Nu mi-e teamă să lupt ca să fiu văzut.
Masca nu-i pentru tine, ci pentru a-i proteja pe cei apropiați ție. (Christian Bale)

14.10.2011

Giurgiu-Urbea imbecilităţii sau a mediocrităţii absolute!?




Deşi pare şi sună dur, o asemena caracterizare dincolo de percepţia oricărui individ giurgiuvean sau nu, este foarte adevărată! Chiar dacă muulţi cochetează atât de seducător cu subiectivul încât cred că şi alţii... pot fi la fel. Fals.

Giurgiu
: o comunitate de surzi şi muţi! Un loc foarte periculos!
???
Aşa ne-au văzut personalităţile mediatice naţionale în urma multitudinilor de evenimente, într-unul singur(nefiind nevoie de mai mult) din ultima vreme şi care...întâmplări s-au putut contabiliza cu ochiul liber, chiar şi cu unul neavizat..

La Giurgiu, MEDIOCRITATEA aşa cum e ea cunoscută în economia poporului ăsta, este la ea acasă. Cele două curve, Serviciile militare poliţieneşti şi de graniţă cu
cele oficiale ale Primăriei şi CJ, se înţeleg din instinct pentru a duce la îndeplinire "planul"diabolic al pierzaniei.
Din astea două au ieşit numai copii bastarzi... şi continuă să iasă!1! Fără ca vreo singură... MINTE să poată "dori", să poată "ridica"ori să construiască ceva pentru comunitatea de care aparţin.

RUŞINE!

Oamenii, cu copii cu tot îşi trimit "delegaţii" spre capitală sau spre alte zări sănătoase cât de cât economic. Aici a rămas TĂTUCUL-ILIESCU, care şi-a creat un cadru perfect intact şi intangibil, selectându-şi în amănunt oamenii, pentru... a-şi creea o echipă care să nu permită efectiv vreun sprijin străin din afară!
Da aţi înţeles bine: Involuntar!


Aşadar nema investitori, nema oamenii valoroşi şi un Nu-Categoric oricăror idei novatoare ce ar veni să susţină vreun proiect sau vreo investiţie profitabilă pentru tinerii comunităţii, pentru cei ce ar lua în calcul stabilirea liniştită într-o urbe, care, ar conferi un minim de decenţă socială şi culturală.


Lehamitea este instalată de mai multă vreme la Giurgiu iar oamenii gândesc şi iubesc(respectă) în consecinţă. Toţi aşteaptă rudele din străinătate, copiii din Bucureşti sau părinţii de la ţară să-i poată susţină.

Ăsta e giurgiuveanul un arhi-suficient de condiţia oferită de autorităţile locale. Mai grav e că nimeni nu poate lua atitudine în vreun fel: atât de mult s-a cultivat de către autorităţile locale şi judeţene sau rudele acestora IGNORANŢA ŞI RESEMNAREA!


Ca această mămăligă să explodeze a trebuit ca nişte Căcaţi-cu-Ochi să linşeze un copil american! Semn că ,indolenţa crasă&ignoranţa au atins cote alarmante d.p.d.v. al civilizaţiei, minime. La limită cu sălbăticia, prostia şi inconştienţa!


Paharul s-a vărsat şi a lăsat să se vadă ce le curg prin vene tinerilor de aici: o otravă care, se scurge de la înaintaşii, de la părinţii lor.
..de la aşteptările acestora.

A te face frate cu dracul...să-ţi vezi sacii în căruţă nu este o atitudine care lasă să se întrevadă o sănătate sau o siguranţă cât de cât mintal-familială SAU o conştiinţă cât de cât acceptabilă...pentru tine-bă: mulţumitoare! Zevzeci cu faţă umană.

