Nu mi-e teamă să lupt ca să fiu văzut.
Masca nu-i pentru tine, ci pentru a-i proteja pe cei apropiați ție. (Christian Bale)

03.02.2011

Un pod....prea îndepărtat

un cui bătut...
un robinet făcut...
un soft creat...
o sarma garnisită... cu îndemânare şi multă pasiune, pot garanta de cele mai multe ori o iubire ca-n poveşti!
dacă: mai şi învârţi nişte berbeci de cap...şi scoţi nişte bani gârlă eşti iubit de nu te vezi.
Te pierzi!
Al 9-lea cer, se apropie ameninţător; orgasmele(cu sau fara ghilimele,habar n-am) încep chiar să-ţi vorbească într-un limbaj mult prea universal pentru tărtăcuţa ta obişnuită... „să ia” la rând Doritoarele entuziasmului.
Ele, nu se pun. Niciodată nu s-au pus.
Ele au decis!!!
....

Magie neagră?
Interes?
Atracţie??
Tobă sau lebăr „ca la mama acasă”?
Chimie?
Urmaşi sănătoşi?
...
-Ai lăsaţi!
....
Răspunsul
Ar fi... în votcă.
Totuşi... se duce(păcat)
Iubirea? Nu.
Unii.

El?
Ne-a aratat.
Noi,nu putem,dar am vrea.
Născuţi... frânaţi.

...de înfrânat
...des-frânaţi
...pasionaţi de a înfrâna

9 comentarii:

  1. Neaţa!
    :)
    "Un om inteligent se îmbată ori de câte ori este obligat să-şi petreacă timpul alături de proşti." (E.Hemingway)
    Asta app de votcă şi de ce spunea Şerban.
    :)
    Ştii, cre'că am nevoie de o beţie cruntă. Dar nu pentru că m-au sufocat proştii ci pentru că mi-e dor de indolenţa şi de claritatea sentimentului - oricare ar fi acela - pe care ţi-o dă alcoolul.
    Da, în seara asta voi umbla la rezerva strategică de palincă.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Neata buna si tie Blue.
    La betie...asa este!
    Dar stii ca nu mai vreau sa fiu mahmur?
    :))
    Claritatea sentimentului??
    ne-am inversat rolurile şi eu nu am aflat încă?
    :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. :)
    Adică, de ce crezi că ne-am inversat rolurile?
    Şi dacă ar fi aşa, e grav?
    Mie mi s-ar părea amuzant, însă numai dacă se întâmplă rar.
    :))))
    Hihihi, doar că eu fac urât la beţie!
    :(
    Offf!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti-a spus cineva vreodata ca vorbesti prea mult despre iubire?

    RăspundețiȘtergere
  5. Cre'că avui o problemă de gramatică în primul comentariu. Ruşinică să-mi fie. Sunt tot pe fugă şi mă repliez în viteză.

    Câtor întrebări răspunzi tu în această postare, Jokere? (Hmmmm, câte din ele sunt puse de mine? Stai să le număr... Sunt destule, cred. Sau poate am uitat eu întrebările.)
    :)

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu...buna dupa-amiaza.cu un pahar de lichior de ciocolata(sa ma indulcesc),reapar sa zic ceva la tine,Joker.nu stiu de ce, in magazin mi-a venit sa cumpar sticla cu alcol,asa ca nu stiu sa lamuresc prea bine chestia cu incetosarea mintii.oricum,alcolul nu are nici un efect asupra mea...decat in cantitate mare, pic...si nu imi mai amintesc nimic a doua zi.mahmur(a) nu am fost niciodata,indiferent de cantitatea si calitatea alcolului...doar simteam nevoia de somn mai pregnanta.

