a starnit de la o insipida ca Loreen. Care, hai sa fim serios, isi joaca doar un rol mizer pe o scena mizera a unui concurs si mai mizer. Ca esti cantaret sau actor, artist de orice fel, rolul tau este sa joci un rol. Mult mai greu e sa ti-l joci pe al tau. Dar pentru bani, faima, joci orice. In fapt, asta este si scopul final. Loreen aia nu este o voce. Nu este o mare voce si nici nu va fi vreodata. Iar interpretarea ei este falsa. Mie nu mi se pare ca ar face DRAGOSTEa de care spui tu. Dar e doar o parere. Asta nu inseamna ca arunc la gunoi spusele tale. Asta simti, asta interpretezi. Asa cum mie mi se poate parea, urmarind un film porno si masturbandu-ma frenetic, ca actorii aia fac dragoste si totul este pasiune pura. Tu, insa, esti liber sa spui ca ei doar se fut. Crezi ca iti voi da cu un dildău semierect peste bot pentru ca nu-mi impartasesti parerea? Hai, omule, incepi sa ma faci sa regret ca ma angajez in asemenea discutii. Credeam ca am un partener veritabil de discutie, nu un individ care lasa impresia ca ar fi un emidoct cu ochelari de cal. Ca tot imi interpretezi mie vorbele cu mustangii. Tu nu stii de fapt ce e ala feeling si cauti raspunsuri la cei din jur. Stii ce e ala feeling, kido? Te-ai trezit vreodata dimineata zambind tamp pentru ca ai visat-o pe ea, o ea oarecare si inima iti spargea pieptul? Ai mers pe strada si ai simtit in nari parfumul ei si ai ramas dus in timp ce pielea ti se facea de gaina si toate simturile ti-o luau razna? I-ai pastrat mirosul in podul palmei stangi ca pe-o icoana dupa ce ai atins-o ultima oara nestiind cand si daca o vei mai vedea? Sincer, ma indoiesc. In fata calculatorului nu poti trai asta. Iesi afara, Joker, respira, adulmeca teiul, respira puternic, trage aer adanc in piept. Amusineaza realitatea. Incheieturile nu ti le intaresti tastand ineptii si neuronii nu ti-i multiplici jignind oameni pe blog. La fel cum inima nu ti-o vei vindeca (pun pariu ca ai fost dezamagit de singura femeie cu care ai fost vreodata) pozand in cel-ce-cunoaste-pe-de-a-ntregul-toate-trairile-lumii.
      P.S. Nu ti-am multumit pentru oda inchinata. Ma simt ca Ulise acum in Iliada si Odiseea. Iti multumesc, Joker, micut Ajax de la Salamina wannabe.

      Ștergere
    3. Te-ai gândit că nefiind alambicat de asta ești și greu de suportat în viața asta?Ai prea multe prostii în căpățână și asta nu vine să-ți elibereze ceva consistent în realitate Ești doar frustrat iremediabil. Aerul semidoct de curvă ieșită din piețele capitalei nu te face mai dezirabil, ba dimpotrivă îți arată micimea:la tine erecția este direct proporțională cu caracterul. Țării mai mulți imbecili! Nu ți-e cunoscut dictonul?
      Duplicitatea și frazeologia sub care te ascunzi îți trădează proasta creștere.
      Privitul fără consilier la filmele de desene animate sau porno dăunează grav sănătății mintale. Nu merge în general în viața asta să fii și prost și obsesiv se simte..
      Jonglatul termenilor în frază nu te face un cunoscător în realitate, paralele jegoase pornografice nu fac decât să-ți arate nivelul scăzut al personalității stagnate:undeva între erecție și închipuire. De ce te-aș mai suporta?
      -Dacă iei și tu un dildo definitiv peste bot în acest moment...de pe aici ce are? Mi-ai răpit prea mult timp să te conving...că doar vorbești pe lângă...și să te dai mare cu trăirile tale. :)
      De fapt ție însuți ți-ai pierdut prea mult timp...și acum vrei să-l confiști și pe al meu. Ne-simțirea/Feelingul retrograd(cu hopuri)nu te absolvă de vina de a deschide GURA

      Ștergere
  3. De unde stii tu cate amante au oamenii astia, sau daca au amante?

    Vorbeai de respect. Cum poti sa dovedesti atata lipsa de respect incat sa insinuezi ca ar avea amante? Si daca ar avea, ce? E problema ta? Si tu vrei sa CURETI LUMEA? CA ANDREI? Sunteti pe acelasi calapod creati! Daca nu v-ati fi asemanat, nu v-ati fi adunat! (bine, si io sunt, nu ma exclud). Tu vrei sa scapi lumea de mioritici (care nu simt, evident. Doar tu simti), el vrea sa scape lumea de pitipoance, ipocrite, curve si alte alea (care sunt imorali, evident. El nu e). Ce problema o fi avand toata lumea cu toata lumea, nu-nteleg!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu Lori:))cum...?ele sunt departe și îi ajută să..
      :)
      End of discussions.

      Ștergere
  4. Jokerino,

    https://www.youtube.com/watch?v=nJ349g7xLaY

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa cum si 'mnealui vine si arunca o duda de "smecher din coltu' blocului" (sa nu fiu rautacioasa si sa zic ce zicea Ombladon...), cum ca tu "dormi cu poza zeitei sub perna" (n-am inteles la cine se referea, la Red sau la suedeza.)
    Asta e un atac urat, sub centura, iar asa ceva nu se practica. Decat de catre unii care AU NEVOIE sa-si demonstreze superioritatea asupra altora.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bro, publica toate com.

    2. Te rog sa nu spui lucruri despre "femeile lor", ca n-ai habar nici cine sunt ele, nici cum sunt ele! Si chiar daca ar fi cum ar fi (bune, rele), ele nu au un niciun amestec in asta!

    Nu te descalifica in lupta prin practici neortodoxe.

    RăspundețiȘtergere
  7. WTF...si.... WTF !!
    limitat, stiu, dar altceva nu-mi vine sa spun.
    citesc cumva surprinsa cat "suflet " puneti in fiecare contra sau "invatatura" considera sfanta.
    exista o vorba, "americaneasca" GET OVER IT !
    nu o fi si cazul de fata, oare?
    joker vrea sa se faca inteles si nu se lasa calcat pe bataturi.
    lorelei sintetizeaza intr-o oarecare masura just, insa se repeta, pentru ca are impresia ca nimeni nu o asculta.
    ics, riposteaza.
    mai lipseste andrei care "tace" ca n-are incotro.
    dupa cum spuneam: WTF?!

    seara buna!
    relaxati-va, n-ati simtit mirosul de tei inca? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @ red : There is a time for everything :)

    Uneori simtim mirosul teilor, alteori ne mai razboim pe bloguri. Alteori ne razboim cu mirosul de tei intrand pe fereastra. Depinde de stare.

    @ J : Chiar daca ar fi asa, nu e bine sa...
    Nttt, ntttt....

    RăspundețiȘtergere
  9. Si 2., da, repet, dar nu pentru ca nu as fi ascultata. Sunt si ascultata, si inteleasa.
    Doar ca J pare sa nu...inteleaga... Ceilalti inteleg.
    De ce ma chinui eu sa-l fac sa inteleaga?
    Ar fi multe de spus, multe motive.

    Observ si eu la mine o doza de pasiune in ceea ce spun, dar cand mai o iau pe aratura, pun frana brusc si intru iar pe sosea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)
      Lori cum ar fi să înțeleg eu, când eu doar am asistat?:)) În locul în care "am impus" ritmul subiectului și nuanțele
      sale...
      De la o chestiune de gust și feeling s-a ajuns la denigrarea...apostrofarea mea p(r)ost ludică de către niște
      fustrați și o Curvă. Ce au în comun toți 3? Folosirea sexului ca pe o unealtă înfloritoare, exuberanța lui la cote îmbâcsite neozonându-le creierașele pe cât și-ar dori. Asta deoarece educația indivizilor este una precară relevată foarte clar de atacurile la care am asistat! De ce persoana ținta? Pentru că ei s-au simțit atinși de paralela și metafora mea cu dragostea, dar îndeosebi prin faptul că nu am pus la îndoială dictonul etern valabil românesc: Proști dar mulți!
      :)
      iacătă ce simplu se poate concluziona.:)

      Ștergere
  10. Lori ce e bine și ce e rău?
    Iată de ce aș flatula la maxim totdeauna astfel de fătălăi cu pretenții de doxe spirituale drepte și cunoscătoare și pe deasupra plini de sensibilitățiuri în împărțirea dreptăților!!!
    N are legătură teiul cu viața, e ca și cum ai spune că de mâine oricine se căsătorește va fi și iubit(respectat) Sau cu frunza ei o să stopezi cancerul. Una i una și alta i alta:)
    Întotdeauna cancerul va fi pe 2 picioare, important pentru el este să învețe să nu arate...instituțiile îl conduc...de nas, culmea.

    RăspundețiȘtergere
  11. :)
    Eu vorbeam literal. Ca de cele mai multe ori. Nu prea vorbesc in metafore, analogii, anacolute si alte schisme literare. La mine, acum, chiar intra miros de tei pe fereastra in timp ce eu tastez. Dupa acum alte dati sunt afara si simt mirosul de tei. Deci n-are legatura cu frunza, cu ne-frunza...

    2. TU ii vezi asa, "fatalai" bla-bla. Repet a tz-a oara, nu stii cine sunt ei, ce e in sufletul lor, ti-ai format-poate-o parere eronata despre ei. TOTI SIMTIM. SI EU, SI TU, SI C, SI RADU, SI ICS, SI RED, SI BLUE, SI X,Y,Z. Nu sunt "mioritici". Si chiar...pana la urma...cine e "mioriticul"? Cum il vezi tu pe acest "mioritic"? Nenea de la biela-manivela? Politicianul? Smecherul corupt cu gagica pitipoanca? Incredibil, dar SI AIA SIMT! Poate n-o sa-ti vina sa crezi, da' si ei au "organ de simt".

    Nu, casatoria nu garanteaza nici iubirea, nici respectul. Ai o problema cu institutia casatoriei? As zice ca da, ca esti foarte vehement impotriva ei. Eu as propune sa gasesti o crestina si sa te insori :) (fie-mi iertata indrazneala).

