Nu mi-e teamă să lupt ca să fiu văzut.
Masca nu-i pentru tine, ci pentru a-i proteja pe cei apropiați ție. (Christian Bale)

26.02.2011

Feel ling


Iubirea aduce cu sine multă fericire, mai multă decât suferinţa pe care o aduce dorul de cineva.

Iubirea e un lucru greu. E ca la şanţ, muncă necalificată.


E uşor să cazi îndragostit, dar e greu sa găseşti pe cineva să te prindă.
:)

19 comentarii:

  1. Inseamna ca pe mine n-o sa ma prinda nimeni prea curand:))...
    Stii, atractia fatala, a mea cel putin, pentru adrenalina, pentru saritul in gol, pentru bungee-jumping, deci iti dai seama ca nu oricine e in stare sa ma prinda, dar si tina cat de cat, avand in vedere ca eu ma duc glont. Pe principiul "Punct ochit, punct lovit".
    Mai omule, ca tot iti plac tie cooperativele, intrunirile de bloc, chestii de-astea, ce-ar fi sa punem de una d-asta? Tu, eu, doamna ta, ca am eu grija sa se bage (pacat ca nu mai are niciun efect persuasivitatea mea pe oameni ca voi:))!, in caz ca nu ar vrea) si Andrada. Azi dimineata vorbeam cu Andru si amandoua eram de acord ca nu exista credinta fara iubire si Dumnezeu in ea. Aproape ca se confunda termenii intre ei, daca ma intrebi pe mine.
    Deci punem de-o cooperativa:D?
    Daca mafia se intalneste sa stabileasca pe cine mai omoara ca incurca, noi sa venim cu iubirea. E ceva pasnic, nu facem rau nimanui... Adica nu devenim fanatici, ca cei care sustin religiile, nu:))?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, bre, Jokerino! Fain clip. Super şi muzica. M-a mişcat la cordelina sensibilă. Că e ditamai cordelina, la cât de greu se "mişcă".
    :))
    Uite, celălalt clip - de la postarea precedentă, mi-a plăcut mai puţin. Am văzut pe chipul artiştilor o grămadă de patimi. (Uneori văd în spatele măştilor. Imaginile mi se blurează dintr-o dată, iar figurile oamenilor capătă trăsături urâte, diforme, demonice, ca şi cum trupul lor e un sac de draci.).

    RăspundețiȘtergere
  3. doar un om care iubeste cu o putere nemarginita poate spune asemenea cuvinte despre iubire...nice poop roz

    RăspundețiȘtergere
  4. ...cel mai greu este sa stai indragostit dupa ani si ani:)
    Dar atunci cand reusesti ...nu exista feeling mai grozav...

    RăspundețiȘtergere
  5. Iunia: Cu cat te arati mai clara in ceea ce esti si vrei sa fii, cu atat mai repede va aparea si "Prinzatorul". El insusi un specialist al Zburatorilor, de calibrul tau, asa ca nu-ti fa griji:))
    Desi tot se bate moneda ca am fi...vezi doamne unici in felul nostru, eu zic ca avem destui corespondenti sau oameni care ne sunt f.asemanatori.:)

    Iunia, da! O punem de-o cooperativa, dar am vizavi de idea asta de câteva luni bune nişte grevişti care fac urat rău că:ce facem cu sexul? Ei fiind deja acum în doua tabere, cei care il iubesc si...hulitorii.
    :))
    M-am gândit la un partid, nu-i rău, dar având în vedere că sigla se va numi "Iubeşte şi fă ce vrei" s-ar putea să ni se spargă geamurile.
    La ce culoare te gândeşti?
    :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Blue, asta era şi idea mea să te mişte la:
    "cordelina sensibilă".Şi să-i dai un nou sau noi sensuri.
    Să nu revii la varianta refreshurilor că i-ar mă zăpăceşti(puţin)
    :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma Jokere, eu ma prind singura in conditiile astea atunci:)). Nu stiu cum sa-ti spun, dar eu nu ma incred in nimeni in genere. Eu sunt ca Toma necredinciosul: pana nu vad, simt, nu stiu ce, nu cred si punct! Dar sa stii ca se pricepe sa-mi inchida gura individul:))... Chiar radeam azi-naopte cu el ca altii nu zic nici pas cand eu vorbesc, ca impun prin ceea ce-mi debiteaza mintea si forta cu care o fac si nu stiu ce si el reuseste din putine cuvinte sa ma faca sa tac, deci nu stiu... Adevarul e ca nici nu ma lasa sa ma gandesc mult la raspuns. Cat se poate de spontan totul...
    Mai, acum suntem si noi miscarea de rezistenta, ce vrei? Sediu niznai, cu caldurica, cantina, tarfe la nas pe saturate, daca tot vrei partid? Esti deja pretentios. Lucram incognito si nu ne mai sparge nimeni capul, geamurile, mansardele:D. Pana la urma, noi suntem obisnuiti cu de-astea. Poate eu si Andru mai putin, ca deh, avem parinti care ne tin la caldurica, dar eu promit sa nu fiu prea mofturoasa. Daca tot raspandim iubirea in lume, ne tine si de frig si de foame, si de sete si de cald si de toate, ce Dumnezeu? Numai iubire sa fie! De restul se ocupa bear necesities:)).
    Cat despre culoare, nu stiu! Eu vreu ceva cu mult albastru si verde. Sunt obsesia mea, cel putin albastru de mica imi place, verdele mai de curand si nu pentru ca aspir la multi bani, cat pentru faptul ca-mi place iarba in luna mai si iunie:). Tu ce propui?
    Si vrei sa-i satisfaci pe toti, omule? Adica sa fie si cu sex si de-alea? Mie nu-mi vine sa ofer educatie sexuala nimanui, avand in vedere ca imaginatia mea sperie pudibonzii. Tu nu ai decat, ca extraoptiune la cartela, gen, dar eu nu ma bag la sex. Si asa n-am facut, nu intentionez prea curand, mi-e bine si asa, deci pana mea... Acolo nu te bazezi pe mine deloc! Poate doar sa-ti rad pe saturate in timp ce tu iti iei aerul pedant si le explici grobienilor ce si cum despre sex. Extraoptiunea "Let's talk about sex, let's talk about you and me!" Suna bine:))!