Ce e drept este că atitudinea-girgiuvenească, a transpărut zilele acestea priin toţi porii. Comentatori politici, analişti de marcă şi-au pus mâinile în cap la propriu şi la figurat când au văzut sau au auzit: cum se pot comporta instituţiile statului şi reprezentanţii lor de la Giurgiu!
Am ajuns de râsul Lumii! Exact unde ne-a dus conducătorul stimat. Pentru pavele şi băncuţe.Scopul adevărat a ieşit în sfârşit. Mâncătorii de mici şi urmaşi au fost devoalaţi!


Cum să laşi unul siluit!!! cu orele să stea ca prostu'????

Cum să linşezi un sportiv american ce vine să apere culorile oraşului în care tu ori vegetezi ori o inseminezi pe una descărcându-te pe o alta?

Cum tu ditamai Spitalul să-l tratezi pe ăla ca pe un drojdier de'franţescu sau buligea?

Cum să simulezi compasiunea când anii întregi ai dispreţuit tot ce ţi-e străin de aceste locuri? Bă!!!!!!

Cum să nu L cunoşti pe Butoane când însuşi numele şi apelativul-dorit trădează atitudinea predilectă A ORICĂRUI CETĂŢEAN GIURGIUVEAN?
??????????

Asta este o consecinţă firească a tuturor firelor, a oricăror evenimente petrecute aici în ultimi 50 de ani. Ne mai trebuiesc încă o sută de ani să ne adunăm, să vorbim ce ar fi bine şi ce ar fi frumos să clădim pentru copii noştrii.


Restul?
Imbecili, retrograzi, crescători de animale şi bipezi.

Condamn ipocrizia, indolenţa, ignoranţa şi prostia tuturor conducătorilor de instituţii giurgiuvene şi pe părinţi. Ei văd aceeaşi continuare a lucrurilor.
Iacă-tă,
blestemul v-a ajuns. Chiar dacă n-o să vă deştepte că n-are de ce, v-a arătat: Cine şi Cum sunteţi: Aleluia sau Amin! Alegeţi
..






:)

4 comentarii:

  1. Iar ca sa completez acest "tablou"..imi permit sa ti dau un link..http://cocalari.com/2011/10/no-comment/..Numai ca.vezi tu..ca intotdeauna,tindem sa generalizam.Sunt convinsa ca in Giurgiu, exista si oameni de calitate..Interesanta postare.Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. BORGIA!
    Mi-e nu-mi convine să generalizez. Eu văd şi sintetizez totul ca atare:regulă şi excepţie. Asta este paradigma mea, în care am încerdere şi pe care o tratez cu respect. Cu respectul cuvenit începând de la mine...

    Mulţumesc mult, oricum

    RăspundețiȘtergere
  3. Da.Interesant:)
    Fără echivoc. Însă, un asemnea gest poate să însemne şi respect ştii?
    Iar asta poate transpare prin ochii lui. :)
    Nu şi ai ei. Mă rog, pot fi subiectiv, dar asta nu scuză cu nimic gestul IMBECIL-românesc-giurgiuvenesc îndeosebi.
    Trebuie să ţinem cont şi de contextul geografic nu?
    Nu poţi fi trabant şi să-ţi poţi permite sa dai foc întregii companii BMW, aşa de kiki.
    :)

    Mulţumesc mult, încă odată.
    Iată ce am găsit pe acolo la comentarii:

    "Aici comenteaza foarte multi prosti, ca si mine, defapt. Citesc ca iar ne facem de ras… prostii! Unde in lume nu se intampla treburi de genul? Am iesit de cateva ori din tara, si dupa ora 01:00, pe strazile de acolo, Romania iti pare pistol cu apa. Tarfele astea de mai sus, sunt un grup de fete manelare tipice, mai putin sensibile decat altele, ce au tupeu sa comenteze cea ce gandesc. nu este nimic neobisnuit. p00p"

    :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Şi tot acolo am găsit:
    "Romanii nare talent"
    :))

    RăspundețiȘtergere

Căutati pe acest blog