    3. Lipseste cineva de la petrecerea asta. Cin' sa fie, cin' sa fie?....

    RăspundețiȘtergere
  12. Bro, nu mi-ai publicat un com, deci nu mai comentez, asa acum am spus.

    Lupta-te singur....:(
    (nu ca as fi luptat cu tine, impotriva ta sau de partea ta, dar daca nu suntem fair...., ideea e... "Descurca-te singur!").

    O sa vorbesti singur de-acum incolo, si o sa ramai cu aceleasi idei....

    RăspundețiȘtergere
  13. Loreeleei!:)
    N-am cum să am problemă cu instituţia!:)
    Asta conţine mioriticii şi dogmele lor! Fixaţii şi latenţe de mai mare jena..

    Cum vine asta să mă "lupt"?
    Pentru asta crezi că postez? Sau să arăt evidenţa!!... cea care nu se vede şi se bagatelizează? Crezi tu? Eronat!
    Mioriticul este o specie care nu ştie, ulterior nu vrea şi mai apoi se "cacă" pe el lăsând modele de copiat sau lansând coordonate false.
    "Luptatul"?Este doar o expresie artificială la care nu ader sau nu îi dau gir!
    De aici şi până a spune că mă lupt cu mine...e cale lungă. Eu nu că ştiu ceea ce fac...dar simt f.bine şi principiile de la care ceilalţi nu fac rabat!De ce? Pentru că NU ŞTIU ALTCEVA!
    Simplu..

    RăspundețiȘtergere
  14. Comentariul acela nu ţi l-am observat aseară, acum sper că eşti mulţumită!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ideile mele??
    Foarte probabil nu le-ai cunoscut în amânunt şi nici despuiate...pe ale celorlalţi!
    asta îţi conferă o oarecare siguranţă dar poţi s-o ai, dacă n-am avea-o ce am face?
    :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha?
      Am cunoscut o parte din ideile tale, ca doar le expui pe blog.
      Cum adica "n-am cunoscut ideile lor despuiate?" Despuiate de ce? De ipocrizie? Hai sa fim seriosi!
      Toti suntem ipocriti, mai mult sau mai putin.

      Ștergere
    2. Da da toţi-toţi!
      Dar trebuie văzut foarte atent acolo unde este evidenţa şi nu poate fi dibuită... dar mai ales acolo unde interesul trebuie să "facă jocul"! Iacătă de ce eu am să stau cu degetul întins... mai zvelt ca al oricărui îmbâcsit cu aer erisit gen Ics Igrec sau alte M-uri.

      Ștergere
  16. Şi în concluzie nu-i nimeni vinovat sau toţi!?
    Sau ei nu pot recunoaşte sau n-au cu cine vorbi!?
    Sau dacă o fac, o fac degeaba, ori dacă aleg un psiholog tot nu iese nimic, în picioare rămân cred:Ce-i săraci cu duhul sau...
    sau ce-i care sunt într-adevăr ocupaţi!
    Reţete de revigorare a ciorbei reîncălzite a găsit cineva Lori?
    :))))
    Sau cumva ne rămân în picioare acele persoane sensibile, virile şi duhnind a cultură generală, gen adnreiraduM sau ICs şi zero?
    :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, exact, nimeni nu e vinovat, si cu totii suntem vinovati.

      De ce crezi tu ca ei ar fi mai saraci cu duhul decat tine?
      Oricare ar fi ei aceia (Andrei, Ics, sau vreun "mioritic")?

      Ce-i cu ciorba reincalzita, ca nu-nteleg?...

      Despre Ics nu stiu mare lucru, deci nu am habar ce e cu el. Despre Andrei pot sa scriu cateva, poate o voi face intr-un comentariu ulterior.

      Sunt oameni, la fel ca tine.

      Ștergere
    2. Eu nu am zis asta!!
      Poate săraci cu duhnitul...a prostie şi ură latentă.
      De ce?
      Pentru că sunt agresivi şi caută să te minimalizeze pentru a-şi valorifice neputinţele lor!

      Ștergere
  17. Nooooooow we're taaaaaaaalking!

    Eh, vezi, a fost greu?

    Eu nu-nteleg de ce trebuie sa se ajunga la asa ceva, gen "nu mai postez pe blogul tau daca nu publici". Nu puteam sa ne intelegem ca oamenii de prima data? Enfin...

    Omule, si eu, si tu, si Andrei, si Red, si Ics, si oricare altul avem idei bune si partea noastra de dreptate. Trebuie sa ne intelegem si sa ne auzim, pentru ca astfel avem de invatat fiecare de la fiecare. Daca tu vrei sa vorbesti singur, ca sa iti intaresti ideile, si ca s-o tii una si buna...nu-nteleg de ce mai postezi! Desigur, din acest motiv! Ca sa ITI INTARESTI TIE INSUTI IDELILE, neluand in seama parerile celorlalti.

    Acum, revenind...tu te lupti cu institutia (zici tu ca nu "lupti", da' atunci ce e, daca nu lupta?). Problema nu e institutia, ci omul care intra in ea. Cum e construit omul. Ala care se casatoreste. Tu spui ca majoritatea e mioritica si ca bla-bla. Da, asa e. Da, in cea mai mare parte mamele lor au gresit. Si mamele de fete, si cele de baieti, viitori adulti. Da, prietenele, sotiile lor ii mentin in aceeasi..paradigma. Dupa cum si ei, pe ele. Cumva, si NOI SUNTEM ASA! Eu n-am iesit din modelul asta. Si nici tu. De aceea zic: de la nivelul la care suntem, ca suntem LA FEL CA EI, hai sa nu mai infieram, pentru ca...nu schimbam nimic, ne luptam cu morile de vant, iar pe noi insine nu ne transformam. Ca, evident, de acolo trebuie sa pornim.

    Tu ai o problema cu mioriticii, eu, cu societatea si religia sau parintii ce impun modele defectuoasa, Andrei, cu ipocritii, curvele etc...da'...la noi ne-am uitat? S-a curatat vreunul atat de bine pe el insusi incat sa aiba curaj sa ridice piatra?

    RăspundețiȘtergere
  18. Comentariul acela, da, dar acum am postat iara un comentariu pe care nu l-ai publicat, desi l-ai observat, pentru ca, iata, ai intrat pe blog si mi-ai raspuns.
    Acum esti multumit?
    Si s-a mai intamplat asa si cu alte comentarii.

    2. Te rog sa publici si toate comentariile lor.
    IN MOMENTUL IN CARE APAR! Ca daca "le dai gir" la o mie de ani dupa ce apar...ele vor aparea, da, dar vor fi undeva, sus, in noianul de comentarii, si nu se va mai sti cine cui raspunde. Pentru ca tu publici selectiv. Iti formezi pledoaria in functie de ce vezi ca ti-au scris unul sau altul (chestii pe care nu le publici), apoi, poate, in urma unor presiuni, le publici si pe acelea, dar la mult timp dupa ce au aparut.
    E ca si cum tu mi-ai raspunde la ceva ce nu se vede. Eu stiu ce am scris, tu stii ce am scris (ca-l vezi), dar numai noi doi stim ce am scris eu.

    Pai cavaler esti tu, sau....machiavelic? Ce-i asta?
    Dezbara-te de acest obicei.

    RăspundețiȘtergere
  19. Lorelei n-i înţeles nimic. Comentariul ăla nu l-am văzut aseară!
    Ce tot vorbeşti de "greu" e ilogic!

    De "învăţat" Lori??
    Asta e o glumă sinistră!
    Ia uite-te cum bloogurile au ajuns singura platformă de unde se poate băga la bibilooi!
    :)))

    Loriii!!
    Eu postez pentru comentarii, argumente, puncte de vedere...răspunsuri la dileme sau întrebări ridicate..nu pentru a da apă la moara unor frustraţi inteligenţi-învârtitori de şabloane şi denigratori, ştii?

    E vezi că ai dibuit-o?
    Cu aruncatul pietrei?
    Acum când mi-au spart capu ăştia!
    :)))
    Ei de fapt asta fac...se ivesc acolo unde supurează răni vechi ştiind că sunt handicapaţi emoţionali într-un loc anume.. ca să se coerenţa mea...sau de ceea ce nu pot prinde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, comentariul ALA nu l-ai vazut aseara!
      Dar au mai fost alte cateva comentarii, zilele trecute, pe care nu le-ai publicat, desi alte comentarii (de-ale mele sau de-ale tale sau de-ale altora) au aparut, dupa momentul la care postasem eu! Hai sa nu ne jucam pe dupa visini.

      Da, se poate invata si de pe bloguri, se poate invata si din interactiune directa. Orice "metoda" e buna, atata vreme cat face din noi oameni mai buni.

      Omule, repet. Ai avea ce invata si tu de la "frustratii denigratori", si cum le mai zici, si ei, de la tine.

      Ale cui "rani vechi" supureaza, J?

      Ștergere
    2. Baţi câmpii cu vişinii Lorelei sau ai uitat că eu nu mai le public celor 2 încornoraţi nimic!?
      "oameni mai buni"?
      :))

      Ștergere
    3. Foarte rau faci ca nu le mai publici!

      Daca te publici numa' pe tine, inseamna ca nu inveti decat de la tine, adica ramai acelasi! Adica te-nvarti dupa coada, cu alte cuvinte...

      Ștergere
    4. Chiar orice expresie denigratoare de la anume javre-spirituale nu pot lăsa aici, ştii?

      Ștergere
  20. Vad ca tot "jonglezi cu comentariile".
    Eu vad ca-s mai multe (intru la postare si observ ca-s 25 in loc de 23, sa zicem), si ma gandesc ca le-ai publicat, in sfarsit, pe toate!
    De unde! De fapt, nu il publici pe cel curent, dar cred ca publici unul vechi, de apar mai multe..iar eu nu mai stau sa caut pe sus ce ai publicat sau ce n-ai publicat.
    Suntem "la zi", gen "pe ordinea de zi avem...". Asa trebuie sa fie.

    Asta-i o tactica de ametire a creierului, si nu este nici frumos, nici corect, nici productiv ce faci.

    Uite, cu asta, sunt 3 care astept sa apara.

