Nu mi-e teamă să lupt ca să fiu văzut.
Masca nu-i pentru tine, ci pentru a-i proteja pe cei apropiați ție. (Christian Bale)

25.06.2012

Forever... Michael Jackson!


       Nu a amestecat sexul cu iubirea, singurătatea cu graţia, întâmplarea cu dispoziţia, înlânţuirea ideilor cu inteligenţa, confuzia necesităţilor cu cea a manifestării naturaleţei..Nu a făcut paradă de idei, demonstraţii susţinute de modestie sau de habotnicie socială.Aparte prin nobleţe, asocial din convingere, atipic de geniu, a făcut din simţirea-i proprie oxigenarea surprinzătoare a Planetei.


Ceea ce au ascuns unii Cetăţii secole el a dat sufletului:

Posibilitatea de a pipăi cu note ale fericirii. A fost nevoit să eludeze "PRO-STIA" conceperii de dragul copiilor şi să accepte FACILITATEA "răului" de dragul lor! A inspirat direct dragoste chiar şi prin umilinţă, expirând iubirea! A oferit celorlalţi IDEALUL:Deschiderea, Dezinteresul, Dăruirea. Demonstraţia sa a conţinut Cuvântul. În lipsa unui Isus concret prin impresie sau amprentă.., el a dat cuvântul prin nota cea mai înaltă a sulfetului...Aceea primejdioasă şi profană, situându-se însă într-un loc unde ne dorim toţi: în partea plină, intensă, curată şi acută!
...

L-au omorât banalii, hienele şi invidioşii, sute, mii, zeci de mii....
Rămâne un soi de rege paradoxal al purităţii! O înălţime a frumuseţii ce nu o vom mai putea atinge nicicând în lupta cu impuriţăţile regulilor tuturor falsităţilor de zi cu zi!
Pentru noi cei cărora ne-a înfrumuseţat viaţa Michael Jackson..... NICIODATĂ NU VA MURI. ESTE PROTOTIPUL PERFECT AL EXTAZULUI FĂRĂ DE AGONIE, UN SOI DE ÎNGER PROTECTOR AL POSIBILULUI.

..


 Lumea a cântat cu el, a plâns, a implorat Nevăzutul, a blestemat involuntar orgasmul, s-a bucurat şi încântat într-un mod inexplicabil, nedescris...ca rădăcină şi motivaţie. 
Un tsunami de iubire poate fi revoltător dar nu regretabil. Asta la diferenţiat de milioane de inşi care au ieşit dintr-o aceeaşi membrană ca şi el.

              Michael Jackson te iubim! 


                                                                                    
                                      ....ne lipseşti!

3 comentarii:

  1. O copilarie distrusa din cauza unui tata imbecil. Un suflet chinuit ... de copil a carui copilarie nu a putut sa si-o traiasca si pe care a incercat din rasputeri sa si-o recastige!

    RăspundețiȘtergere
  2. REST IN PEACE MY KING !!!!!!!

    YOU'LL ALWAYS BE MY INSPIRATION !!!

    NONIS G

    RăspundețiȘtergere

Căutati pe acest blog