Nu mi-e teamă să lupt ca să fiu văzut.
Masca nu-i pentru tine, ci pentru a-i proteja pe cei apropiați ție. (Christian Bale)

02.06.2012

Bărbații-maimuțe! ...sau bărbații Curvelor!?


Asta e întrebarea de azi..
Faptul de a conștientiza în epoca modernă că în relația cu femeile dorite, masculii nu sunt altceva decât niște maimuțoi forțați să cânte la vioară m-a făcut să-mi dezvolt o atenție și o acuitate sporită pe ruta asta aparent misterioasă! Deloc de puține ori fiind pătruns de un aer perplex asistând la ritualuri privind operațiunile de salvare a femeilor, dar mai ales al curvelor, de cum bărbații scot ei din joben iepurele dreptății cu aură de GRIJĂ! A  dracu neîndemânare pe care femeile încă o savurează..
Dar cum dracului se face că grija asta s-a arătat mult mai febrilă în dreptul curvelor decât al femeilor? Nu mai sexul poate să știe, noroc că n-are limbă, altfel îi zăpăceau mai mult decât erau ei salvatori.....Iacătă cum se pot naște FRUSTRAȚII PLANETARI!!
 Nu sunt puțini.... încearcă să învețe, să respecte, să clădească să se cizeleze printre ceilalți, este însă foarte greu de la un anume moment când, ajung să constate că lumea fute iar "el"  trebuie SĂ FACĂ LA FEL..
căzând astfel în fața femeilor continuu în aceeași groapă. Doborârea asta lasă urme și niciodată nu vei mai vedea dragostea cu ochi buni. Te va durea, vei fi frustrat când cineva este mai apropiat de dragoste decât tine.
                 Așa se face că ieri sub masca echitabilității și dreptății un răsfățat țuguiat al orgoliului andreiraduM s-a simțit el lezat ofuscat și terorizat de un simplu și fără echivoc adevăr: -Cum Sufletdecurvă să poată fi nedreptățită de remarcile mele sau a lui redfire? S-a întrebat țuguiatul judecător cu aere de justițiabil ludico-căcăcios.... când, ele veneau să amendeze ATITUDINEA vânzării corpului ei...la dimensiuni concupiscento-răzbunătoare ieftino-latente:)) și, proliferarea unor principii de toată jena. Je-Na! :) Că totul ar fi doar în capul CURVEI asta nu mai contează, ea doar legitimează principiul Curvăsăriei la înălțimea respirației... la nivelul ei și al admiratoarelor, iar căpiatul didactic frustrat de nici el nu știe de ce dacă-l întrebi, ce și-a spus iel? Stai să-i fac eu pe-ăștia...cu țuguiatul meu exersat în haznalele pe care le-am tot spălat în golul-meu-plin!!?  Și, mi-a dat ăsta material de răscolit....argumentat de toată jena vreo 5 ore!Ținând-o continuu că eu m-am lipit cu feelingu de fire...și să demonstreze el că neuronii s-au disipat pe considerentul ăsta și n-am tratat-o egal pe Curvă!?
Ori ești cretin!Și nu ești în toate mințile..
Ori ți-e rudă..
Ori îți dă și ție din bani...
Ori ești Sclavul ei...ce reușește acolo pe blogul Ordinarei adevărate Showri.:))
Ori te doare mult prea mult că eu cu redfire...am înțeles fără niciun cuvânt sensul scopului propus și urmărit de Curva literară. Oricum ai fi...ai mâncat Exagerită prea multă când ai fost mic și după iar acum îți iese cu urîciune.Mai ai? glumețule...ne cre di bil. :p
Să mergem din nou la rădăcini și, să vedem de unde te-ai opărit tu orgolios mic și plictisit..zici despre Loreen "aparitia respectivei tipe, care a iesit din tipar. A spart un tipar cu care ne obisnuisem ceva ani "...Vezi Tu? Tu îi spui "tipar" la ceea ce am SEMNALAT EU ÎN POSTARE: DRAGOSTEA! Și de ce? Pentru că așa vezi tu Lumea:în tipare! Nici ăia din bătătură nu te au cetit ca mine este? Let s Go...deci revenim. M-ai făcut și văzut în prostia " ta"  aproximativă cam așa:
 "geniule mioritic!"
" Cand esti in "tabara" cu ei, jubilezi. Cand treci in "tabara" cealalta, te repudiezi.
Nu vor sa accepte ca pot gresi"
"Lucrurile sunt roz, amice. Dar nu le vezi asa pentru ca tartacutza ta e inundata de neuroni.
Daca ii dadeam cu fidbecul peste oxhi lui pitizi a ta, tinandu-i isonul impotriva "sufletului de curva", moaaama, ce fericit erai.
Chicoteai in patratelele unde stau cumintele la rand comentariile pentru cenzura."
??????
Ia zi pot să mă satur și eu de inepțiile tale?
Dar când vomiți porumbei-coca-lari mai gândești? Ca discernământ vorbesc.
Amice care e diferența între a râdea cu ciocu până la urechi și a fi serios într-un identic fel de a gândi și de a te poziționa față de o pseudo-replică...de CURVĂ?Cu sau fără ghilimele.
Frate du-te în p--a mea-metaforic și tratează-te. Sau strânge tu toate curvele ia-le acasă la cratiță că tot ai vrea emanciparea lor. Este??:)

De Bipeda-NonGrata ai auzit?
Mă, ia zi și mie cum poți să perseverezi să-ți etalezi figurile pentru a-i minimaliza celuilalt doar simplele constatări? Mă refer la comentarii.
Cum poți să fii așa de urangutan să lovești JIGNIND(în capul tău)prin aproximări conturate sau anticipări și construcții frazeologice false...doar pe considerentul că și eu am făcut-o? Iar reperul este CURVA? Ești zevzec răuu nenea!
Chiar dacă-ȚI bagi inteligența la înaintare aici să știi că ea băi țuguiatule împrumută, știi, de unde? de la femeie..qEd
Iată de ce ele sunt în parte prim-or-dială de vină. Pentru că lasă Bărbații la voia Soartei:)Știi? Și pe tine fără botniță:)-....
De asemenea aflăm (sic) cum se poate lega foaarte ușor curva proastă(nulă socio-familial) de un bărbat perfid care înaintează supoziții cretinoide: că "gândim" eu cu fire în felul ăsta pen că ne mumulim. :)))
În mod normal ar trebui să te anulezi singur, dar mă rog, poate-ți revii..