    RăspundețiȘtergere
  21. :)))
    Tactică!?
    :))
    Lori dispar în negura vremii ..stai fără grijă. :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Lori, nu jonglez eu! Ci soarta, uite-te mai bine poate ai să vezi.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  23. Apai "soarta" o manuiesti tu!
    "Soarta comentariilor de pe blogul tau" :))))
    Au si ele, comentariile, o soarta, deh, un destin, iar tu esti sforarul lor.
    Suntem si noi mici dumnezei ai cate ceva, macar ai comentariilor sa fim, daca ai propriilor vieti nu putem! (si ma refer la toata lumea...)

    RăspundețiȘtergere
  24. Te referi la "sforar" că le-am sistat cretinoizilor două trei comentarii?
    Păi vrei să mă abstractizez şi eu precum ei...precum minţile lor deşuchiate? Să râd a duplicitar?
    :) Ai văzut tu în românia miştocari adevăraţi, adică ludicul lor să nu conţină o cantitate apreciabilă de non-sens?..în afara tagmei artiştilor. Sau te referi că nu iubesc maneliştii spiritului?

    RăspundețiȘtergere
  25. Despre "orice expresie denigrratoare" o sa scriu putin mai incolo. Aici ai dreptate.

    2. Iete ca ai inceput sa scrii coerent! Sorpresa-sorpresa, poti si asa! :))))

    3. Hai sa scriem aici, curgator, daca mai dezbatem. Nu mai revenim la comentarii vechi, in susul paginii. Ok?

    RăspundețiȘtergere
  26. Lori.
    Nu confunda coerenţa unui răspuns cu răspunsul pertinent dat intrigantului. E, vezi asta e diferenţa.
    Eu nu am ce da mură-n gură destabilizatorilori ieftini! Deplasaţi de la centru: dezaxaţii voiţi, prefăcuţi excedentari!
    Miros prea tare înţelegi?
    Ei primesc exact ce dau!
    Dar n-au chei:sunt prea sociabilzaţi, trebuiesc înţeleşi printr-o cheie a CURVEI/DUPLICITARULUI/REALULUI/TOTULUI POSIBIL/COMPROMISULUI
    MA-JOR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoleu, iar ai inceput!
      :)))))
      De-abia te stabilizasesi. :))))

      TI SE PARE TIE CA INVETI PE CINEVA CEVA ASA!

      Guess what! Obtii exact rezultatul contrar! Ei te vor lua in ras (ca scrii asa), tu te vei enerva, balciul merge mai departe...
      Basca aceea ca nu toata lumea (ba chiar foarte putini) inteleg ce vrei tu sa spui! De ce vrei sa faci omul sa se chiombeasca precum pisica in calendar? Gen esti vreun scriitor in cheie ermetica? Riga Crypto si lapona Enigel? What the heck ???
      Vb lui Ics, esti un geniu neinteles?
      Nu vei putea fi inteles decat de cei asemenea tie. Ceilalti te vor lua peste picior si nu te vei trezi decat in conflicte perpetue cu ei! Asta vrei?... (Si astfel iti vei pastra asa-zisa ta comunitate, mica, de oameni cu care...).
      Repet, asta vrei? O comunitate infima? 2...-3...?

      Ștergere
    2. N-am "început" măi Lori ţi se pare ţie, eu am început de prin o mie nouă sute..., vezi? chestie de paradigmă. Eu n-am cum să văd un subiect decât dintr-un unghi propriu şi personal obiectivat de foarte multe verificări şi raportări făcute în social, familial, erotic, mediatic şi universal ştii?
      :))
      Să învăţ eu pe alţii ?
      :))))Cum scoseşi o aşa inepţie colorată Lori? Ţi am dat eu de înţeles? Eu exprim "întregul" sub diferite tonalităţi: amplitudinal-cinice. Ştii...cinismul este arma sub care combat o armată întreagă de ipocrizii, clişee sau mii de nuanţe stereotipale pe care mioriticii se aruncă în gât dupe ele.
      :)))
      "Rezultat contrar" zici?
      Păi unde ai văzut tu soluţie optimă în chestiuni delicate sau ne-discutate? Ţi-a dat ţie formatul blogului meu de înţeles că vreau să stăm la taclale să ne pierdem timpul cu informaţii diferite, personale aşa cum ne dictează nouă dispoziţia sau bună-dispoziţia?Păi ce am făcut din blogul meu o piaţă a informaţiilor importante şi întâmplătoare?
      Noop?

      :) Mi se pare firesc ca "ei" să mă ia în "râs". Ţi se pare ţie România o ţară a celor ce:
      -comunică
      -ascultă
      -caută să înţeleagă
      -întreabă ceea ce se ocoleşte?
      ....sau îşi pun pe tapet ideile incomode care îi incomodează chiar şi pe ei într-o prostie proverbială?Toate astea la un nivel de cuplu,de familie, de societate, raportat la instituţii sau încotro ne îndreptăm ca indivizi?

      Dacă întregul din faţa ta nu ţi se pare Lori...că este full de prostie dogme, aiurituri şi minciuni necredibile înseamnă draga mea că eşti pierdută!
      :)
      Lori.
      Nu ţi se pare firesc să ai lângă tine doar o parte din oameni? Adică cei frumoşi, autentici şi cu naturaleţe încântătoare..de la care poţi să înveţi? Să trăieşti,să simţi..diferenţele...nuanţele, culorile sau temperaturile sufletului de care nu te poţi aliena?
      Tu vrei mulţimea? Ieftinimea virilo-orgolioasă care după
      Act...nu ştie ce să facă să fie "mai bine" a se citi "pentru el"? Şi de ce?? Pentru că mai mult nu poate. Voaaaaala!

      Ștergere
    3. Of, of, si-un cartof, si-o fata cu rochie mov!

      Booon. Deci tu nu vrei sa "inveti" . Pe nimeni, nimic. Tu doar combati "in cheie amplitudinal-cinica". Si o faci ca sa...ce?
      Asa, de amorul artei?

      Nu, nu mi se pare ca Romania ar fi o tara a celor care comunica. Toata lumea vorbeste mai ales ca sa se auda pe sine. Dovada? Tot ce se intampla pe aici. Voila!

      Sunt pierduta, da! :))))
      M-ai pierdut de tot :)))))
      Vad si eu "intregul", vezi si tu intregul, vad si ei intregul. Sigur, intregul tau e mai intreg decat al lor, al meu. Stim.

      Ba mi se pare firesc sa am langa mine doar niste oameni. Intamplator sau nu...nu pot avea lumea intreaga langa mine, ca nu sunt Dumnezeu, s-o pot cuprinde pe toata.
      Tu selectezi oamenii in functie de "amplitudine, naturalete, frumos sufletesc" bla-bla-bla UITAND CA TOATA LUMEA ARE NATURALETE, FRUMOS SUFLETESC SI AMPLITUDINE.
      Voici!

      Stii tu ce fac ei dupa act? Ei, oricare... Ai fost in intimitatea lor, sa-i supraveghezi cu o camera, ceva?

      Ștergere
    4. Fata mea dar câş înţelegi.Rău. Cum să înveţi..tu şi pe cine? Ia explicitază un cartof "minune" sau "firesc", ia? Iar înţelegi Aiurea-n tramvai. Eu întâi arăt Evidenţa/Prostia şi după aceaa combat cu "combatatorii"
      :)))
      Dacă te referi "aici" faţă de "competitorii"aceia de rahat/orgolioşi şi atât ai dreptate! :p
      Întregul meu nu e "mai întreg" ci el îl sesizează mai uşor nefiind implicat din-rect în sociopatiile existante
      :)))
      Ştiu să stau departe, am o bună igienă mentală.

      Toată lumea are naturaleţeeeeeee??????
      Aoăleuuuu...
      Să te căsătoreşte te...sexuezi şi îmbbrieteneşti tu cu ăaia la baghdad...draga me.:)))Deci tu sugerezi că toată lumea e frumoasă ca toată lumea dar lipseşte...DAR LIPSEŞTE ÎNTOTDEAUNA. CEVA!??
      Dap.
      Dixit!
      De aia am blog şi nu înţelegi tu. încă.
      sic.

      Ștergere
    5. Arati Evidenta si Prostia. Ca sa ce?
      De ce?
      Lamureste-ma, ca, da, mie imi lipseste o parte din intelegere, e drept. Nu o pot avea pe toata, ca nu-s Mafalda.

      Da, toata lumea are naturalete, firesc, amplitudine, frumusete.
      Daca tu nu reusesti sa le sesizezi, ci observi "competitori de rahat/orgoliosi care nu sunt implicati din-rect in sociopatiile existante", bine.

      De ce "lipseste intotdeauna"? Mult de scris, multe de spus. Am facut-o pe blogul meu de multe ori. De-aia am blog si tu nu intelegi.
      Sac! :)))))

      Ștergere
    6. Ca să Ce??
      Ca să ne depărtăm de ele!
      :))
      Reprezentantul adevăratului Diavol pe pământ:Prostia! :)
      Tu vrei să i te alături? Dar Ea(sic!)Ei, sunt toţi împotrivă!
      :))))
      Sau te aşteaptă să ai nevoie de ei! ...Stau cu geana aşa
      în expectativă! :)))
      Lori să vii să-ţi dau un îndreptar de neapropiere cu prostia.
      :)))
      Of..of..şi un cartof: mâncat sau.....t
      :)
      :)))

      Ștergere
  27. Deci....sa ma desfasooooorrrrr...

    Da, expresiile ce contin insulte, injurii, atacuri la persoana, mistocareli ieftine etc n-ar trebui sa fie permise. Si totusi...la un nivel asta facem si noi, si tu, si eu. Si ei. Voi ati inceput, atacand-o pe C.

    2. Despre Andrei...da, foloseste astfel de apelative, de ti-e mai mare dragul sa le citesti!
    Mai mult decat atat, presupune eronat niste lucruri. Se arunca in concluzii. Crede ca stie/intelege/cunoaste TOT, ceea ce e departe de a fi adevarat.
    Nu prea suporta contrazicere. E ca el sau nu e deloc!
    Este lipsit de tact, de finete si delicatete, acolo unde ar fi cazul sa nu se comporte astfel. Cu lipsa de.
    Asa cum am mai spus, se ocupa cu "corectarea" oamenilor. Doar ca nu o face din iubire pentru oameni ci pentru a-i fi lui bine! Gen "imi obstructionezi vederea la mare. Daca n-ai fi tu-o balarie-eu as vedea marea. Full-view". Cum insa are o balarie in fata geamului, si el vrea sa vada marea in toata splendoarea ei, se apuca sa curete locul. De unde si toata cruciada asta a lui anti-orice.
    Nu citeste ceea ce i se adreseaza, pentru ca si el, ca si tine, considera ca stie deja tot! Deci ce vine pe langa...aleluia si-un praz verde, mai ales daca se considera "superior" celui de la care vine, uitand ca poti invata DE LA ORICINE. Cam asa procedezi si tu.

