Nu mi-e teamă să lupt ca să fiu văzut.
Masca nu-i pentru tine, ci pentru a-i proteja pe cei apropiați ție. (Christian Bale)

14.11.2012

Suferinţa. Pentru cine? Sau pentru ce....

                                                       
Îmi spunea Oti mă întreba dacă "sufăr pentru persoană"....

Şi i-am spus că nu. Doare însă al dracu de mult IDEEA/CONCEPTUL/LEGĂTURA...
Conexiunea fantastică, de o naturaleţe şi o gingăşie aparte pe care numai realitatea pur-crudă ţi-o poate da şi ...lua se pare.
Altfel spus, să fim serioşi, cine să-ţi dea persoane frumoase în realitate? Cât de frumos poţi fi tu INDIVIDULE astfel încât să o atragi şi să o menţii??
Aşa că "Cine"să-ţi plaseze naturaleţea/dumnezeirea în calea ta?
Şeful?
Paraclisierul sau văr-su Duhovnicul?
Persoana de la conducerea asociaţiei tale de locatari?
Miss hazard verişoara?
Repartiţia corectă a sex appeal-ului cu cinstea, pe care Cel de Sus ţi-o dă că te vede, sau cine?
Interesul banal sau creator de moment?
Vânzătorul zâmbăreţ de la piaţă?
Finul pregătitor de grătar?
Soacra recunoscătoare de lucruri responsabile? Şi ea în sine, o fostă tînără frumoasă şi serioasă în felul ei.
etc samd

Astfel am fost un privilegiat Dumnezeu mi-a ţinut lângă mine un miracol de copil. Cu el verificarea era reciprocă şi garantată a simţurilor, a tuturor întrebărilor ce-şi căutau un răspuns. Ştii, în viaţă este important ca ceea ce ai învăţat, credinţele pe care le-ai cultivat sau ţi-au fost lovite hazardant, este recomandat să le igienizezi permanent. De asemenea principiile pe care ai ales să mergi şi să le validezi cu trecerea timpului este recomandat să le verifici cu un om care are îndeajunsă dumnezeire în el astfel încât să o poţi sesiza. Pericolul este acela de a accesa iluzia şi de a te aliena de propriul eu.. a nu te amesteca cu ceilalţi bălăcindu-te printre ideile reiterate de Hiatus şi reîmbâcsite în cotidianul lepros-contagios şi ultra-găunos.

Firul ţesut cu aur al anilor care au cernut non verbal aproape, calitatea, spiritul şi autenticul de celelalte...a întărit şi cristalizat o legătură între 2 oameni de structuri şi pregătiri diferite propulsându-i în cele din urmă.... în vârful simţurilor. Piscul era însă, şi este până la urmă pentru foarte mulţi dintre noi ameţitor, te poate trânti la pământ...

Probabil criteriul statutului, al înaintării sălbăticiei să fi subţiat pojghiţa minunat de subţire a prieteniei-iubirii.
Puritatea a murit! Trăiască puritatea! De mâna a doua...


Trecând acum în partea doua*, trebuie să recunoaştem cu toţii, în cor: Sexul este energia lumii, el ne propulsează înainte, el ne dă luciditatea necesară calculelor minţii pentru manifestarea inteligenţei sau prostiei (şi ea la rândul ei câştigătoare) însă, fără mintea* ordonată de Părinţi sau Dumnezeu Ea, mintea(coca gândirii) nu mai poate fi susţinută şi respectată de Inimă. Aşa că iată cum Dumnezeu este Iubire şi Nu sexul este Dumnezeu aşa cum prin această paradigmă văd rudele strategizant îndeosebi calculat.... toţi apropiaţii noştrii- populaţia, majoritar grosieră(vorbim lejer de peste 80%din cetăţeni cu drept la cuvânt).