    claritatea sentimentului este data de vederea a ceea ce coexista cu el.energia care e implicata in sentiment, da posibilitatea a unui alt lucru sa se amestece si sa prinda intensitate in preajma unui sentiment care la baza,in mod normal e sustinut prin claritate.de exemplu,eu acum cateva zile imi urmaream un sentiment,venit din iubire...si ma intrebam, de ce orice sentiment, e urmat mereu de dependenta.raspunsul mi-a venit usor...nu am impartasit niciodata, cu cineva, adevarata iubire.daca ma uit in trecutul meu si un prezent cam vag, dar mereu crescator de nivel pe calea existentiala, observ partea masculina implicata in pasii mei interiori.fiecare barbat ce a finalizat ceva,trecand prin viata mea...a facut-o ca si cum nici n-ar fi inceput ceva cu mine,ci cu el.aici nu mai putem vorbii de impartasire...de aceea senzatia de dependenta...pt ca in relatiile mele nu a existat un final purces IMPREUNA.acest IMPREUNA implica impartasirea,si multe altele pe care nu le cunosc,inca.punctul central intr-o relatie e impartasirea,pana la ajungerea unirii dintre fortele celor doi,de multe ori ratacite.acesta e avantajul care il aduce iubirea,ea restrange ratacirea.de aceea iubirile intense par ca au un teren restrans de manifestare/pus in aplicare.
    cineva,imi tot zice,ca eu traiesc o iubire diferita de aceea care oamenii o prezinta ca o iubire pt sufletul pereche,ca ceea ce traiesc eu... e DOAR iubirea pt oameni.am o varianta pt. a-mi explica aceasta intaietate in viata mea...dar nu sunt sigura ca ceea ce traiesc e doar iubirea pt oameni,deoarece...la dezvaluirea oricarui sentiment si pas se dezvolta si posibilitatea ca intr-o zi,in viata mea,sa-mi pun in aplicare forta interioara de a iubii un barbat,complet...cu tot sufletul.deci varianta,poate fi anulata,fara nici o grija,cand mi se arata punctele comune dintre iubirea ce traiesc si alte posibile imagini de iubiri ce traiesc alti oameni.punctul comun,esentialul este acela,ca fiecare are o iubire in el...UNA si aceeasi,cu orice om.apoi...cum se traieste?la fel cum esti tu...intreg.acesta este raspunsul la intrebarea:cat?...intrebare care sta pe buzele multor oameni...inainte de implicare,cand simti intensitatea.cat esti tu?un singur om in viata mea m-a intrebat aceasta,si pot sa zic ca a fost cea mai TARE relatie de iubire,din viata mea.dar smecheria mea in aceasta relatie sau asul din maneca,a fost aceea ca am prevazut din adolescenta...aceasta nevoie de cantitate a calitatii,care era posibila sa apara odata cu venirea iubirii din alt om.pe parcursul acestei prevederi/precautii in privinta unei cereri eventuale...am observat ca omul nu are cantitate pt calitatea care i-a fost harazita prin firesc.deci grijile mele in aceasta privinta s-au evaporat ca prin farmec.dar ce sa ma fac cu grijile altuia?sa-i arat rezultatul evaporarii?rezultatul sunt tot eu si continuarea drumului meu in viata,adica prezentul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daaaa, voi vorbiţi de alcool, că eu sunt deja beată şi cu chef de vorbă. Mâine, probabil că o să mă ruşinez de ceea ce am scris, dar azi... Nu, stai, nu mâine ci chiar azi, dar ceva mai târziu.
    Jokere, sunt supărată. Aşa cred, că momentan am o oare(ş)ce euforie cauzată de alcool. Presupun că mai încolo o să fiu şi mai supărată. Din pricina mahmurelii. Nu-mi mai amintesc motivul, dar înainte să destup sticla de palincă eram supărată...deci, e clar!
    Te-am informat: sunt supărată şi... atât. Vorbim mâine. Sau azi, mai târziu, mama lor de fusuri orare că m-au ameţit de tot.
    Ştii ce bine e să fii beat?! E wonderful, măi! Parol.
    (Să nu râzi, că atunci o să fiu şi mai supărată!)

    Ah, mi-am amintit de ce-s supărată: m-a necăjit Andrei. Da' să nu-l cerţi că-mi trece până...mai târziu.
    :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, bre Jokere, toxici rău proştii ăştia!
    :)
    Iertare, dacă am spus prostii...ştii tu!
    Mulţumesc pentru înţelegere.
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. Aici pari a spune replici pe scena.
    Inca un pas!

    RăspundețiȘtergere

Căutati pe acest blog