    Nimeni nu-si poate aroga drepturi de copyright asupa "simtirii" sau "intelegerii". Unul SIMTE tot, altul INTELEGE tot (in ceea ce va priveste pe voi doi). Orice vine de la un altul e ignorat.
    Problema e ca tu ai putea invata de la el DESPRE GANDIREA UMANA, iar el, de la tine, DESPRE SIMTIRE. Nu ca nu le-ati avea si voi, separat. Tu, gandire, el, simtire. Doar ca fiecare e mai stapan PE UN DOMENIU.
    De aceea pledez pentru "a invata de la un altul".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miştocăreli ieftine n-ai să vezi la mine! Eu doar denumesc într-un fel sau altul forma caracterelor ce-şi ies din matcă prin folosirea de invective care vin să minimalizeze constructele mele în a devoala dogmele şi
      ipocriziile curente.
      Lori, nu poţi să "corectezi"oameni în afara SUBIECTELOR pe care nu le stăpâneşti. În alte condiţii da însă eu în comparaţie cu el mă uit mereu la ceea ce mi se adresează şi raportez mereu la subiectul dat, adică:de fiecare dtaă când abordez un subiect vin cu lecţiile învăţate şi obstrucţionez..aşa cum s-a şi întâmplat în momentul când prostul se fixează pe persoană să-i corecteze el fluenţa, coerenţa, sintaxa şi aşezarea în text.
      Dacă eu în textul meu vreau să-i arăt în urma conexiunilor pe care le am cu subiectul şi cu percepţia pe care şi-o dă el acolo că e prost cu păcănituri ce nu le simte, aşa fac, prin simplu fapt că e IN-SENSIBIL sau gogman previzibil.
      Crede-mă el este stăpân pe un domeniu dar nu pe cel al lucrurilor sensibile, contradictorii sau paradoxale, de aceea el mi-a arăta că e un prost:adică nu ştie, nu vrea să ştie şi te jigneşte prin părţi făcute artificial importante pentru el.

      Ștergere
    2. Nu ai mistocarit?
      N-ai jignit?
      Doar "le-ai aratat"? Pai si ei ti-au aratat tie, de maniera in care stiu ei sa procedeze.

      Ei nu pot corecta "in afara subiectelor pe care nu le stapanesc"?
      Here we goooo agaaaaainnnn... Deci ei nu simt, dom'le! Doar tu simti. Ei, nu, de aceea nici nu pot corecta.
      Eu zic ca Ics ti-a aratat foarte bine ce e aia "simtire".

      Mda, e bine pana aici.
      Ne diluam in continuare...in fantezii...

      Ștergere
    3. :)))Nuu!
      Lorelei. Întâi de toate este necesar să conceptualizezi întâietăţile, bazele şi apoi criteriile.ĂŞTIA,animalele
      au "înaintat"din oficiu cu jgnirile pentru a-mi minimaliza mie SUBIECTUL. Bon. După au început contrele argumentate mai mult sau mai puţin. Cum diferenţele de obiectivare au scăzut din partea inteligenţelor arti-fici-ale am început să le dau formaa meritată în urma următoarelor elementee:
      -educaţie
      -educator principal:)))
      -alesul educatorului...a alegătorului principal:))
      -rezultatul autocunoaşterii
      -experienţei proprii
      Şi aici opaa!!! Ce s-a constatat cu ochiul(minţii)liber?
      Ce...? Cee ? :)Că nişte căutători de prin gunoaiele complexe ale realităţii se dauu de gool!
      Asta le-am invocat. Expresii de genul "cretin" sau "prost" vin să dea formă întregului lor construct caracterial şi psihologic, şi nu e "jignire", este o formă final-socială de ai identifica... ÎN URMA JIGNIRILOR PROLIFERATE LA ADRESA MEA TRECÂND PRIN SUBIECT. So:Ei au intrat în subiect ca raţa prin apă şi au ajuns la invective prin?? Ei înşişi! Sic!
      Crezi că pot fi mai specific de atât?
      Te înşeli!
      :)
      Şi nu confunda fanteziile cu rigidităţile simple ale oricărui barbar mic ce se dă "vorbitor"în virtutea rezolvărilor lui. Decât dacă te faci un cobai...să aplauzi tu însuţi realitatea aplaudată de asemenea indivizi.

      Ștergere
    4. Nu, nu, nu ai jignit.
      Tu ai mangaiat pe crestet, spunandu-le "prost, cretin, maimutoi" si-n multe alte feluri, ba chiar aducand vorba si despre partenerele lor.
      Nu, n-ai jignit, "ai dat forma intregului construct care bla-bla". Mda.

      In rest, prima parte a comentariului tau nu am inteles-o.

      2. Da, uite, eu ma fac cobai, si aplaud. Nu, ma fac foca si aplaud, lip-lip-lip :)))))

      Ștergere
    5. E o transparenţă spirituală. Aşa se văd ei minuţios scanat:Făcuţi de acasă! Ca să ţi dai mai bine seama.
      E foarte dificil să realizezi că partenerele se confundă cu modelatoarele şi cu toleratoarele. Sau nu o faci că îţi scapă criteriile valorice de valorizare a speciei:Om?

      Zici că n-ai înţeles?
      Hmm...Văd. Că nici nu ai cum, aşa că poţi încheia..ceea ce vrei să-ţi răspund ...Grilele valorice tot diferite sunt.
      ŢI-am mai zis dacă vrei să ai parte de un "viol"bagă te

      Ștergere
  28. Dincolo de articolul tau care iti incearca rezistenta neuronilor,deliciul viciat de curiozitatea pur omeneasca(ase ca scuza)o fac comentariile celorlati.:)
    Sincer?imi place faptul ca nu te raportezi unei false imagini in acceptiunea pur ipocrita a societatii ce formeaza,pardon-formateaza genii de tinichea.nu te laud ca as tinde sa cred ca iti cresc cornite :)

    RăspundețiȘtergere
  29. nakudo!
    Eşti om?
    Eşti român?
    Nu te cred!
    E nevoie să te identifici altfel noo te cred!
    :))))))

    RăspundețiȘtergere
  30. incerc sa fiu om si muncesc mult pe chestia asta,pentru ca si deoarece zic mereu,,bai,nu ma mira nimic,limitarea face parte din ideea de om".zilnic ma crucesc si-mi promit sa nu fiu din nou surprinsa.Drept urmare am ajuns sa iubesc ideea filozofica de umanitate si sa urasc ideea de om-ca biped in regnul animal...sau o fi vegatal/clar nu...plantele is superioare ca-s empatice:)cer doar acordul sa te trec in blogroll la specii pe cale de disparitie...datorita poluarii cacarisit inteligente a marilor culti decedati interior...:)
    zambeste,stii ca maine poti fi inca surprins...ai un blog ce merita sa solicite si altora iesirea din hibernare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea adineauri m-am reţinut:)dar acum permite-mi să-mi defac laarg larg braţele pentru a te cuprinde într-o îmbrăţişare strânsă.
      Mulţami pentru îngrăşarea emoţiei existente...pentru care mi-ai şi intimidato uşor.
      :)

      Ștergere
    2. Pornirile tale sunt extrem de pertinente nakudo, ele reies din tendinţa firească de a condamna această evidenţă dureroasă, pe care ai Văzut-o foarte bine în: "acceptiunea pur ipocrita a societatii ce formeaza,pardon-formateaza genii de tinichea"
      That s the true!
      Dar ce ne facem draga mea pentru că astea dau "tonul"şi formează modelele.

      Ștergere
  31. Nu-s de ce cred ca nakudo e barbat ...

    RăspundețiȘtergere
  32. Iara nu publicasi un com.... Imi bat gura de pom (ama). Rimeaza!

    Cum aparura o femeie, cum te diluasi tot... Ieri, Bluulash, azi, Nakudash... (care la mine era "Stefy". In fine...)

    Suflet de artist, ziua vesel, noaptea, trist..., tot timpu', idealist...
    Nu te supui conventiilor, ti-ai creat lumea ta, dar e un univers paralel... Paralel cu VIATA. Stiu foarte bine, pentru ca sunt exact in aceeasi situatie.
    De aceea am scris ce am scris.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite-te mai bine.
      Hmmm.."Cum aparura o femeie, cum te diluasi tot"
      Ce dracu înseamnă "asta"? Habar n-am...tot eu îmi răspund, dar totuşi ce vrei să spui cu asta? Ia să te văd!
      Cum m-am diluat!?
      :)Nu înţeleg la cre convenţii te referi? Cumva la alea care te vor viola?La cele ce te vor aliena?...
      Ţi se pare ţie că e cineva în afara Cetăţii?:))
      Ia zi-mi-l cu guriţa ta!
      Asta cu suflet de artist şi noaptea trist...se referă la cine...la vreun spatacol sau ai făcut referire la o sintagmă populară aşa să te raportezi la un ICS de exemplu sau un frustrat de gen:AndreiraduM.
      Lumea mea..merge. În a Mea. E un univers care se învârteşte: cu proştii de rigoare...cu inteligenţi de carton cum spunea şi nakudo şi cu fiinţele feminine la fel
      împărţite..aşa pentru că ţin la mine:)
      Univers paralel zici? Hmm... Paralel cu artificialul sau cu falsurile?
      Dacă forţezi nota realităţii de dragul ei...şi al extrapolării ei în zone anume ozonate aştept exemplificările....poate îmi faci propuneri surprinzătoare
      ia să vedem.
      :)

      Ștergere
  33. fiecare beneficiaza de liberul arbitru....e un umor usor malefic...:)
    legat de sex etc...nu conteaza cat de lung am parul etc...stii tu...nakudo...avem avantajul ca daca nu intelegem,nu stim ,nici nu vrem ca ne efortam...sa nu facem fractura de conexiuni...nea gugalu ne face culti si inteligenti intr-o clipita,zau asa
    nu mi-am propus sa devin subiect de dezbateri,da ma amuz copios....cei ce ma stiu real stiu ca si unde curiozitatea trece de stadiul de limbricoza,cunosc oamenii in viata reala...si am cunoscut oameni minunati..din punctul meu strict de vedere,inteligent sau nu...care oricum poate fi dezbatut pentru cei ce detin suprematia adevarului...:)

    RăspundețiȘtergere
  34. Pfff...Oameni!
    Gândesc!
    Sensibili!?
    Altfell??
    Au??
    Sunt??
    Depăşesc?
    ..........Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
  35. placerea e de partea mea:)si fac din ochi...iti recomand fiinte neconventionale pentru care garantez in realitate...smile ,cariba din lista mea etc....ti-ar place lama ascutita a mintii lor...apoi practic vorbind ...nu te-ai plictisi...si altii sa specific si altele?:)

    RăspundețiȘtergere
  36. Eu te cunosc in viata reala. Stiu cum/cine esti. Asa incat chiar am date de analiza. Nu o sa vorbesc despre asta acum, pentru ca nu e cazul si nici locul.