Ai Vrut Să demonstrezi că poți, dar cu invective deplasate...iar când ești deplasat aia înseamnă că vrei să creezi O ALTĂ impresie folosind falsuri în presupuneri! Eu ți-am detaliat ținta și scopul postării sau subiectelor din comentarii dar, tu, nu ai fost mulțumit și te-ai luat de feelingul meu pt red pe care ai numito din oficiu (gol)"pitzi" nu în glumă, ci... ca să o scoți pe aia bazma curată și liberă pe deasupra:în virtutea inerției că sunt la fel! M-am săturat să-ți traduc căcaturile frustrării tale...așa că fugi spre porumb-ei, îi înțelegi mult mai bine cioculeț.

O altă maimuță...am întâlnit-o pe parcurs ieri:)"ICS"pseundonim mult mai pro-fund ca al meu.
Asta e mioritică de-a dreptu amenință cu căutatul și cu virila lui perversă de pe Ocna:)) zice și ăsta eludând la greu: "JLo! Hai sa nu amestecam lucrurile ca pute. Sa ramanem putin ancorati in ce nu-ti place. Realitate."?:))
Măi prima necunoscută află în premieră pe țară că pentru moa "Realitatea"o văd primordial prin creaturile ei, futistic vorbind Pibull:)) Bipezii care o populează o FORMEAZĂ...(Muscă de-te jos de pe căciulă) contează mai puțin lucrurile înghesuite FĂCUTE de ei, uite-te la andrei! și o să Înțelegi ori că vorbim până ne omorâm, ori ne argumentăm...până ne sexuăm:))))
Ori suntem atât de echidistanți până ne anulăm reciproc! :))) Se simte bine na...cuvintele lui echi-kiki-distante:) dor/doare/rană/ ustură.., unde dă el crește! :))
Să revenim la punctul pe ICs(X) următorul fragment face trimitere la origini...ca și cum, m-aiunie știi de o viață, ludic mic ce sunteți dumneavoastră:))ziceți:
"ce incerci tu acum faceam eu acum multi ani cand tu, probabil, copile, inca nu stiai sa desparti in silabe țâța sau biberonul. Sau ugerul. Sauron" ??
Sauron?Mă jignești!:)))andrei a tot bătut apropo ore în șir aseară că sunt Gandalf...și tu mă muți extremă... :(
 Ce au în comun aceste 2 personaje? x și 0 la puterea...și ceva bun? atacul la persoană? N-au treabă cu subiectele, cu elemente de care încă am vrea să aflăm în Curva strîmtă a vieții, ci, cu inventarea artificiului ofensator la subiecte mai delicate decât și-au putut întâlni ei până acum.
 Realitatea poate păcăli, CUVÂNTUL NU!
Urangutani cu vioară. Andrei, oi fi cât de îndurerat de soarta Curvei...și DE SIMPLISMUL FRANC ABORDAT DE EA! Orgasmul însă îți lipsește bre, nu te mai hlizi ca curva la......
Te-ai obișnuit cu mișcări mecanice de cur, asimilându-le titanice prin generalizări de proastă factură. Fumate.. Nop!
psî
ICS crezi că sunt un glacial cu frunza în față? :)))
Și că mintea nu o așez după caz?
:)

În loc de final: realitatea îi comprimă. mult iubita, râvnita...miază de dodoașcă.. spusă îndurerat entuziast de andreiraduM face victime, inocnete.:)) Ca va... așa...și-așa:) Nu-i așa?

49 de comentarii:

  1. prima parte:

    Joker :)
    Ai sintetizat ziua/seara de ieri. Nimic de completat, nimic de comentat, nu-ti pot decat zambi :) Nu disec nimic pentru ca nu-mi bag nasul unde nu-mi fierbe oala asa cum crede Andrei, adica intre schimburile tale de replici cu el sau Ics.
    Lui ics...nu-i pot decat multumi ca "s-a bagat" din motive subiective sa-mi ia "apararea", desi stia si el ca ma descurc si singura....si-n plus, nu "ard" eu asa repede sau...." nu mor caii cand vor cainii"

    Singurul in fata caruia imi prezint dreptul la replica este Andrei.
    So.....
    Andrei, Joker m-a insiprat sa mai fac inca un pas spre incercarea de a lumina in felul meu lucrurile.
    Te-am simtit lezat. Lezat de o ideea gresita ce-i drept si anume ca as fi jignit pe CINEVA ANUME.

    Voi lua cateva citate de-ale tale ca sa ma fac inteleasa.

    "O curva nu inseamna prostie, lipsa de gandire, lipsa de onestitate etc. Adica lipsa celorlalte atribite care se presupune ca le-ar avea o non-curva!"

    Gresit de la primul pas.
    De ce?
    Pentru ca indiferent de numele din semnatura, raspunsul meu ar fi fost acelasi. Putea fi "suflet de inger" putea fi "maica tereza", putea fi "tata floarea"
    Aici ai gresit ....si ai mers pe cararea asta presarand la fiecare pas idei cu bataie.
    Ideile tale nu sunt gresite insa tinta lor a fost inexistenta.
    Dupa cum am spus, nu am "insinuat" nimic si nici n-am "scris alb pe negru" nimic din ce ai interpretat tu.
    Alt citat: " Este stiut faptul ca privim toti la acelasi lucru insa nu vedem toti acelasi lucru. Tot asa este stiut si faptul ca toti citim acelasi lucru, insa nu toti intelegem acelasi lucru."
    Tu ai scris, deci sper sa ti-l asumi. Ai privit raspunsul meu insa nu ai vazut ceea ce am vrut sa exprim.
    Nu am insinuat ca persona cu primul cometariu ar fi proasta, repet, numele ei este irelevant.
    Tot ceea ce am vrut sa subliniez a fost lipsa ei de esenta din comntariu, insensibilitatea si mai ales IGNORANTA.

    RăspundețiȘtergere
  2. pardea a doua

    De aici.....evident ca ai continuat sa faci demonstratii inutile.
    Cum ar fi..."ce tie nu-ti place altuia nu face" sau, ca sa te citez din nou, "Doare al dracului de tare, cand celalalt ne percepe altfel decat am vrea noi."
    Si cum te-ai decis tu sa faci asta?...pai...simplu aducandu-mi invective aiuritoare.
    E si o vorba "razbunarea arma prostului"
    As transpune-o in cazul de fata, insa nu sustinand ca ai fi prost, nu doamne fereste pentru ca nu-mi pari a fi, spre deosebire de tine care m-ai catalogat fiind...pff numai tu stii ce a fost la gura ta.
    Tu...ai fost in antiteza cu tine insuti...
    "Te mananca prea mult presupunerea si e pacat. Ceva in tartacutza ai, dar taman cand sa vorbeasca tartacuta, hop, iese presupunerea la inaintare.:) "
    "Din tot ce a scris aici ti se pare ca are ceva in cap?!
    Vorbesti si serios?!"
    "NU, nu vreau sa-ti inchid gura. Nu gura este problema, ci tartacuta."
    "Si ziceai ca are ceva in tartacutza?
    Daaaa!
    ARE!"
    "E pitzi cu tartacutza lool = gool!"
    Si asta a fost cu bataie cu siguranta: "Nu degeaba. Ci cu mare folos. Sa atraga atentia prostilor de sapiensi!"

