Nu mi-e teamă să lupt ca să fiu văzut.
Masca nu-i pentru tine, ci pentru a-i proteja pe cei apropiați ție. (Christian Bale)

13.05.2012

Puritatea...fragilitatea dragostei.Flacăra sau sentimentul?


Asta este întrebarea..
Prima poate exista, ba chiar naşte întâmplător dar, sentimentul nu poate rezista...învingător...alb printre lovituri...E o floare...un parfum...o clipă...o eternitate...
E credinţa...e moartea...e dragostea pentru totdeauna.E întrebare, certitudine, iluzie sau avantaj...?  Iacătă realitatea!
Sunt oameni ce încearcă şi reuşesc a scoate din răutate, neştiinţă, prostie, teamă... puritatea şi candoarea neîntinată a sentimentului... DRAGOSTEI!

"Mă ţin de frânghia ta...
M-ai ridicat 3 metri deasupra pământului "
 :) 

 Zach Filkins şi superba sa piesă i-o dedic Irinei din gura căreia am auzit... poate, cele mai frumoase cuvinte de dragoste... În Realitate: "Iubesc am curaj şi mă tem" ! 


 Post Mortem: Cui ie frică... şi cine are pregătite resentimentele să stea deoparte.  Ori...
să se înscrie în Programul naţional de futut! Sau în întrecerea individuală de Carpe-diemuri... Iese pe undeva "mai bine". :)) 

22 de comentarii:

 1. un zambet pentru ganduri :)
  doua zambete pentru piesa :) :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Zâmbetul acela e măcar încărcat?
  :)
  Dacă da, melodia este recunoscută...
  :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Cand glasul se stinge, neputiincios a spune urechilor ce nu stiu s-auda, ramane glasul inimii ce are cuvinte pe intelesul tuturor. Multumesc pentru superbete.

  RăspundețiȘtergere
 4. ... si la sugestia unui foarte bun si drag prieten al meu, iti intorc gestul, lasandu-ti o piesa de o sensibilitate rara... O sa iti placa, daca nu deja o placi:
  http://www.youtube.com/watch?v=7gvaGhp46Xo

  RăspundețiȘtergere
 5. ÎU...fire!!!
  Cu ce?
  Când burduşeşti mai pui şi altceva decât emoţie?
  :)Iei şi ceva din import sau te foloseşti doar din resursele proprii?
  ;)
  Yael Naim?? Mulţumesc mult dar pe fată n am văzut-o în viaţa mea...
  Nu mă supra-aprecia.
  :))


  Cu multă plăcere Irina.. Mulţumesc şi eu pentru cuvintele alese din raiul sufletului tău.

  RăspundețiȘtergere
 6. Am fost flacara, am redevenit sentiment..Am ars , m am ars, si am devenit un mare NIMIC..M am realcatuit din sentimente, si uite..am TOTUL..Multe imbratisari , prietene drag..

  RăspundețiȘtergere
 7. Bo
  E în firea lucrurilor să fii flacără şi să arzi..pe undeva, sau să..te arzi. Dar nu mai vedea Borgia draga mea"flacăra" precum aducătoarea de linişte şi mântuire. Ba dimpotrivă ei vine...ca să rămâi vie!
  Şi să înţelegi cum stau sentimentele în focarul din furnalul lui Eros.
  Zeul ăsta prea măreţ pentru mult prea mulţi dintre noi. Mult prea..

  Aşa că...lasă ţi sentimentul să crească, să se aerisească să zburde...pentru că el îţi dă aripi.., nu forţă ca să-ţi faci metrou.
  Ai o frumuseţe ce vine din recunoaştere ceea ce înseamnă că Dumnezeu nu te va lăsa deoparte...El îţi vede resursele şi zâmbetul ştii?
  Te îmbrăţişez cu drag..