    Altceva voiam sa spun. In vreme ce noi doi-eu si tu-luptam cu...concepte abstracte (societatea, "mioriticul", religia, oamenii, parintii etc etc etc), Andrei alege individual pe cate cineva pentru a deversa in capul aceluia tone de morala sau cuvinte urate. Dar noi trei, in esenta, facem acelasi lucru. Eu si tu...parca-parca am fi mai..cumva...adica...da, toata lumea are probleme cu societatea, cu biserica sau cu politica sau cu..diverse, si peroreaza pe unde poate despre asta (in buna traditie mioritica), dar Andrei, fara nicio legatura cu cate un individ (legatura de rudenie, de amicitie, de prietenie, de colegialitate, de ceva), il alege din blogosfera si incepe "Ha-ha-ha-, bla-bla-bla-la-la-la-na-na-na". Omul care se trezeste cu o "palitura de ungher" din partea lui se uita contrariat, "Da' ce-ai, nene, cu mine?"

    Ec, e o vorba... "Cainele moare de drum lung, iar noi trei, de grija altora..."

    Si vorbesc despre noi trei pentru ca noi trei interactionam de cativa ani in blogosfera, iar noi doi ne-am vazut si in real, deci ne cunoastem cu atat mai bine, asa cum si alti bloggeri s-au vazut in real. Despre altii nu scriu, pentru ca nu am nicio treaba/problema cu ei, nu ma intereseaza ce fac si nici nu-i cunosc.

    RăspundețiȘtergere
  37. sincer ma indoiesc ca ne cunoastem in realitate si deja intram in polemici ce nu prezinta interes si nu or sa aduca nimic bun...legat de faptul ca stii anumite lucruri legat de Andrei e strict optiunea ta de a sintetiza anumite chestii.legat de a sti cum si cine sant e ok daca ai raspunsul ,eu inca nu mi-am raspuns:)
    imi place modul sau e a fi direct,virtual vorbind...realitatea poate fi sau nu asta.:)
    de obicei oamenii care erup asa ascund comori interioare...

    RăspundețiȘtergere
  38. @ nakudo (sau Stefy) : Ii raspunsesem lui Joker.

    Despre tine nu stiu nimic, deci nu-mi permit sa spun cine esti, cum esti sau sa te caracterizez.

    RăspundețiȘtergere
  39. Bre, mă mâncă şi pe mine să mă bag în discuţie....

    Lori,
    Multe din afirmaţiile tale au fost în acord cu propriile mele păreri şi de aceea fraza următoare m-a derutat:

    "Nu te supui conventiilor, ti-ai creat lumea ta, dar e un univers paralel... Paralel cu VIATA. "

    Care are, frate, unitatea de măsură pentru a verifica paralelismul sau intersecţia cu viaţa???
    Cine stăpâneşte toate adevărurile despre viaţă ca să zică că x e paralel sau nu cu ea?

    Eu nu fac niciun fel de partizanat aici. Sau, dacă vrei, sunt partizana ideii de qualia, ca fenomen experienţial cu subiectivitate certă şi - iată - demonstrabilă.
    Adevărata controversă de aici este legată de:
    -în ce măsură avem dreptul să judecăm pe ceilalţi pentru felul în care văd ei un lucru sau un fenomen.

    Şi cu cât vă-ncontraţi mai tare, cu atât îmi dau seama că nimeni nu vede pădurea din cauza copacilor!
    Fiecare din noi vede pe o singură direcţie, are o perspectivă unică asupra subiectului şi şi-o susţine. Din nefericire, nimeni nu poate vedea lucrurile la 360 grade.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  40. @ Blue : Eu il cunosc pe Joker in real. Stiu cam cum se desfasoara viata lui. Vag, dar stiu. Nu spun ca e buna sau e rea. Ca e mai buna sau mai rea decat a mea sau a ta sau a oricui altcuiva.
    Spun doar ca fuge de viata ascunzandu-se in frazeologia asta scurtcircuitatoare de neuroni, si-n alte...pastise.

    2. Ce mai faci? :)
    :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea mintea şi imaginaţia îţi joacă feste rău?
      Dacă "simţi" tu că eu mă ascund în pastişe...asta e o aberaţie totală, sau poate o fi mai artistică decât ai putea-o vedea. Lasă simţitul pentru alte domenii sau cel puţin pentru alte persoane...in-divizi.

      Ștergere
  41. :)
    Ce fac eu? "fug"??
    Nu e de mirare... că înţelegi ce înţelegi şi întrebi ce întrebi luând şi apărarea indirect unor imberbi vertical de şterşi!
    Ca să mă ascund trebuie s-o fac în vreun fel să am o motivaţie, dar baţi câmpii deloc cu graţie sau inspiraţie. Simţi?
    Zi tu ce e Viaţa!
    Cine o trăieşte şi cine o ocoleşte...?

    Sau... poate tu fugi!?
    Tu intri în ea...alergând în forţă şi cu ochii pe sus...
    :))

    RăspundețiȘtergere
  42. Lori,

    1. Probabil că toţi fugim mai mult sau mai puţin...
    :)
    De fapt, e o situaţie cu iz de generalitate. Dacă priveşti în jur ai să vezi că au rămas foarte puţini adulţi şi tineri care nu-s utilizatori de reţele sociale virtuale.
    Iar pe reţele respective, adoptarea unui anumit gen de exprimare e corelat cu scopul. Şi mai cred că această frazeologie, cum îi zici tu, are ca intenţie să facă priză la discuţie. Incită la dialog, dacă vrei - fie el în contradictoriu, dar oricum l-ai evalua, nu cred că arată dorinţa de a fugi, ci pe aceea de a atrage.

    2. Mulţumesc de întrebare. Fac când mai bine, când mai puţin bine, dar...încă fac! :)
    Tu?

    RăspundețiȘtergere
  43. Eu..am spus despre mine.
    Da, si eu fug.

    Despre oamenii ceilalti doi nu pot spune cine sunt/ce fac, daca ei cunosc viata sau nu, daca se ascund de ea sau ba.

    Of, Jokere, daca as da din mine tot ce am analizat despre tine de-a lungul timpului, nu stiu ce ar iesi! (pe mine m-am autoanalizat pe blogul meu, din toate unghiurile posibile si imposibile).

    3. Iti raspund aici referitor la un comentariu de mai sus, pentru ca ma deranjeaza sa tot caut pe acolo, sa vad ce-ai mai scris.
    Ai spus ca arati Evident si Prostia ca sa ne ferim de ele.
    Ti se pare tie ca noi nu vedem "evidenta si prostia"?
    Tu stii sa te feresti de ele?
    Propriile "evidenta si prostie" le-ai curatat?

    Ma inviti sa "ma bag la un viol"? La ce fel de viol te referi? Fizic sau intelectual/moral? Cu cine? Cu ei doi sau cu mioriticul, in general?

    Te rog sa-mi raspunzi aici. Adica aici, in josul paginii. In continuarea acestui comentariu.

    Te descalifici constant, si nu pot spune ca ma bucur pentru asta.

    RăspundețiȘtergere
  44. @ Joker : "Mintea si imaginatia imi joaca feste rau"?
    Ai putea, oare, sa incerci sa nu mai jignesti?
    Imi aduce aminte de un stil....al cui oare? Ah, da, mi-am amintit, al lui Andrei Radu M.
    Ca sa vezi cine combate pe cine!
    Amandoi fac acelasi lucru...
    Curat comedie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care jignire Lorii..:)
      Cănd afirmi sforăitor aşa simplu fără nicio bază:
      "fuge de viata ascunzandu-se in frazeologia asta scurtcircuitatoare de neuroni, si-n alte...pastise."?:)Aiuritor
      Asta ce e? Viaţă?Din Viaţă, din ascunsul ei sau ce..?
      Pastişe?
      Nu cred că suntem nici la coafor pentru cârlionţat idei anapoda şi nici la piaţă să vindem altora la supra-preţ! Noapte bună..

      Ștergere
  45. 1 Dacă dai tot ce ai analizat n-ai identifica nimic, ci doar ce a vrut să vadă "capul"tău.
    2.Zici : "noi nu vedem evidenta si prostia"? Aboslut. Identificatorii prostiei sunt foarte puţini,nu o amplifică..şi fug de ea.
    3-La "violul"caracaterial ce a răsuflat din cei doi mioritici ca să fiu mai succint.
    Şi 4: Mă calific interspaţial! Şi ce mai vrei...?
    Eu nici nu mă bucur nici nu jubilez că nu înţelegi nimic, nu accept ca pertinente nici întrebările şi nici constatările tale...

    RăspundețiȘtergere
  46. @ Blue : Eu nu ma refer la interactiunea virtuala.
    Nu asta am vrut sa spun.
    Ci la viata reala-reala...
    Nu spun ca "fugim" ascunzandu-ne in bloguri sau in Facebook, eu vorbesc despre cu totul alte lucruri.
    Poti sa ai viata "in real", dar sa nu traiesti, de fapt. Nu toti oamenii "activi" care au diverse preocupari in lume "traiesc".

    2. Eu? La fel ca tine :)
    :)

    RăspundețiȘtergere
  47. E drept, capul meu a vazut, ca altul nu am, decat pe al meu.
    Deci tu fugi de prostie. Hmmmm... Bine.