    Pentru mine lucrurile sun clare. Pozitia ta a fost extrem de explicita. Un alt adevar pe care l-ai grait ar fi ca " "Suflet de curva" a interpretat in felul ei, nu pentru a arata ce stie, ci pentru a atrage musterii sa o citeasca."

    Ce ar mai fi de adaugat? Nimic. I rest my case. Nu mai are sens sa fac vreo completare.Am sentimentul ca esti suficient de incapatanat incat sa nu incerci macar, sa te gandesti ca poate chiar spun adevarul...:)
    Weekend prelungit si frumos tuturor :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dincolo de libertatea de opinie,ar trebui sa stim sau sa invatam, cam cata importanta si interes sa acordam lucrurilor care nu ne privesc.Daca fiecare ar reusi sa-si pastreze patratica sa si bunul simt in aprecieri,de orice fel ar fi ele,cred ca lucrurile ar deveni mult mai placute,evident daca ne dorim sa avem parte de lucruri placute.Una peste alta,Joker,orice tema ai alege sa diseci,imi face placere sa te citesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici mie nu prea mi-a placut cum a cantat femeia aceea din Suedia.
    Asta ma face oare o...ignoranta?
    Nu putem fi dect subiectivi, ce ne place noua nu place neaparat si altuia. Unde eu detectez "feeling", "emotie", "Dumnezeu", altul vede cu totul altceva.
    Cand incep insa sa ma revolt ca celalalt "nu e capabil" sa vada ce vad (simt) eu...de-abia aici incep problemele! Si injuriile si invectivele, gen "curvo, pitipoanco, ignoranto, vin la tine acasa si te bat mar!, ipocritilor!" etc etc etc.
    Asta nu releva decat orgoliile TUTUROR celor implicati, pe principiul "Iti arat eu tie cat esti de ignornata/ipocrita/marlan etc".

    A face judecati de valoare din punct de vedere obiectiv e foarte greu, spre imposibil. Exista anumiti oameni, cred eu, capabili de asa ceva. Nu e cazul aici....

    Pana la urma, si eu imi exprim doar o opinie, nu am pretentia ca ea ar avea valoare de adevar absolut.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Lorelei
    nu, nu te face deloc ignoranta.
    eu nu la asta m-am referit.daca ai sa citest conversatia din postul trecut ai sa intelegi la ce ma refer.
    gusturile, aprecierile sunt diferite de foarte multe ori,iar asta este perfect normal.

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate am inteles eu gresit, dar mi se parea ca acea femeie, "curva" nu poate detecta...iubirea acolo unde este, pentru ca ii lipseste acel "organ de simt", cum ii spune Joker.
    Sigur, nu incercam sa analizam de ce isi spune ea asa, cine este ea, cu ce se ocupa sau cati ani are, ci, in contextul in care ea si-a exprimat o opinie, mi s-a parut ca s-a spus despre ea ca ar fi incapabila sa simta, pentru ca poate i s-ar fi atrofiat acea parte ce se ocupa cu simtitul in om, sau ca nu e suficient slefuita (ignorantza) incat sa poata simti.

    Corecteaza-ma, daca gresesc. Nu asta s-a insinuat despre ea? Ca nu poate simti IUBIREA din melodia femeii celeilalte, de pe scena?
    Sincer, nici eu nu am simtit iubirea acolo. Sau "dragostea". Whatever.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nop, pe mine una nu asta m-a determinat sa o consider ignoranta.
    Ea nu s-a legat de reprezentatia artistei ci de titlul postarii pe care l-a abordat si gresit.
    Ea s-a comparat cu artista mergand pe considerentul actului sexual, mai exact " facutul dragostei "
    Titlul nu asta spunea, prin urmare.....concluzia mea a fost ca respectiva, in viziunea mea, a afisat un comportament ignorant.
    Ma repet, in viziunea mea.
    Mai departe......a iesit toata tarasenia oarecum exagerata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulţumesc mult pentru intervenţiile voastre de bun simţ.... aparte în viziunea mea.:)
    Să aveţi o zi frumoasă şi o viaţă la fel. :)
    @redfire @iustin @Lorelei
    Un zâmbet larg vă trimit...îmbibat într-un mix de dragoste&rescpect.
    :)

    Tuturor SufletelorDeCurvă le doresc să-şi continue capodoperele aprofundate în ale IGNORANŢEI...poate cine ştie...bărbaţii lor le vor putea "face ceva":din darul virilităţii, al banilor sau al neputinţelor de tot felul.Şi lovitul cu "capul de tavanul excitabilităţii" poate avea reverberaţii...poate cine ştie...la bătrâneţe.
    ps:
    Cine-mi poate combate subiectivitatea?
    Să o facă..
    :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Am inteles.

    Da' oare cineva poa' sa ia literal o spusa, atunci cand nu e cazul?

    Adica ea, don'soara C, chiar a crezut ca Joker a spus, literal, ca femeia suedeza face dragoste?? Sau cum?

    La naiba, am ajuns sa analizez ce spune unul si altul. Dar cum imi place sa fac asta..., mergem inainte cu analiza.

    RăspundețiȘtergere
  10. Lori.
    Trebuia s-o ia în toate cazurile posibile. :))))
    Era un text ce-şi propunea a surprinde...DragosteA într-o generozitate surprinzătoare dacă vrei:prin trăirea ei(subiect, semnificaţie şi personalizare)
    Dar ea s-a limitat la unul.
    S-a gândit ea la ce ştie mai bine:Sex!
    :))
    Şi se "gândea"
    -Ce dracu vrea să zică ăsta mă?
    :)))
    Hai să nu mai vorbim..să nu-L trezim pe RaduM
    :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu propun s-o intrebam, "Fata, ce-ai vrut sa spui?"

    Ca noi doar facem presupuneri. Si cine stie ce a vrut ea sa zica, si noi ne inselam cu totii! Poate varianta niciunuia nu e buna.

    Uite ce furtuna in pahar cu apa a starnit!