  RăspundețiȘtergere
 8. Am preluat-o si eu. Este foarte "arzătoare". :)

  RăspundețiȘtergere
 9. Oti, cu cât este mai arzătoare cu atât trebuie s-o controlezi mai mult. :)
  Te bazezi?În traducere:ai încredere în tine?
  :)

  RăspundețiȘtergere
 10. Uite, am stat si am cautat-o pana am gasit-o. Eu...nu, nu ma bazez. In traducere: iubirea arzatoare mie imi aduce vulnerabilitate. Deh, sunt un simplu muritor, pe deasupra si femeie, nu pot controla chiar totul...:)

  RăspundețiȘtergere
 11. "arzător"se traduce simplu ceea ce este unanim acceptat în 2:IUBIRE.
  Flacăra are nunaţe, temperaturi, nu oricine o posedă şi poate avea încredre în ea. Se poate trăi şi iubi şi fără ea...dar este cumva un punct mare în minus.
  Iubirea arzătoare îţi poate aduce vulnerabilitate dar de aceea este al doilea-2, să ai încredere. Fără încredere nimic nu poate fi posibil..Altfel spus chimia are o matematică a ei..
  :)

  RăspundețiȘtergere
 12. Da, corect! Si fiecare formula matematica are poezia ei. Se poate dezvolta mult pe subiect. Si vulnerabilitatea are partea ei buna, de n-am fi vulnerabile, puterea bărbatului nu ar fi pusă in valoare. :)

  RăspundețiȘtergere
 13. să înțeleg că îți este teamă de a te mai de di ca...? Sau că vezi cu scepticism problematica.....
  :)

  Mă rog, îți știu răspunsul îl anticipez....dar știi, flacăra are ceva legături de baștină cu inocența iar asta de fel trebuie udată...
  :)adică aș crede că nu cu speranțe sau cel mult cu luciditate...
  :)

  RăspundețiȘtergere
 14. Dacă iubesc, nu-mi este teamă, deci nu-mi e teamă să mă de-dic. Să fiu vulnerabilă când iubesc e ca și cum mi-aș cerși mângâierea. Dar ... și "umilința" face parte din jocul pasiunii. Luciditatea...îmi place (sau îmi doresc) să mi-o pierd atunci când "îmi câștig" vulnerabilitatea. Legat de inocență (intenționat am lăsat-o la urmă)...ea își găsește locul în alte părți, nu în cele legate de pasiuni arzătoare. :)

  RăspundețiȘtergere
 15. concentrația de seninătate cu care vii din copilărie(educație)este de cele mai multe ori f.importantă în ecuația și economia unei relații de iubire. asta denumesc eu inocență.
  :)
  și nu e vulnerabilă în fața riscului sau a flăcării pasiunii.
  :)
  zic.

  RăspundețiȘtergere
 16. nu? ma cam... provoci :) ...si nu prea-mi place sa filozofez

  RăspundețiȘtergere
 17. :))Cu siguranță însă pt mine provocatul e în traducere proprie a enunța o teorie sau un principiu ori un...artificiu personal astfel încât să poți ieși din contingentul de PREVIZIBILI cotidieni:Noi toți dorim același lucru. Și tocmai de aceea n-avem nimeni nimic.

  Stai pe pace nimănui nu-i place să filozofeze ci mai repede să apară D-zeu cu corectitudinea și măsurile potrivite de rigoare.
  În general s-a luat o proastă măsură să se creadă că pragmatismul este SOLUȚIA ...dar e falsă, sau în orice caz de moment.

  Ce poate fi mai atrăgător decât să provoci...un zâmbet...
  :)

  RăspundețiȘtergere
 18. :)

  atunci cu proxima ocazie o să-ți arăt (prin cuvinte excesiv de multe, pentru ca așa ne-a înzestrat Dumnezeu pe noi femeile) cât de vulnerabilă e inocența în fața pasiunii, sau cât de repede se transformă, cu oricât de multă educație vii din copilarie, în flacără mistuitoare până în străfundurile iadului.

  :))

  RăspundețiȘtergere
 19. :)))
  Oti m-ai făcut să râd tare..de tot..,concentrat. :)
  ...
  Cu această ocazie vreau să-ți mulțumesc și să te îmbrățișez cu mult drag...și ce-oi mai fi adunat.. sau risipit eu acolo.

  :))

  RăspundețiȘtergere
 20. Tu ai dreptate.Ar fi trebuit să fie sau să fac un moment solemn.
  :)

  RăspundețiȘtergere

Căutati pe acest blog