    Daca nu accepti ce spun eu...EXACT CUM AM ARATAT DE-A LUNGUL ACESTOR MULTE COMENTARII, pare ca nu avem dialog, ci fiecare monologheaza (si piere) pre limba lui.
    Nu accepti nici ce spun cei doi despre tine. Stiu.

    Daca tu crezi ca le stii/cunosti/intelegi pe toate despre tine insuti, ce sa mai zic? E drept, cel mai usor te cunosti DIN INTERIOR, fiecare stie despre el cel mai bine, dar...totusi...uneori mai ajuta si ceilalti la autocunoastere. Pentru ca tocmai cautand aceasta autocunoastere ai provocat aceste 4 (sau cate-au fost) postari despre cei doi, plus multimea de comentarii.
    Daca tu crezi ca nu asta faci (sa te cunosti mai bine), ci doar "arati evidenta si prostia" si mai stiu eu ce motivatii ai tu in minte, bine....

    Sa aratam, asadar, in continuare, evidenta si prostia!~
    Fiecare, din punctul lui de vedere, apoi sa ne batem in lupta dreapta, in sabii sa ne taiem, in buzdugane sa ne zdrelim capetele, fiecare tinand cu dintii de...de... "evidenta si prostia PROPRII!"

    RăspundețiȘtergere
  48. "Autocunoaştere"? Da, doar uneori! Nu de la cei doi.
    Evidenţa sau prostia proprie sau nu, este o "judecată de valoare"
    adică este în măsură să să o să uo...:) fakă.. Cine?
    Cu dinţii cu nedinţii nu sunt persoanele să poată învăţa unele de la altele...Asta e o altă evidenţă.

    Aş fi avut ceva de obiectat..dar numai.AM PIERDUT LA TIIMP-O GRĂMADĂ
    Nu?
    Ce ai învăţat ceva de la mine azi că mai pus să ţi răspund cam vreo 3 ore adunate, ia spune-mi, te rog..

    RăspundețiȘtergere
  49. http://www.youtube.com/watch?v=0rglpvCmZLs

    Nu-mi zisesi "Noapte buna!"?

    Ai revenit?

    Repet, astept postarea aia despre mine...

    RăspundețiȘtergere
  50. Lori nu Joker, ci Joker.:)
    Păi mă aşteptam..
    Postare despre tine?
    :)

    RăspundețiȘtergere
  51. Mulţami, dar nu o lua şi tu în tragic acum!:) Ştii ce e important?
    Să ţii ritmul!

    RăspundețiȘtergere
  52. Lori,

    Poate că introducerea făcută de mine a fost uşor derutantă, dar zic (totuşi)că ne referim amândouă exact la acelaşi lucru. Adică, la felul in care cuvintele noastre definesc modul nostru de a exista.
    Am subliniat că formatul acesta de care vorbeai e accentuat în virtual pentru că lipsesc celelalte atribute care ajută la autoprezentare şi asta duce la exagerarea acelor elemente permise, posibile şi care au scop de definire. Bunăoara, o anumită frazeologie.
    Dar că ea are aceeaşi orientare spre scop, care scop, în cazul lui Joker, nu-mi pare a fi unul de evitare, fugă etc, ci dimpotrivă. Sunt bijuterii, arabescuri, volane şi briz-briz-uri care clopoţesc ca să atragă.

    Şi revin cu ideea că nu e important cum alege el să facă ceea ce face, cât e important dacă noi avem dreptul să judecăm perspectiva lui câtă vreme ea nu ne deranjează cu nimic.

    Ca să dau un exemplu, pe mine nu mă supără că el vede roşu şi spune verde, câtă vreme nu mă obligă să zic/fac ca el. Dacă ai perspectiva globală, atunci n-ai să percepi verde sau roşu ci unde electromagnetice şi atât. Şi ai să înţelegi că e posibil ca unul să le decodifice ca fiind într-un fel, iar altul - altfel. E chestie de...receptor, cum zicea Andrei.
    :)))))))))))
    Şi uite cum îi dau eu dreptate, fără să am în intenţie, tocmai lui Andrei. Dar asta e doar în ceea ce priveşte mecanismul şi nu controversa actuală!

    RăspundețiȘtergere
  53. Iar nu publici toate com. Cred ca am vreo 4 "pe rol", care n-au aparut. Pot sa le si enumar, ca am memorie buna. Adica sa spun la ce se refereau.

    Intr-unul dintre ele am spus "Jokere, Jokere", nu l-ai publicat, dar ai spus "Nu Joker, ci Joker" (adica mi-ai raspuns la el fara ca el sa apara. Adica ai facut acelasi lucru pe care ti l-am aratat mai devreme, astazi, pe la pranz).

    2. Banuiesc ca ai vrut sa spui "Nu "Jokere", ci "Joker" ", dar ai spus "Nu "Joker, ci "Joker" " (adica acelasi lucru, deci eu n-am inteles la ce te refereai, ci doar am presupus).

    3. Ti se pare ca am "luat-o in tragic"?
    M-am ambalat putin, e drept, si asta abia spre sfarsitul comentariilor, ca pare ca vorbesc cu peretii. Pe alocuri am fost rautacioasa, da, dar numai pentru ca...o tii langa-danga, suna-n asfintit talanga cu ale tale. Fara sa vrei sa receptezi ce spun eu sau altii. Si asta nu te ajuta cu ceva.

    Insa de aici si pana la tragic...e cale luuunga!

    Uite ca reusiram sa demonstram prostia atat in coerenta, cat si-n incoerenta.

    RăspundețiȘtergere
  54. "bijuterii, arabescuri, volane şi briz-briz-uri care clopoţesc ca să atragă."
    :)))
    Nu degeaba ţi am zis eu din primele 2 minute citite că "te iubesc"!
    :))
    Mi se pare normal ca perspectiva mea să fie judecată!
    Frumuseţea atrage întotdeauna asasinii! Spre a dizloca "Firescul"ce deranjează, de ce? Nu este posibil. Există un fel de conspiraţie mutuală instinctuală care delimitează foarte bine posibilul de imposibil..
    Sărut direct pe Iris un BlueIris..:)

    RăspundețiȘtergere
  55. @ Blue : Din pacate, eu ii dau dreptate lui Andrei cam in tot ce spune, reprosul a fost ca o face de o maniera necorespunzatoare, si ca nu ia toate datele in calcul, pentru ca NU LE ARE PE TOATE!
    Presupune, si uneori presupune gresit.
    Nu se raporteaza la realitatea altuia, ca sa faca adevarate judecati de valoare. Nu "intra in ea". Eu am intrat putin in realitatea lui Joker, foarte putin, iar din acest "putin" imi permit sa spun ce spun.

    Cat despre Joker...imi vine ceva in minte, dar iar sunt rautacioasa....dar o s-o spun, ca imi asum si rautacismele...clopoteste, ca si sarpele cu clopotei...

    RăspundețiȘtergere
  56. Păi dacă nu vorbeşti la ceea ce fac eu referire Lori normal că vorbeşti cu pereţii, asta te am întrebat şi eu: N-am avut un răspuns din partea ta! Mi-ai răspuns numai cu întrebări care nu se refereau la persoana sau subiectul meu din postare sau comentarii. Subiectele dezbătute sunt dincolo de ruătăţi sau bunătăţi să ştii..

    s-a dus dracu comentariul ăla poţi să l trimiţi din nou- Şi nu mai exagera că ţi le am trimis pe toate, oricum nu a interesat pe nimeni, stai liniştită. Aşa că hai trimite mi comentariul ăla din nou să apară pe televizor. :)

    RăspundețiȘtergere
  57. Auzi afirmaţie!! ..de om.
    "Si asta nu te ajuta cu ceva."

    Tu te auzi?:)
    Simţi?...erijarea...nefirescul...plasamentul...anomalia..!!??

    Cum să-mi spui legat de afirmaţiile mele în condiţiile în care nu te-au târât la mine pe blog, să le răspunzi zero(0)dacă tot nu ştii
    la ce vreau să mă refer??
    Şi o dai langa cu cretinoizii care au ciufulit şi alienat de tot pe liberul ăla arbitru că au iei "dreptate":)...într un SUBIECT pe care nu l aţi conceput niciunul că căă...nu puteţi!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  58. Uite, vezi, iar presupui....ca "nu a interesat pe nimeni".
    Stii tu pe cine intereseaza ce scriu eu? Ai tu acces la realitatile lor? Dar, nah, ca sa fim in ton...trebuia sa fii putin rautacios, nu?
    Comentariile nu dispar, omule, decat daca le facem noi disparute. Unele pot merge in Spam, e drept, poti sa verifici si acolo. Comentariile nu sunt dotate cu vointa proprie :)))))

    Acum devenii si "asasin de frumusete", intr-o coalitie monstruoasa. Mdeh. "Firescul ce deranjeaza"? Oare tu chiar nu sesizezi ce se intampla? Ca eu si Andrei nu am vrut sa "asasinam ceva"? Despre Ics nu stiu pentru ca inca nu mi-am format o parere.
    Dar, deh, ne place sa ne dam victime... Ne asasineaza altii frumusetea interioara! De parca ar putea! Putem eu sau Andrei sa-ti asasinam tie frumusetea interioara? Pai suntem, oare, Terminatori? Tu ramai cu frumusetea interioara intacta! Sau e atat de subreda incat poate fi asasinata? Sper ca nu.

    RăspundețiȘtergere
  59. @ Blue : Materna si oarecum detasata, ca de obicei.
    Si noi te iubim, Blue.
    (si o spun cu drag) :)

    RăspundețiȘtergere
  60. Presupunera aşa este. :)
    Dar pe cine să interreseze "două cuvinte"??
    Lori de frumuseţe vorbeam la figurat, legat de principiul universal al "uciderii"... Este unul de proporţii...şi incită prin candoare..prin insensizabilitate...exact precum o femeie frumoasă.
    Ea este dar curând va... va....pierdem timpul..
    :)
    Ne culcăm? Dormim? Cum vrei? Ai poziţii preferate...unghiuri îndrăgite?
    :)

    RăspundețiȘtergere
  61. Bro, tu mi-ai cerut parerea in legatura cu prima disputa cu Andrei. Tu m-ai adus aici, pentru ca eu nu stau sa urmaresc toata ziua cine ce face, ce scrie, pe unde si cat comenteaza etc.
    Acum te dezici, "Vai, da' ce, eu te-am tarat pe blogul meu?". Mda.

