Nu mi-e teamă să lupt ca să fiu văzut.
Masca nu-i pentru tine, ci pentru a-i proteja pe cei apropiați ție. (Christian Bale)

16.11.2012

Acel. Acea. UNICA!

Câţi dintre noi nu pare că avem .....tot ce ne dorim în această viaţă?

Însă...

În ACEIA dintre noi, în care dumnezeirea sau prostia dorinţei(e acelaşi lucru, se diferenţiază prin nivelul de cultură/înţelegere)  nu este completă sau nu este completată pentru a ne regăsi CO-respondentul, aceia dintre noi vor fi perpetuu în căutarea ACELEI lipse, a acelei spiritualităţi, entităţi ce încununează bucuria plinătăţii completării. Acel rotund al fiinţei celei mai intime, acel sărut pierdut al copilăriei...mângâiere a timpului adolescenţei şi, în cele din urmă a recunoaşterii detaşării de gloata care te poate pune oricând la zid că nu respecţi ceea ce trebuie făcut în "rândul lumii."

Dorinţa fiecărui Suflet de a se reîntregi este pertinentă numai în măsura în care RECUNOŞTI acea fiinţă RECUNOSCÂNDU-TE pe tine. Desigur nu vorbim de majoritate ca re-cunoaştere prin simplu fapt că ei nu şi au dorit niciodatată asta decât poate doar prin trăirea Clipei şi valorizarea propriei munci depuse....

Să ne înţelegem..
Nu vorbim de BAZĂ: nu luăm în calcul eficientizarea muncilor casnice, calculul benefic al rezolvărilor reciproce al responsabilităţilor de peste zi, nu ne concentrăm strict pe reuşita şi sucesul imaginii dătătoare de e-uri mici spirito-virilitare, ci pe  ACEL om care înţelege prin spirit şi se manifestă ca atare.
Acum să fim serioşi, câţi dintre PARTENERII Reali pot fi respectaţi pentru ceea ce sunt ca simţire/spirit/lumină...?Câţi dispun de acel RESPECT PE CARE SĂ-L ÎNŢELEGI/SĂ POATĂ FI ÎNŢELES???Câţi dintre noi putem gira partenerul ca să se împartă între lună şi stele, ane, caiafe samd hai să nu zic copii tac mai bine.... Aşa că?
Ne rămân: filmele, teatrele, blogurile, lălăielile de întreţinere a fondului de bază a vocabularului, făcutul de mâncare, curvele(mulţumim doamne):) vacanţele sau chiar cluburile.


Astfel ajungem ceea ce am ajuns/Suntem: căutători în gol, creatori simplişti sau spectaculoşi(degeaba), orgolioşi ieftini, inteligenţi sau de căcat, manifestanţi entuziamanţi de schopping cultural sau alimentar, povestitori de lucruri hazlii dar goale rău...de substanţă sau efervescenţă... 
samd etc qed

ps
Nu încercaţi asta acasă dar nici măcar în ajun de crăciun când se taie porcul.

Cocluzie de final-de săptămână.
Mulţumesc din suflet Diana...pentru sfatul de ieri, am să fac întocmai, când mi-ai zis "să nu am pretenţii". Mi-a plăcut de felul dezarmant de simplu... dar ştii şi tu acum, na, că uneori când mă manifest ca prostul îmi şi iese.:))

Aşa că, tot tumultumul meu săptămânal de durere tîmpă este răzbunat pardon argumentat.

Sic. 
Cine are curajul să mă contrazică?

O mască/O vorbă/O credinţă/O speranţă......în calea....Nimănui. 
Un comentariu:

 1. Wonderful goods from you, man. I have understand your stuff previous
  to and you are just too great. I really like what you've acquired here, really like what you're saying and the
  way in which you say it. You make it entertaining and you still take care
  of to keep it wise. I cant wait to read far more from
  you. This is really a great site.
  Feel free to visit my blog - their explanation

  RăspundețiȘtergere

Căutati pe acest blog