Morala individuală democratică(doar de amorul artei) este următoarea:

Nu trimiţi Inima la război/întrecere precum Sexul cu ochii închişi. Rişti ca ea să nu-şi mai revină în veci. Ea, Inima va merge precum Boii de la Căruţă: în urmă! De atunci vei fiinţa ca un căcat pansat, după caz luxuriant:cu mulţi bani, cu multe bijuterii chiar şi cu multe case pentru copii.
Iată de ce suntem în românia în plină societate a curvelor, a aparenţelor, a andreirazilor şi nu în cele din urmă a Imaturităţii.
Imaturitatea se traduce prin acele proprietăţi şi capacităţi pe care le dobândeşti în a nu mai recunoaşte prietenia şi iubirea( forma rotundă este respectul), de restul impurităţilor generale. Atunci când dai inima şi îţi rămâne INTERESUL GOL, BRUT...Obiectul te va conduce.

Iată supărarea mea, iată durerea mea difuză:Să dai sensibilitatea pe forma amăgitoare. O virilitate brută este înălţătoare dar , de cele mai multe ori liftul ei coboară(cu tot cu tine) mai repede decât urcă.

Tabu personalizat...

A nu traduce sexul ca "făcut" sau "futut" samd. Din păcate fiinţăm în timpurile astea prea departe de cunoaşterea noţiunii proprii de SEX,  acea a:
- "Unirii"
- "Apă a Inimilor", unde nu există 1 ci 2.
- "Posibil consilier al Sufletului"
Nu poţi vorbi de Sex ca "Pulă şi Pizdă", aşa cum nu poţi vorbi de bărbaţii şi femeile statului român ca de un Bulă sau o Columbeancă, ar fi josnic..dar mai ales batjocoritor.

A presupune că ştii ce înseamnă "Sex" este sinonim cu respectul pentru tine şi al celorlalţi oameni şi mai mult decât atât:cunoaşterea funcţionării tale. Însă:

Debusolarea generală FĂRĂ ECHIVOC nu este până la urmă decât un motor uriaş GENERATOR DE: Nevoiaşi de familii, de Copii sau Frici de a nu DECADE; Ne imităm şi ne dăm unii după ceilalţi. Vocabularul colorat survenit în urma pseudo-educării este doar un panaceu, unul gol însă. Iată cum Bruckner avea perfectă dreptate: "Sexul este bâta cu care loveşti în capul celorlalţi!"

Concluzie
Nu vorbesc de trădare ori suferinţă.... sau chiar de pierdere. Ci de aruncare pe geam a Inimii, a Sensibilităţii de 2, a acelei păsări rare...pe care fiecare în parte îi simţim lipsa...mulţi o Viaţă întreagă!!! Asta clar dincolo.. de vlăstarele ieşite din trupul femeii şi bărbatului.
Aveţi voi?
O cumpăr*!
Pentru prima oară în viaţa mea o să mă instrumentez să o Impresionez.... şi să mă sacrific pentru UN PRINCIPIU DE PURITATE ÎN CARE NE PUTEM SEXA LA MAXIM. Bineînţeles cu condiţia de a nu afla persoana specială cu proprietăţile-i ştiute de "iubibilă" şi atât.
Aşadar, nu cred că-mi găsiţi, nici mie şi nici vouă...
Există riscul să mă păcălesc nu zic nu...., posibilitatea este mini mini minimală...

Cu toate că postarea...are un iz moralizator, nu este aşa, nu am vrut asta, este doar un strigăt simplu la Cer! Scurt-disperat!

Corolar
Totul rămâne de mâna a doua în ochii fiecăruia dintre noi...

PSŞmecher 
S-o văd eu pe Zuly cum mai reuşea să scrie şi să înţeleagă într-o cheie foarte apropiată realităţii despre lucrurile complexe, dacă nu întâlnea bărbatul frumos-interior pe care la întâlnit, şi, dacă Dumnezeu îi mai croia drumul extraordinar. Iaca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Căutati pe acest blog