    Nu ti-am raspuns la ce-ai scris in postare? Ba da, prin tot ce-am comentat am raspuns FIX la ce ai scris in postare. Cu asupra de masura, chiar!

    Noapte buna, atunci!
    Pozitia preferata e cu capul spre Nord. Ca sa se oxigeneze :))))

    RăspundețiȘtergere
  62. Eu "am cerut" părerea??
    Nu cumva am avut o partidă toridă de amor şi am uitat subit?
    :)))))
    Nord?
    "Nordul" cui:p
    Idealism..
    :)

    RăspundețiȘtergere
  63. ?????

    "Partida de amor"? A cui, cu cine?

    Eu am avut partide de amor cu partenerul meu, ca tot omul.

    La ce te referi, mai exact?

    RăspundețiȘtergere
  64. ?????
    La ce?
    :))
    La principiul contorsionat adică inversat de tine al "cerutului părerii"...
    Tot aşa am presupus şi eu o întâmplare care chiar nu a avut loc.
    Mai exact la ce mă refer ÎN GENERAL ŞI DE CELE MAI MULTE ORI?
    La toate inexactităţile luate ca exactităţi!
    Noaptee bunăă..
    :)

    RăspundețiȘtergere
  65. Tu ai presupus ceva ce n-a avut loc?
    Ce ai presupus, si ce n-a avut loc?
    Lamureste-ma, te rog, ca de aceea suntem oameni, sa discutam.

    Tu ai spus prin telefon sau pe mail (nu mai stiu) ca ati avut o polemica, tu si Andrei, si m-ai invitat sa vad ce s-a scris/discutat, si sa spun ce cred despre. Evident, cautai un aliat.

    Acum, ce-are asta a face cu?

    RăspundețiȘtergere
  66. Lori nimeni nu a "cerut" păreri!
    Te-am invitat să vezi inadvertenţele şi supoziţiile create de privirea chioambă a frustratului, nu să "plusezi"!
    Păi tu vii cu teorii precum că ar trebui să învăţ de la el sau viceversa?
    Pledoaria falsă de moralitate de care m-a acuzat el ţi-a scăpat?
    O CurvăDeSuflet:)))trebuie s-o iau de la "liberul arbitru" că aşa vor nişte minţi înflăcărate de vedea firească una care-şi vinde trupul şi sufletul unor javre care la rândul lor întreţin starea de spirit-imbecilă a unei ţării până la urmă!
    Lori poţi să te speli cu ea pe cap s-o pupi în principiile din G(deci chiar acolo unde am şi eu pasiuni)şi să o ridici în slăvi cât oi vrea dar nu-mi iei mie savoarea şi limpezimea de a o vedea aşa cum este: o oportunisă şi o formatoare de bărbaţi de care mi-e silă
    punct

    :)))Căutam un "aliat"? Eram doar "idealist" adică în traducere liberă aşteptam să SIMŢI şi să ÎNŢELEGI, asta însemna să vezi:
    -fitilele
    -slăbiciunile
    -frustrările vechi sau
    -deturnarea sensului căutat al postării mele!
    Dar tu ce faci?
    Dai dovadă de ataşament..faţă de "unul"(principii proaste-secundare-duplicitare) sau "alta"(principii dubioase) cu pretenţia să ce?

    RăspundețiȘtergere
  67. Având în vedere Lori că andreiraduM a procedat ca un căcat-superior deci nicidecum înţelepţeşte atunci când ţi-a făcut "recomandările de viaţă"(deşi avea dreptate să-ţi condamne "doleanţele")la asta te invitam şi eu: Să simţi şi să înţelegi că omul e scindat, e secţionat de fixaţii vechi şi proaste în pofida unei inteligenţe pe care şi-o poate alimenta mult şi bine, dar, întotdeauna depinde cu ce...

    Te invitam să simţi bolnăviciunea-coerentă, iar tu vii şi mă iei cu Curva sau alte şmecherii fardate de ICS?
    Am înţeles n-ai nicio treabă cu Muzica...prin întregul ei fenomen:
    artist-trăire-text-naturaleţe-comercialitate....dar, nu mă pune tu acum că nu ştiu ce beneficii de acumulare ar trebui să iau de la andreiraduM şi să mă gândesc la toate CURVELE că sunt şi ele oame şi că au un suflet şi toată lumea se bucură, e dreaptă dar lipseşte Dumnezeu care se uită la desene animate

    RăspundețiȘtergere
  68. Şi apropo,spui că NU ştiu eu cum sunt sau cum gândesc unele"şopârle"
    pe două picioare,dar, îţi dai cu părerea aiurea deci neadevărat şi total habarnist:
    Cum gândesc/ Cum simt/ Cum aş funcţiona eu??
    Asta nu e exact aceeaşi acuză pe care mi-o aduci mie legat de cei 2?

    PS
    UNII AU NEVOIE SĂ ÎNVEŢE ŞI SĂ DESCOPERE CE ESTE OMUL DOAR DIN COMUNICARE...FIINDU-LE ÎNDEAJUNS.
    ALŢII, AU NEVOIE SĂ SIMTĂ CEEA CE SUNT OAMENII ALEGÂND SĂ LE STEA ÎN PREAJMĂ ŞI NU ÎNŢELEG O VIAŢĂ ÎNTREAGĂ!!!

    UNII PENTRU AŞ FACE MENDRELE TREBUIE SĂ-I ŢINĂ APROAPE PE CEILALŢI SĂ-I SUBJUGE ŞI SĂ LE DILUEZE PERSONALITATEA ATÂT CÂT SĂ-I CONTROLEZE...PENTRU A ANTICIPA MĂCAR SENSUL...VIEŢII!!!

    CEI MAI MULŢI ÎNSĂ ALEG SĂ FACĂ RĂU(MANIPULA) TOCMAI PENTRU CĂ NU AU ÎNVĂŢAT DE NICIUNDE CUM E SĂ LE FACĂ BINE, IAR DIN REALITATE SĂ IASĂ ŞI SĂ SIMTĂ NATURALEŢE ŞI DECI O ÎNCERCARE DE A CLĂDI IUBIREA DACĂ NU..A ÎNŢELEGE CEVA PÂNĂ LA URMĂ.. DIN RESPECT.

    ŞI ÎNTR-UN CAZ ŞI CELĂLALT PRIVAREA DE LIBERTATE ADUCE GRAVE PREJUDICII PERSONALITĂŢII ŞI PERCEPŢIILOR...

    Iată..Cruntul Adevăr! Şi aici n-ai nevoie de nume sau de personalizări. Flagelul prostiei şi al urii se întinde precum o molimă democrată şi constrângătoare...mai multe ne spune foarte bine şi senin(...) Petre Ţuţea pe care vă invit să-l savuraţi.

    RăspundețiȘtergere
  69. Nu am pus NICIODATA in discutie personalitatea acelei fete/femei ce-si zice "Suflet de curva". Nu am aparat-o, nici n-am discreditat-o. Deci te rog sa nu imi imputi asta, ca eu n-am pomenit niciun moment de C. Ca ar fi cumva sau altcumva.

    2. Da, cu unele din principiile lui Andrei sunt de acord, cu altele, nu. Am si detaliat. Are si Andrei hibele/bubele/punctele lui slabe. Am aratat o parte din ele. Mai sunt altele, la care m-am gandit, dar nu am scris despre.

    3. Chiar daca femeia aceea ar fi curva (habar n-am cine e, cu ce se ocupa, ce hram poarta, sau daca e ceea ce sustine ca e), CE PROBLEMA AI TU RELATIV LA EA? Ce problema ai tu, omule, ca-si vinde ea trupul, ca face ce face, ca se ocupa cu ce se ocupa? Iata, vorbim despre principiul de curva, nu despre acea femeie. Ti-a intrat in casa? Ti-a furat ceva? Te-a calcat pe bataturi? Te-a inselat? Ti-a dat rest mai putin, la magazin? Ce ai cu ea, pana la urma?
    Pentru ca tu ai o problema cu ea, ma rog, cu ideea de curva, arata o durere de-a ta. Asa cum la Andrei faptul ca ataca pe cine poate, pe unde poate si el (sa defuleze) arata problemele lui. E foarte simplu de inteles asta.

    4. Sa nu incepem iar cu Loreen, te rog. Eu nu vad acolo dragosteA. Ca si C, ca si Andrei, ca si Ics. Faci aceeasi greseala ca si pana acum, despre care am discutat si paradiscutat. Tu vrei sa impui gustul tau/trairea ta/feeling-ul tau altora. De ce? Cu ce scop? Oare ai tu impresia ca eu nu simt, nu iubesc, nu am feeling etc daca nu vad astea in Loreen? Repet, poate le vad in alta parte, poate le simt altfel decat tine.

    RăspundețiȘtergere
  70. Era o cioara si isi iubea mult puiul si l-a pupat in cap cu ciocul si de prea multa dragoste si foc l-a pocnit asa de tare incat acesta a murit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))
      Ahh..de abia mai respiră săracul pui....
      Semn că ciocul cioarei...şi-a atins din ţintele lui predilecte...trecute.:)
      Asta e... ce vrei şi tu...Vlad.
      :)

      Ștergere
    2. Io vreau o cioara din asta da ... mmm. Abia astept.

      Ștergere
    3. Iete ca nu-l vazui!
      (acest om publica atunci cand ii vine lui pe chelie).

      Ce vrei tu, Vlade? O cioara?

      Ștergere
  71. Nu ai apărat-o dar ai jignit în virtutea faptului că nu ai înţeles nimic în urma reacţiilor celor 3. Curva care nu e curvă în accepţiunea ta, Icsu sau celălalt.
    :)
    Dacă am o "problemă"cu ea?? Cu siguranţă. Dar n-ai înţeleso tu. Acum ce să ţi fac..
    Problema nu e "durerea"ci evidenţa genreală, tendinţ copiată fără a clipi..în general şi în particular, ştii?
    Nu.

    N-am "impus" nimic: am arătat şi argumnetat ce se manifestă în spatele manifestării ei...fără echivoc, chiar principial sau literal fiind. Simplu.