    RăspundețiȘtergere
  12. :)

    Multumesc, man!
    O postare dedicata mie.
    :)
    Nice. Am mai trecut prin chestii de genul acesta si cu altii/altele.
    Unilateralitatea nu ma caracterizeaza, nu raman prizonierul unor principii scrise pe hartie si bagate-n tartacutza cu forta doar pentru a fi parte din societate.
    :)
    Man, cand gafezi, tre' sa ai puterea si sa recunosti. Daca nu public, cel putine fata de tine.
    Ai gafat'o.. Urat si rau de tot.
    Mai trist este ca nici nu cunosti semantica cuvantului "curva".

    Habar nu ai cine e "suflet de curva".
    Te dernajeaza prejudecata ta, nu omul respectiv.
    :)
    Te impiedici si cazi in propriu-ti sablon mental.

    Ma bucur foarte tare ca nu ai iesit din tipar si ca ai facut acelasi lucru pe care l-au facut si ceilalti pana acum, pusi in aceeasi situatie!
    :)
    Un experiment ce vorbeste suficient de homomioriticus.
    :)
    Multumesc frumos!
    :)
    Ramanem prieteni.
    Imi esti drag, asa incoerent cum esti; cu hopuri gramaticale si semantice (pe care le tot corectezi), cu impulsivitate exagerata cand e vorba de febletea ta, si cu agresivitate cand e vora de prejudecata!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Măi pitzi-pensionat prematur:Eşti PROST a se citi"neştiutor", recte un fel de habarnist morfologic pe cai de lemn.
    Ineficientule morfologic, trist e că ciufuleşti tu sensul limbii române, cu tot cu semantica ta închipuită. Poate vreun grad de rudenie cu CURVA...să-ţi fi implantat asta?
    :)
    Te uiţi de fel în oglindă când îţi rânjeşte cuvântul cu pretenţie de naturaleţe? Ia zi, cum te păcăleşte?
    Dă-mi o formă, una.

    RăspundețiȘtergere
  14. Supurezi aşa puţin a avorton... din entuziasmul ăsta al tău duplicitar a "fiu de căţea" aşa că luându-ţi urma...damful...o să te mai înfrânez puţin..doar cât să te poţi oxigena.
    Suferi de claritate semantică a bolnăviciune:în fapt în cazul ăsta te deranjează sensibilitatea...pe care nu o vezi existentă spunându-i prin guriţa mamei tale "dulcegării".
    Acum să ştii...dacă tu doar fuţişiminţi fiind tu în sine o CURVĂ proastă şi nedescoperită, asta nu-ţi garantează nicio stabilitate emoţională sau vreo certitudine legată de bibilica ta în raport cu ceilalţi. Deşi asta laşi impresia.
    Iago...dă-te prins!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  15. M-am mai gandit. Am mai analizat.
    Mie trebuie sa mi se dea ceva de analizat, si sunt fericita.

    Deci...eu cred asa...ca ea a vrut sa spuna ca ce performa suedeza pe scena, cantatul, coregrafia, exprimarea emotiilor, prin mimica, voce, corp, dans etc...nu reprezinta ceva similar actului de a face dragoste, acela presupunand ceva mult mai intens, "feeling" profund, si nu ce ne-a aratat acea interpreta. Eu asa cred.

    Dar nici sa spuna asta nu a fost ok, pentru ca isi aroga aceea ca doar ea stie ("se pricepe la asta") ce inseamna a face dragoste, si ca doar ea poate percepe intensitatea unei trairi. Pe cand si ceilalti care au vazut/perceput/simtit ce voia sa transmita interpreta sunt la fel de oameni ca si ea, cea care a facut aprecierea, si ca si ei au feeling-uri, simtiri, si pot face o analiza comparativa.

    Ma rog, e doar parerea ei... ca ea stie foarte bine ce inseamna sa faci dragoste, si ca altii, nu.
    Ori eu zic ca toata lumea are o multime de trairi, si ca daca Joker a considerat ca ce exprima cea de pe scena e la fel de intens ca si actul de a face dragoste, e dreptul lui sa exprime asta...

    Da' vine cineva si combate: "Numai eu stiu ce inseamna a face dragoste, si interpreta nu face dragoste pe scena, adica nu e la fel de intensa".
    Si de aici poate...i-au sarit in cap ceilalti participanti la..discutie. Deci "Da' cum numa' tu stii? Stim si noi!"

    Asa ca nimeni n-are dreptate, si toata lumea are. In acelasi timp.

    (Daca apare de doua ori acest comentariu, sterge unul. Am probleme cu Internetul. De fapt, sterge-l pe primul, ca e incomplet :))

    Oare e cineva "mai specialist" decat altul in feeling-uri?
    Poate prin natura profesiei, mai stii..?

    Ca un matematician sigur ca stie mai multe decat un pictor despre matematica, dar cand e vorba de emotii umane, cum poti sa spui ca esti cel mai priceput? Toata lumea simte!

    RăspundețiȘtergere
  16. Si apoi incep sa isi dea in cap unul altuia, doar pentru ca fiecare spune "Eu stiu mai bine decat tine! Si ce e cu feeling-urile, si ce e cu emotia, si cine e "C", si bla-bla-bla".

    Toata lumea stie "cel mai bine". Indubitabil.... De necontestat!

    Nu stiu insa de ce trebuie sa se ajunga la injurii si invective. Si jigniri. Daca nu-s chestiuni chiar ..personale, ci doar..o dezbatere, sa zicem. Oamenii nu stiu sa comunice altfel, decat tot jignindu-se reciproc.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cei 7 ani de acasa, I guess...

    Daca nu-i avem , nu ni-i mai da nimeni inapoi.

    Scriptul, mama lui de script!

    RăspundețiȘtergere
  18. Lori toată lumea are "trăiri" în actul în sine.
    Eu făceam referire la momentul artistic de o intensitate a trăirii aparte...la care "Curva"ruda apropiată a andreiului a răspuns în doi peri.
    Ăsta nu s-a băgat pentru că pragmatismului curvei ca şi Ea a fost deplorabil prin NESIMŢIRE ŞI INDOLENŢĂ...ci ca să arate el că interpretarea "dulcegăriei"mele e neobiectivă şi zero pertinentă.
    Aşa că: Nesimţitului cu "simţăminte" îmbâcsite am să i-o trag în "moliciuni". Adică acolo unde nu vrea să realizeze: în nucleul lucrurilor...asta în contrapondere cu "coerenţa" mea invocată de el ce în mintea lui îmbâcsito-jucăuşă e buba de care are nevoie să se ia.
    E un fel de javră sufletească cu suprafeţe netede de bun simţ..şi înghesuit de corectitudine plată. Ăsta e el. Şi am să i-o demonstrez scriptic într un fel sau altul.

