Nu mi-e teamă să lupt ca să fiu văzut.
Masca nu-i pentru tine, ci pentru a-i proteja pe cei apropiați ție. (Christian Bale)

10.04.2012

P_la nu știe Carte!

Sau cum încercăm să ne salvăm de prostiile băgate în cap de alţii. 
       Sau.... în cazul femeilor cum exersează pe viu minimalizarea superiorităţii naturii lui


Tabere aparent invizibile. În fond reprezentantele modelatoare ale speciei: Cucu' masculin și Sentimentul


Vreau să vă supun atenţiei voastre cele mai şugubeţe o chestie, o problemă care mă deranjează pe creieri de câţiva ani buni. Ea a revenit pe tapet ieri când stând la taifas cu o coleguţă, aceasta a încercat să mă edifice succint, să mă lămurească aşa...de dragul şi de ochii Lumii "care vede tot", cum că masculii vezi bărbaţii noştrii, se substituiesc şi... sunt totodată prizonierii acelui impuls cu aromă de dicton general asumat şi anume: "Pula nu ştie Carte".
Răspunsul meu a întârziat în faţa doamnei pentru că nu-i aşa,nu poţi contrazice evidenţa...însă i-am răspuns în cele din urmă cu ceea ce cred faţă de această vorbă din popor, şi anume că:
 Organul funcţional al Bărbațiilor n-are cum "să știe"-"Carte" .
Argument:
Pentru că Decana(MAMA) Facultăţii: SENTIMENTUL(Sic!)îl tratează rece pe acest "copil fiziologic" al ei, distant, diplomatic în favoarea sa! şi total... nepedagogic!!
Acum, dacă mai punem la socoteală că el, este împins "de nebun" la cuceriri tehnice-eficiente-or-constructive şi că NIMENi nu i-a oferit cadrul ăsta familial de trei mii de ani: de a jongla cu SENTIMENTUL şi de a-l aşeza cumva, de a-l aplica sau consolida.., e firesc ca boul să iasă pe undeva din Ecuaţie pe uşa Instincului: care, nu-i aşa, "îi cere"!

Aşa că, drăguţul, cum nu a poposit pe la FacultatEA asta a Marii Decane, El s-a ales doar cu împingeri de tip pompieristic hei-rupist mult mai repede...decât să fie...luat de mânuţă la grădiniţa Fetelor, la Şcoala Femeilor or la facultatea Căsătoriei, la masterul respectului şi înţelegerii reacţiilor ori a atitudinii jumătăţii sale, sic!

În loc de concluzie..
Morala care scapă. Biserica știe...

Adevărata întoarcere la Matcă a penisului în ecuaţia social-afectivă a femeii...sau o presupusă menţinere a lui la cote înalte sau acceptabile ale bunului simţ, ori a respectului sperat, se lasă aşteptată. De ce?
Nu-i poţi cere eficienţă, reglaj şi tonificare purtătorului PENISULUI lui, numai pe considerentul că Bărbatul aparține femeii, anumitei...şi exclusivei:So-ţii.Nimeni nu neagă existenţa excepţiilor, dar nu poţi lăsa la întâmplare Un Act Cultural cu profunde rădăcini istorice. Şi nu te poţi supăra ca alba în ham că Bărbatului (tău) i se scoală în faţa vecinei?, şi nu doar în faţa ta într-un anumit unghi-şi cu o anume delicateţe?
Ai vrea tu ca femeie să fii mereu alta(şi eu) sau să-l ţii arondat precum un căţeluş pavlovian dresat. Dar nici tu nu ai deloc Certificat de Dresoare! şi nici organele tale sau a celorlalte nu îl ajută deloc. 
Ai doar foarte mulţi profesori involuntari, generoşi, pe care uneori crezi că-ţi sunt trimişi de Domnul. Dar nu te încrede prea mult. Lasă-l tu... să nu ştie carte. Astfel poate i se cizelează instinctul dacă altcineva nu poate s-o FACĂ!

Cuvinte de duh. Perspective usturătoare.

Certificatul de dresor ţi-l dă Dumnezeu. Culmea, şi are la bază culmea!! ...o copulare frenetică, dar nu futut. Din futut poţi să-ţi aprofundezi talentul de.
Dar tot o rece vei rămâne: pentru el, pentru tine, pentru fabrici şi uzine.
Cu cine să vorbeşti, cu cine să te înţelegi, cu cine, şi mai ales CUM să iubeşti când Dumnezeu NU îţi IMPUNE, aşa cum crezi că poţi soluţiona favorabil, El îţi dă. Tu însă vrei să fii Dumnezeu, involuntar.
 Iată de ce pula se scoală aiurea în marş, de fapt se scoală că i-ai ridicat-o tu, dar nu i-ai dat busola. Sic!

:)
În concret, când se rupe un burlan nu vrei să demolezi casa şi celelalte blocuri din oraş, să analizezi câte vile au mai rămas, iar Tu femeie să cauţi şi.. ne-bulina roşie.

:))

Un comentariu:

Căutati pe acest blog