    RăspundețiȘtergere
  72. Eu am jignit?
    La un moment dat, da, poate am jignit, dar initial nu am jignit pe nimeni. Nici pe tine, nici pe C, nici pe Andrei, nici pe altcineva. Am vorbit frumos, civilizat, omeneste, incercand sa expun cat mai bine situatia, si ce se petrecea pe blogul tau.

    La un moment dat, da, mi-am pierdut cumpatul si poate am devenit rautacioasa, poate am si jignit, da. Imi cer scuze, atunci.

    Nu spun ca "nu e curva, in acceptiunea mea". Pentru mine e O FEMEIE. Ce face ea in viata ei sau cu ce se ocupa nu e problema mea, ca nu mi-e prietena, nu mi-e nimic, nu o cunosc.

    Stiu, ai problema ca exista curvasareala in lume. Uite, Mitza a spus-o o data, eu o repet. Si eu sunt o curva, si tu esti o curva, si Vlad e o curva (rasata, ce-i drept :)))) ), si multi altii.
    Mai ai ceva de zis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mmm..de ce nu miros eu că nu ar fi? Se poate însă ca unii să împrumute unele caracteristici doar ca să se apere na...Însă, eu simt la Vlad mult mai mult o forţă de DISCERNĂMÂNT în manifestare şi ponderare din balanţa cine "da şi cine "nu" dă verdicte... decât a tutror care au intrat aici la ultimele trei postări.

      Ștergere
  73. Curva de fapt cred ca protesteaza in felul ei in fata unor nedreptati dar in fapt nu face decat sa intretina un fenomen.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vladuu....
      Ai mă ce naiba aduci completări evidenţei?
      :)))
      Pe cine interesează?
      Cred că liberul arbitru' săracu' s-a sinucis el singur cu mâna lui.
      :)))

      Ștergere
    2. Poate pentru tine e o evidenta ... poate pentru altii nu ...

      Ștergere
    3. Da...e doar o manifestare de întreţinere a fenomenului, şi să-i dăm toate atributele:mai ales cele "nevinovate"
      :)

      Ștergere
  74. Apoi pare a si fi la varsta care nu necesita mari implicari sufletesti.

    RăspundețiȘtergere
  75. Ce va intereseaza, baieti, de ce face curva (nu aceea, orice femeie care se prostitueaza) cu viata ei?
    Ati vrea s-o vizitati putin? De fapt, Vlad si-a exprimat aceasta preferinta. Nu stiu despre Joker.

    Repet, ce va intereseaza ce face fata aia/femeia aia, sau oricare alta, cu viata ei?
    Intretine? Ce? La voi v-ati uitat? In sufletele voastre v-ati uitat?
    Nu ea intretine curvasaria voastra! Ea e deja in voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe cine naiba interesează asta?:)
      Poate pe cei ce nu o cunosc.
      Lori eu de "curvărăsie" am vorbit dar de nivelul ei şi de cu totul altă dimensiune...

      Ștergere
  76. Io asa vad lucrurile: persoana respectiva exista pentru ca cineva, ceva (al ei, al altora) a adus-o in punctul in care este acum. Ea interactioneaza cu oameni care le au si ei pe ale lor. Daca toata lumea ar fi nepatata ea nu ar putea sa reziste asa. Dar lumea nu e. Acum pe cine arunci vina: pe ea, pe lume ? La ce ajuta ? Daca se vor ivi circumstantele ca sa procedeze altfel o sa faca singura pasul ...

    RăspundețiȘtergere
  77. Da, da, Vlad e...ce nu e... ce a fost si cum e...
    Vrei sa-l analizam acum pe Vlad? Eu, nu.

    RăspundețiȘtergere
  78. Mie mi-a placut cum scrie ... o perioada. Sigur era si ceva sexual acolo ... Da, m-a incitat putin ... as fi vrut sa o vad ... recunosc da in perioada respectiva eram prea labil emotional (poate si de asta mi-a placut ... nu stiu) chiar si pentru o partida de sex.

    Curvasareala te preocupa si pe tine ... cea masculina. Esti in aceeasi oala in fapt.

    Sexul e o necesitate ... faptul ca exista persoane care nu au reusit sa-si gaseasca parteneri sau au dificultati in privinta asta din pricina educatiei defectuoase nu stiu daca e un motiv de aratat cu degetul. Presupusa curvasareala se datoreaza unei educatii deficiente si lipsei de parteneri sau a unei vieti sexuale la momentul potrivit. Daca tu gasesti asta un lucru condamnabil ... ok.
    Dar daca nu poti ajuta macar taci din gura asa cum l-ai sfatuit si pe Joker.

    RăspundețiȘtergere
  79. Joker,

    Mulţumeşti că mă iubeşti, dar sunt incoruptibilă, să ştii!
    :))))))))))

    Lăsând gluma, n-am făcut altceva decât să-mi exprim punctul de vedere, fără urmă de partizanat.

    Şi părerea mea e că toţi vorbim, scriem şi ne comportăm cum e mai util pentru atingerea scopului şi ţelului nostru.
    Uneori conştientizăm acest lucru, alteori nu.
    Uneori o facem deliberat, alteori în virtutea unor obişnuinţe sau condiţionări de care nici nu ne dăm seama.
    Aşa şi cu suedeza din concurs. Unora a plăcut, altora nu. Dar cu certitudine că în spatele ei există o echipă de oameni lucizi, de sprecialişti.

    Şi - repet - nu pricep de ce ar trebui să mă supăr că unora le place şi altora nu. N-am înţeles cum s-a stârnit şi de ce se întreţine această gâlceavă a înţelepţilor (o spun fără urmă de ironie!!).
    De ce ar trebui să mă irit că tu vezi în prestaţia aceea dragostea, Andrei vede manipularea iar Sufleţica nu vede nimic?!!
    În fond, e unitate în diversitate, nu?
    :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Blue. Dar ce eu m-am gândit la partizanat?
      Mi-a plăcut modul în care ai gestionat ECUAŢIA şi pe care Lori a văzut-o într-o lumină de părtinire totală ceea ce nu este cazul:pe Loreen "prea mult", iar pe Curvă "prea puţin" :)) Adică pe curvă cum s-o judeci dacă replicile ei sunt proaste sau ignorante? Cum? Foarte simplu!
      Morala iese cam la suprafaţă dar mă abţin s-o mai înaintez
      că nu are rost. Suntem plini de Fecioare Mării ce-şi caută subzistenţa în tomberoanele de lux ale unui Suflet decăzut nu moral, ci spiritual. Aceste Ghene al societăţii noastre pot înainta oricum şi oriunde pentru că: "Au cu ce". :)))
      Şi nu că vreunul din noi ne-am da înapoi......
      :))))
      Încă o dată: Mulţumesc de luciditate!:)
      Adică nu poţi să vezi partizanat într-o chestiune simplă de "evidenţă-formală"(sic):))... pe care de altfel ai şi explicat-o foaarte bine!
      :)

      Ștergere
    2. Mi-e un pic greata-de situatie-, dar nu voi vorbi despre ceea ce stiu.
      Ca nu e frumos.

      Priveste-te bine, adaaaaaanc in suflet, da-ti seama de ce faci tu CU VIATA TA, CU PERSOANELE DIN VIATA TA, apoi vino si spune despre curva ca e ghena, ca nu e ghena etc.

      Nu ti-e putin rusine de tine?

      Vb lui Vlad, cel putin ea nu e ipocrita.

      Ștergere
    3. RUŞIINE??
      :))
      Lori ce treabă are viaţa mea cu CURVA??

      Şi apropo de Curvă ea este o Ghenă a Societăţii prin prisma faptului că imprimă TENDINŢE majore bărbaţilor existenţi, a familiei. ceea ce este o "descărcare" nu este chiar aşa. Dar ştii tu ce se află sub vârful eisbergului în domeniul confuz şi complex al Curvelor de toate speţele?

      Iar Vlad nu cred că se referea la mine.
      Ţi-am mai zis, mi-ar fi mie ruşine să adopt asemenea atitudini...Viaţa nu m-a pus în astfel de situaţii pentru că le-am ocolit.
      Sauu tu te referi la faptul că trebuie să iubeşti o siingură persoană şi să-i scoţi ăleia ochii, mădularele şi gândurile din matcă? Evenual să ucizi pentru ea sau chiar să batjocoreşti ceva...aşa de dragul principiului exlusivităţii?

      Ștergere
    4. Da, eu la asta ma refer.
      Cand o persoana e impartita, dupa mine aceea e o curva, chiar daca nu face sex pentru bani sau alte foloase.

      Ștergere
    5. Lori! Pentru timpul FURAT îţi mulţumesc!
      Valută ai?
      Pietre, gânduri preţioase ai?
      :)
      Cu siguranţă ...............................


      Apropo de împărţeală: pentru celaltă extremă te paşte...
      Te paşte!
      Ce eşti tu!
      End of the groapa road.

      Ștergere
    6. Da, daca sunt fidela ma paste groapa...
      Stiu, dragul meu frate.

      Tu zburda linistit pe campiile elizee ale promiscuitatii.

      Multe bafte!

      Am zis ca drumurile noastre se despart. Datorita atitudinilor diferite in fata vietii. Eu, cu groapa mea, gen cu un singur barbat, tu, cu campiile tale, cu mai multe nimfe.

      Chestie de gust, deh...
      De gustibus non disputandum, nu?

      Ce "sunt eu"?
      In fine, nu mai conteaza cum sunt vazuta de un om ca tine...
      Pen' ca nu conteaza... :)

      Ștergere
    7. Promiscuitate??
      Prefer să las o gărgăriţă să zboare decât să i spun "un elefant"pe plantaţie care îl mai vezi şi călcând peste grădinile oamenilor.
      :))
      Nimfe????
      Ni M fe?
      :))))
      Of ştiu pe buna mea prietenă(alta)care spune "zâne".
      :)))
      ...........................................
      Soartă Fraţilor! Asta ni se întâmplă în fiecare zi!
      Ar fi bine, să fie INDIVIDUALĂ!!
      -Cretini dracului! Sunt chiar crezuţi!
      Na că m-am enervat!
      :)

      Ștergere
  80. Lori,

    Mulţumesc.
    :)
    Nu-s pe cât de detaşată mi-aş dori să fiu.

    RăspundețiȘtergere

Căutati pe acest blog