    RăspundețiȘtergere
  19. Da, bre, am inteles.

    Eu stiu ca te-a atins la...feeling. Ca s-a luat de perceptia ta si ti-a zis in fata ca e doar un "shou"... Ca ce feeling vezi tu acolo cand e doar o armata de tehnicieni in spate, o coregrafie deosebita, o fata cu paru' lung si voce, si un partener de dans exotic? Si ca asta ia ochii muritorului, care considera "feeling" ceea ce e doar un spectacol, de fapt. Un fel de foc de artificii, cum ar veni. Ramai cu gura cascata la el.

    Dar...ce nu se intelege aici e ca pentru cineva deschis ...un foc de artificii face sa-i bubuie inima (eu raman si acum impresionata de ele, ca un copil), pe cand pentru altul e doar...pirotehnica! Adica vii, asa, si dai cu batul in balta, ca... "ce e aia, bey, e doar tehnica, nu v-ati prins? De unde atata feeling?". Sa ai pretentia ca stii cel mai bine ce e in sufletul omului cand urmareste ceva e dovada de aroganta.

    Poti sa zici "Mie nu-mi place. Pentru mine e doar bla-bla", si ai incheiat citatul, nu sa intinzi pelteaua, ca ce-a zis cutarita, ca sunteti asa si pe dincolo etc.

    RăspundețiȘtergere
  20. Mulțami Lori...
    Ai văzut exact ceea ce era și de sintetizat, simplu. Dar tărtăcuța îngâmfatului țuguiat a acestui cufurit emoțional raduM noo poate traduce viața în astfel de emoții...el vede conspirațiile corect-politic. De ce? Pentru că este și un fel de regimentat...în niște cutume...iar cineva sigur a perseverat prost, pe el.
    andreiraduM? Ce construcție anapoda are. Ca el. :)
    Pot să te îmbrățișez Loreleiul?
    :)

    RăspundețiȘtergere
  21. :)))))

    Joka-bro, Joka-bro :))))))

    Tu, o carja, io, o carja, sontac-sontac, mergem inainte :))))

    RăspundețiȘtergere
  22. Cârje, argumente, cuvinte, accepțiuni...dincolo de astea fiecare ne construim sau dimpotrivă bășim un Univers.Primii cred, speră, încearcă
    visează, iar cei din urmă fug, se mint și își crează conexiuni dintr-un soi de disperare ajungând la un nivel de a putea crede că O CURVĂ este în toate cele...și nu i ne putem substitui orice am face.
    Uite-te în jurul tău Lori și asta ai să vezi:
    andreiradumM în casă la serviciu sau în devenire.
    Important nu este să te înțelegi cu el, ci să iasă el la suprafață. De ce? Trebuie să câștige. Așa la învățat mă-sa ȚARA că poate fi valorizat. Și tot așa prostimea (cei ce Nu Vor să se bage), îi va da girul.
    Ăsta e circuitul închis...

    RăspundețiȘtergere
  23. Andrei Radu M (sau Robert, sau ce alte nick-uri si fetze si masti o avea) nu are de dat socoteala decat in fata propriei constiinte.

    Te-a facut? Te-a facut!
    (in sensul ca a reusit sa te enerveze).
    Stiam ca asta urmareste, sa te scoata din sarite pentru a-si demonstra ulterior virtuozitatea.
    Este un procedeu tipic. Pe care-l aplica multoooooooor persoane. Asta ii demonstreaza lui ca este, asa cum ai spus, DEASUPRA, peste ceilalti. Ca este superior. Cand arati unuia si altuia "esti proasta, esti curva, esti baragladina, esti pitipoanca, esti ipocrita etc" nu faci decat sa-ti creezi un ascendent asupra cuiva. De acolo, din ascendentul ala, din pozitia Sfantului Duh, odata te-mpaunezi cu coada rotata si dai o strigare catre lume ca esti "cel mai vajnic".

    E valabil pentru oamenii cu stima de sine scazuta. Cei cu lipsa de pretuire de sine au nevoie sa arate permanent celorlalti cat de prosti sunt, cat de curve sunt, cat de parasute sunt, cat de "muci" sunt (cuvintele lui), cat de limitati, cat de saraci cu duhul etc. Pentru ca asta ii face pe ei sa para in ochii lor insisi mareti, importanti, vedete.

    Un om care se pretuieste cu adevarat nu are nevoie sa tot spuna altora cat de nimicnici sunt in comparatie cu el. Cat de limitati sunt (doar el stie, doar el intelege etc).

    Si-ar mai fi multe de spus, dar ma opresc aici pentru ca nu vreau sa desfasor o vendetta pe blogul tau. Sunt doar cateva consideratii.

    RăspundețiȘtergere
  24. :)
    Neaţa Lori. Mă virtuozitate are, de asemenea abilitatea de a ieşi basma curată acolo unde este handicapat emoţional.
    Asta la şicanat..în subiectele mele de mult timp, abordarea chestiunilor sensibile ale feelingului...
    Virtuozitatea lui constă în capacitatea de regenrare din propria neştiinţă. Folosirea cu emfază a stereotipurilore gen:
    semantica cuvântului/prejudecata mea...că mă deranjează:))
    "incoerent cum esti" samd, sunt exact cârjele date de mă-sa ori Şcoala ce l-au împins spre FRUSTRARE...spre pragmatismul ce ţine de respectarea aparenţelor şi teama faţă de conspiraţiile corporatiste.
    E tipul care se duce cu flori în pridvor doar să-i dea ei ce vrea.. pt a-şi satisface el datoria cum a văzut că se face!
    E periculos prin faptul că după primul număr...ţi-ar bascula ţie
    ...tot căcatul acumulat prin creieri în ultimii ani.
    Îmi spunea Geo...că ăsta e doar un reprezentant al tagmei de încornoraţi...cărora le-a lipsit o BAZĂ a educaţiei, încă de la începuturi.

    RăspundețiȘtergere
  25. 'Neata, prietene.

    "Nu stii tu cine-a fost tata!" :))))))))
    (asta, app de "Nu stii tu cine e...".

    Tu vrei sa afli? Eu, nu.

    2. Subiectul, dar si omul s-au rasuflat. Ca berea neconsumata la timp, lasata pe masa.

    Chiar ma plictisii de disecat materialul lui "Arde-i, Gheorghe!" (stii, poate, asa i se spunea lui Andrei Gheorghe cand avea nu's ce emisiune pe la teleu). Desi analiza e a doua mea natura, si o fac din placere, cu placare, referitor la aproape orice.

    Doar ca de data asta sub'ectul in cauza nu mai prezinta interes.

    RăspundețiȘtergere
  26. :)))
    Mă încerca o anticipare...dar nu eram sigur! :))
    Rău e că deja ştiu!? Şi anume că în dreptul căpcăunului ţuguiat andreiraduM se manifesta latent nişte forţe disproporţionate în sensul că, miros rău un Yin copleşitor, neasumat şi mai ales prost perceput ca fenomen, nu ca aparenţă sau stabilitate.
    Lori eu aş zice că doar omu'M a răsuflat...subiectul nu! Gogomanul tocmai de asta a şi atacat persoana+sintaxa+neuronii presupus ucişi libidinal de redfire:))Ca să deturneze SUBIECTUL pulverizat de o Zeiţă a Realităţii ce în opinia căpăţânosului andreiraduM este una firească. Şi de aici ignorând BLESTEMUL: de a te vinde/răzbuna...chiar şi literal fiind.Imbecilul avea să argumenteze că noi facem paradă de moralitate!

    -Insensibiluuulee!!!
    -Unde eşti mă!? Ceafă grasă...!?
    -Porumbelul Pu__i Păcii!
    :)))))

    RăspundețiȘtergere
  27. Stim, bre Andrei, ca nu publica toate comentariile.
    Ok, ar trebui sa le publice.

    Nu m-a "atatat" deloc. Nu defulez pe blogul lui. Nu am chef de scandal cu tine pe blogul meu sau pe al tau sau oriunde aiurea.

    Mai tempereaza-ti atotstiinta, atat.
    Chiar NU le intelegi pe toate! Nu esti atotcunoscator, ca altfel ai fi 'Mniezau. Ori...nu esti... Sau esti?
    Chiar ai pretentia ca le bunghesti pe toate? Esti cel mai mare psiholog al tuturor timpurilor, combinat cu metafizician, cititor in stele, carbuni incinsi si "gloabe" de cristal?

    Stii tu asa de bine ce si cum, ce viata a avut omul, ce e in sufletul lui, ce simte, ce i se-ntampla, de te apuci sa-l pui la zid?

    Si, apoi, de unde pana unde....? Esti Arhanghelu' cu sabia de foc a dreptatii? Imparti judecati in stanga si-n dreapta ca sa ...ce? Faci tu o lume mai buna, zici? "Iei atitudine", zici? Cine ti-a dat tie prerogative de "luat atitudine"? Ti le-ai acordat singur? Cu de la tine putere?

    N-ai schimbat o iota la mine! Cu "luatul tau de atitudine". Nici macar o buche! Fac in continuare ce vreau, cum vreau, cum imi dicteaza constiinta, sufletul, emotiile, instinctul, scriptul, whatever.

    Ca ai facut rau, ok.
    Asta iti aduce satisfactie? Sa faci rau? Nu ai caderea de a face bine, pentru ca nu esti in zona aceea,...a facutului de bine. Pur si simplu nu e nivelul tau acolo.
    Esti un om care "ia atitudine" impotriva ipocriziei, nedreptatilor bla-bla. Nu esti mai bun sau mai rau decat Mircea Badea. Si io sunt Mircea Badea, si Joker e Mircea Badea, dintr-un punct de vedere.
    Sigur, am inteles, tu esti CEL MAI Mircea Badea dintre noi toti, ca tu vezi cel mai adanc. Si eu vad anumite chestii in profunzime, si Joker. Daca erai vreun Iisus pe pamant, mai ziceam..., da', asa, vine Mircea Badea 1 contra Mircea Badea 2 si se bat in cuvinte.
    Si, cu asta, ce? Ai rezolvat ceva? Ti-ai usurat constiinta aia care iti spunea sa "iei atitudine"? Ca schimbi tu lumea? Ai schimbat-o?

    Dream om, sleep tight.

    L-ai enervat pe Joker, pe mine, si alti o suta de oameni. Iti razi in barba? Chiar esti terapeut undercover, ce lucreaza pe bloguri cu psihicu' lu' omu'? Fa-ti, frate, cabinet, mai iei si un ban asa...

    Adica vezi tu niste unii care spun despre niste altii ca sunt ipocriti, si tu le arati primilor ca ei sunt la fel de ipocriti. Tu fiind..cine? Imaculata Conception, sau cum? Adica si tu esti ipocrit, da' vii si vorbesti despre altii..Wth?

    Toata lumea vorbeste, sa se afle-n treaba.
    De schimbat, mai va!

    @ Joker : Lasa-l, bre, nu-l mai jigni, ca tomna' asta urmareste.
    Lasa-l in suc propriu, ca pe tomate. Ca daca te vede ca fierbi, atunci satisfactia lui se mareste. Parerea mea e sa nu-i dai satisfactie.

    Bleah, si gata!

    E plina lumea de andreirazi.

    RăspundețiȘtergere
  28. Da.
    E plină lumea de nuanţe de andreirazi nedeconspiraţi, dar am s-o fac
    eu.
    Lori pe cine naiba am "jignit"?
    I am zis "prost" că nu vrea să ştie/să cunoască dincolo de cunoştiinţele lui socio-umane..deci are un titlu din oficiu..
    pe care nu la recunoscut. Plus de asta se învârte şi într-un mediu "prost"/nociv ce colcăie de aparenţe şi minciunele credibile...doar pentru un anumit nivel.
    Dacă i-am mai zis "imbecil" am făcut-o pentru că şi-a arătat capacitățile mintale versus cunoştinţele...ţinute ascunse reduse.
    Deci nu e nicio jignire, eu doar l-am ajutat să poată să recunoască ce este în ceea ce gândeşte...în ce se lansează orbeşte ca un taifun cu scutul mâncat de inteligenţă.Dar e doar "ros"nu este eficient. Probabil a mâncat prea mult orbit la viaţa lui na, nu ştiu.

    RăspundețiȘtergere
  29. Am zis ca nu mai scriu, dar, deh....

    Problema lui e ca ia de bune niste chestii, fara sa se documenteze in prealabil. Ia "la prima mana". Afla el ceva, si odata se-mpauneaza ca, gata!, stie! Dup'aia se dovedeste ca nu stia chiar asa de bine. Are el niste autori pe care-i "molfaie printre dinti" (cum se exprima el la adresa altora), si crede ca detine cheile Universului, sau...nu's cum...

    Toata lumea gandeste, toata lumea citeste, toata lumea simte, da' nu ca el! Clar!

    Ce crede el e litera de lege, ce intelege el e prima-ntaia intelepciune a lumii. Isi bate joc nu doar de om, dar si de ce citeste omu', ca...haaaa, le stie el pe toate! Ca ala-i prost, ca ala-i mincinos, ca asa si pe dincolo!

    De parca ar fi pogorat insusi Duhul Sfant si l-ar fi iluminat, i-ar fi introdus toata cunoasterea lumii, a omului etc in devla aceea!

    Uita ca e doar un om si ca nu le stie pe toate, nu le intelege pe toate! El stie oricum! Asa l-o fi facut muma-sa, atoatecitit, "copilul cu cartea in mana nascut".

    Daca pana la varsta pe care o are, fiind el mai mare decat mine, inca nu s-a prins ca NU LE STIE PE TOATE, e grav. Grav si periculos. Si nociv. Ca face rau in loc sa faca bine! Drumul spre Iad e pavat cu intetii bune, si el fix pe acela paseste, cu o gratie aiuritoare de creieri si o nonsalanta datatoare de fiori apocaliptici pe sira spinarii pestelui.

    Ec, e si el un mic Dumnezeu al blogurilor, bre, lasa-l sa-si faca numarul, apoi va dormi ca un prunc!

    Ca a mai curatat el lumea de ipocrizie sau de prosti si curve.

    Mila mi-e de mine, dar de el, si mai si!

    RăspundețiȘtergere
  30. :)
    Frumos detaliat...Păcat că ecuaţia noastră n-are rezolvare.
    I s-a năzărit nărodului să ia apărarea curvei şi asta din cauza subiectului ce îl rodea.:)
    E bun cu siguranţă la poze şi la dat bineţe aici cred că e sigur,
    Noroc pentru el că altceva nu are ce face...

    RăspundețiȘtergere
  31. Breh, n-ai inteles ca el stie cine e curva?
    O fi vreo Maica Tereza undercover. Si noi nu stim, naibii, si zicem de ea ca e curva! O fi vreo sfanta, ceva, vreo oama de bine, vreo caritabila, gen, si noi, Doamne fereste, spunem numai prostii despre!
    Bine, io n-am zis, voi ati zis! Voi, voi, voi! :)))))

    Acu', daca el stie ceva ce voi n-ati stiut, frumos era sa spuna "Bai oameni buni bla-bla".
    Nope! N-ai sa vezi! El se apuca si da cu maiul!
    Si vaj!, si vaj!, mai rade niste capete de pe umeri, gen. Bine, asa isi imagineaza el...ca "a curatat", prin curatatoria sa ecologica.

    Acu', io nu pun in discutie cine e curva, si de ce e curva, si care cu ce se ocupa, si asa si pe dincolo, sau cum a cantat tipa din Suedia, eu ziceam de "metodologia de lucru" a preopinentului, care PE MULTE BLOGURI se manifesta astfel.

    Pe mine m-a avertizat cineva, eu n-am crezut... Acum aflai singura. Cu asta se ocupa! Sa faca lumea "morala, buna, frumoasa", a better place to live, pentru sine, familia sa si copiii sai. Viitori. Ca inca n-are, din cate stiu. I-a fost frica sa faca pana acum, ca, deh, cum sa lansezi copii intr-o lume din asta nebuna-nebuna?? Daca vor pati ceva rau?
    Si el, ca un viitor tatic grijuliu si iubitor, curata lumea de balarii, le pliveste, cum ar veni. Cu asta se ocupa el. Asta-i rostul lui pe lume, rostul de capatai. In rest, nu's ce mai face.

    Da' de ce face el asta? Nu din iubire de oameni (desi molfaie cuvantul asta cam des, si nu da bine), ci PENTRU CA ASA II SPUNE EGO-UL LUI (nu stie ce-i ala, n-are cunostinte de metafizica) sa faca! Ego-ul lui il face pe el "Judecator a Tot si a Toate", de parca Dumnezeu l-ar fi plantat pe el pe Pamant sa judece.

    Si apoi, cand vede ca a enervat omu', din marinimia-i nemasurata, lasa un oftat sa-i scape ("Of, l-am suparat!") si incepe blajin sa depene un "Da' eu te iubesc!".

    Cunosc metoda asta foarte bine, pentru ca noi nu degeaba suntem frati. Asa procedam si eu. De mult. Il faceam pe om varza, il faceam prastie! Apoi ma duceam la el si-l intrebam senina "Da' ce-ai patit?", de parca ma incerca o amnezie subita.
    Gen dupa ce-i infigi unuia cutitul in inima pana la plasele, te duci si-i stergi broboanele de sudoare de pe frunte, in agonia lui. Si-l pupi, eventual.
    El nu-si da seama cat rau produce, este inconstient (de-aia am zis ca habar n-are de ego, de treburi din astea, e pe langa..total), da' face raul asta (raul vine din ego) cu placere si perversitate. Pentru ca asta-i amplifica lui ego-ul, il face imens.
    El nu are iubire de oameni (pentru ca aceea SE SIMTE. Cat de semi-aware sunt eu, O SIMT. Stiu ce inseamna. Sunt foarte putini oameni care iubesc pe planeta asta. Si ma refer la IUBIRE, nu la ce face suedeza pe scena, curva in pat, si Andrei pe bloguri). El doar face gingiu-mingiu pe aici, dandu-se cocos, dandu-se mare, ca un copil de trei ani. De altfel, asta si este varsta lui emotionala. Si a noastra, de altfel. De unde si jocurile astea puerile si stupide.

    Doar ca uneori cate cineva poate trebuie sa-i mai arate lungul nasului. Si nu ca sunt eu aceea, ca si eu am probleme, nu sunt iluminata, nu cunosc IUBIREA, dar...in viata si le va primi inapoi cu varf si indesat pentru semetia asta a lui prosteasca.

    RăspundețiȘtergere
  32. Lori nu știu dacă face rău sau e inconștient, dar sigur e PROST.
    Deturnează sensul de la ce ai vrut tu să arăți, la ce vrea el să dea bine în ochii mulțimii.
    Nu e neapărat o agonie pe cât o excitabilitate fluidizată fără sens,atât timp cât se bagă unde nu-i umblă tărtăcuța .Avantajul că e PROST/ÎNGUST îi conferă carburant pentru a-și folosi limbajul de lemn care dă bine prostimii..
    Produce rău... doar în sensul că îți anulează adevărul tău...pentru stereotipiile și fixațiile lui. Important pentru el este să aducă prejudicii folosindu-se de ce nu înțelege...găsindu-ți breșe....
    în capul lui râzând ca prostul pentru impresia generală.

    RăspundețiȘtergere
  33. Cred ca e o distinctie intre subiectul despre care se discuta si subiectivitate. Uneori cadem uosr in plasa de a inlocui judecata obiectiva cu subiectivitatea.

    Cred ca Andrei nu s-a referit la ceea ce ai spus tu despre suedeza ci la ceea ce a constatat el despre ea si anume ca din punctul lui de vedere ea nu face decat sa interpreteze ... ceea ce e adevarat.

    Actul interpretarii trezeste sentimente si reactii sublime in privitori, de exemplu in tine. Unora ne place chiar daca e regizat ... unora nu ... sa le fie de bine. Fiecare cu ale lui.

    Ce cred eu este ca e bine sa ne apropiem de spontan, de real si sa le deosebim de masti si interpretari. Cred ca ce toata lumea incearca pana la urma sa faca.

    Dar in spatele mastii, interpretarii, opiniei, subiectivitatii e un om. E bine cred sa nu uitam asta. Sa nu confundam masca, interpretarea cu omul.

    Sunt lucruri care ne plac, care tin de subiectivitatea proprie si pentru care nu trebuie sa dam justificari nimanui sau sa ne luam la tranta. Gusturile nu se discuta ...

    RăspundețiȘtergere
  34. Da mă Vlad, dar constatarea lui vine să obtureze şi să anuleze viziunea şi opinia mea..De ce?
    Pentru că mânuişte el coerenţa...arătatului curului.
    Ăsta e el, gustul lui e să denigreze de la păreri la om în ordinea asta.
    Mulţami.

    RăspundețiȘtergere
  35. Se cheama lipsa de tact ... asta e ... unii il au ... unii nu ...

    RăspundețiȘtergere
  36. tact?
    E atunci când cunoşti părerea celuilalt şi o accepţi dincolo de aberaţia sau fixaţia expusă de ăla.
    La el însă e vorba de un orgoliu de a avea dreptate acolo.. unde s-a căcat pe el când a fost mic.Şi mă-sa ia zis Bravo! Aşa că..de asta nu a mai putut accepta SENSIBILITATEA pusă pe raftul suprem.
    Asta e:el se ocupă cu gustul pieţii, eu nici măcar cu alea din Mall!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  37. Vladu, să stea mă la ei acolo pe plantaţii sau să se ducă la damele lui de complezenţă...cu coşuri cu flori..la alea care-i înghit pisicuţele şi porumbeii sălbatici pe care îi hrăneşte el.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  38. Vezi ca daca ii dai dreptate se pierde ...

    RăspundețiȘtergere
  39. Mi-am pierdut un comentariu. Ajutoooooor!
    Trebuie sa il scriu din nou. Of!

    Eu cred ca nu exista judecata mai limpede si cap mai destupat decat ale lui Andrei Radu M! Inca va indoiti de aceasta? IGNORANTILOR! Ignobililor! Unde s-a mai pomenit asa ceva, sa-l contestati pe Andrei Radu?

    Pai exista om pe planeta asta care sa stie mai bine decat el ceva?
    Unde va pomeniti, bre? La talcioc? Adica eu zic ceva, el mai lasa ceva, al treilea mai spune altceva? Doamne fereste! Sunteti in aula! Ce spune maestrul, aceea este litera de lege, sunetul tunetului si fulgerul lui Zeus pe Pamant! Unde va treziti, beeeeyyyy? Incultilor!

    Pai cine cunoaste mai adanc sufletul uman, sensibilitatea, emotiile, feeling-urile, toate ascunzisurile si hatisurile atat ale mintii omenesti, cat si ale inimii ?

    Numai unul e acela, si el se numeste Andrei! Indrazniti sa va incontrati cu el? Cata sfidare, cata aroganta pe capetele voastre, cata indrazneala imberba! DOAR EL STIE! INCA NU V-A INTRAT ASTA IN CAP? Mama voastra de racani!

    (Joker, sa nu-mi publici com, ca poate il vede Andrei, si ma bateeeeeeeee. Kidding)

    RăspundețiȘtergere
  40. Ce dracuu să ştie Loriii...Ce?
    Învârte sensul la două cuvinte...le dă o teoremă de bază...şi se cacă pe el la final.
    De ce?
    Este modelul de cufurit naţional...al emoţiei.Aparent substanţial la prima vedere..banal şi fals în profunzime...

    RăspundețiȘtergere
  41. Joka-bro, chiar asa?
    "Banal si fals in profunzime", bre, vezi ca aici bunghesti tu ceva-ceva, dar, mai bine, nu...., sa nu scoatem la suprafata toate profunzimile inerente fiintei umane, lol.

    Ideea e ca, da, pe de o parte ii lipseste profunzimea, pe de alta, are alt gen de profunzime, dupa cum noi toti avem profunzimi si superficialitati ale noastre.

    Problema e atunci cand pretinzi ca le stii pe toate, asta e durerea....

    RăspundețiȘtergere
  42. Care-i problema in a avea o parere personala despre ceva si a combate pe altcineva ? Daca esti ferm pe pozitii o sustii ... daca nu te pierzi ? Cred ca Andrei asta vrea pana la urma ...

    RăspundețiȘtergere
  43. Păi da Vlad, dar el combătea aici ceea ce nu ştia şi asta la deranjat. Invocând apariţia lui redfire...sau alte prostii din capul lui: că nu sunt eu destul de coerent să înţeleagă conspiraţionismul căcăcios al creierului dânsului:Încă un prost!
    Ce, e lumea plină!
    Noi suntem în general ca la jocurile olimpicer:Important este să participăm. E, şi asta e un fel de prostie.., nu combaţi de dragul de a combate că ideea ta...este superioară celui ce a ELABORAT SUBIECTUL. Şi i-a şi găsit sensul.

    RăspundețiȘtergere
  44. Combate doar ca sa afle ce te anima cu adevarat ... poate. Tot ca un mecanism de a cunoaste oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  45. Just! Dar se ducea la "minus"...încerca să-i găsească părţii literale funcţii miraculoase să înţeleagă el ce ar fi vrut plus că la deranjat pe cufuritu-emoţional intervenţia lui redfire..
    Gladiatorul părtinitorului varianta cognitivo-băşicată-prost.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  46. Vlad, a invocat de mai multe ori incoerența...sau limbajul sau alte artificii pentru a deturna sensul simplu al mesajului expus în postare și mai târziu întărit de redFire, care a sesizat intratul ca musca la căc.. într-un subiect în care nu i fierbea oala!
    Fuga de la sensul meu..spre ce vroia el:care se numește neputință.

    RăspundețiȘtergere

Căutati pe acest blog