    RăspundețiȘtergere
  8. @alexutza,
    Te îmbrăţişez şi îţi mulţumesc pentru roz,
    nu cred însă că pot să-l duc.
    :)

    @MyEyes...ăsta este idealul. Oamenilor frumoşi.
    Cu credinţă şi cred că...şi nişte adevăraţi luptători.Dap

    RăspundețiȘtergere
  9. Dreptate ai Iunia, cel mai puternic inalbitor si cu proprietate de a-ti imbunatatii propriul sau intamplatorul refresh.
    As propune culorile curcubelului:)
    Prea multe culori si sar in ochi celor neinvatati cu ele colorofLuv:)
    Aerul pedant are multa dragoste in el stii?
    Iar sexul dinauntru ozoneaza tot ce prinde.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai, eu stiu ca tu esti ca domnu' Trandafir, te iubesc toti, cu tot cu aerul tau pedant, dar eu pur si simplu o sa ma prapadesc de ras daca te apuci sa adopti o atitudine sobra in discutiile despre sex. Punct:))! Eu nu pot sa iau sexul in serios, la fel cum nu pot lua prostia in serios, pentru ca mie nu-mi dauneaza, doar imi excita fata si vag aroganta nu exacerbata, deci clar eu nu o sa pot sa par pedanta in asemenea discutii.
    Stii ca ma temeam sa nu spui curcubeu:))? Acum gandesc ca un barbat si de-aia rad... Eu cred ca sare mai in ochi o manea decat un curcubeu(asta ca-mi place sa fiu carcotasa). Eu ma gandeam si la papadii... Multe, multe... Si multi maci... Daca nu stau prost cu memoria, cred ca am vazut un curcubeu in Austria, dar nu sunt sigura.
    Conduci tu partidul sau eu:))?
    Ozoneaza a se citi dilueaza sau cum:P?

    RăspundețiȘtergere
  11. Iunia. Tu stii ca am plecat de la mesajul cinico-bovaric precum ca munca la galere e grea pentru manelisti asa ca o atitudine belicoaso-serioasa vizavi de sex e exclusa:)
    Voi adopta mai repede o prelegere despre efectele curative a sexului...ca arta.
    :))
    Da. Cred ca ai dreptate, o sa ne gandim la o conducere bicefala. Nu de alta dar vreau sa provocam mancarimi.pe scoarta.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa stii ca la sex nu trebuie sa te "pricepi"
    trebuie sa-l faci:) Adica unu plus unu sa-ti dea doi pentru unu. La mica si libera intelegere. O singura pretentie necesita,sa existe: mintea inainte de "eveniment":))trebuie golita de prostii/calcule si alte diferende.
    :)
    Astfel vom putea inainta ozonajul pitoresc mioritic:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Jokerino, refeshurile "e" bune şi ele la ceva, dar au devenit destul de rare. Cândva erau f active şi-mi foloseau ca să mă orientez în jungla asta plină de dihănii.
    :))

    Cât priveşte "partidul", nu-ş ce să zic. Iar sexul e ceva destul de intim şi subiectiv pentru a face din el un punct pe ordinea de zi a partidului. Eu zic că omul, dacă învaţă ce e iubirea atunci din asta decurg firesc toate celelalte, inclusiv sexul. Mai ales, el se transformă din "a face sex" în "a face dragoste".
    Dar, vorba Iuniei, prefer să mă distanţez de subiect/activitatea cu pricina.
    În rest, e treaba fiecăruia.

    RăspundețiȘtergere
  14. De acord cu tine draga mea. Totusi ma deranjeaza ceva nu stiu ce, te simt cam incremenita in proiect/in viata ta, dar, ma rog, tu alegi, singura.

    RăspundețiȘtergere
  15. Păi sunt "încremenită" într-o stare de contemplare detaşată.
    E un fenomen interesant, ca şi cum mă învârt în jurul fiecărui obiect sau stări şi le observ multitudinea de faţete.
    De fapt, e minunat!
    Sunt ca o sferă plutind în jurul altor sfere şi le privesc din toate perspectivele posibile, fără a interacţiona cu ele.
    Sunt liberă, detaşată şi concentrată ca şi conştiinţă de sine, prin eliberarea de toate legăturile înconjurătoare.
    Şi simt tot mai clar că ciclul meu de existenţă în această formă se apropie sfârşit. Sunt foarte aproape de a mă desprinde şi de a trece într-o nouă de etapă evolutivă.
    Ştiu deja, am convingerea că pot lua orice formă sau stare mi-aş dori, că pot fi în mai multe locuri deodată şi că am devenit ceva ce e mai greu de cuprins cu mintea, în mod obişnuit. Un ceva nedefinibil în termeni comuni. De aia încă mi-e greu să explic, dar e un fenomen interesant.

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu am reţinut că eşti "liberă" şi "concentrată" ceea ce este foarte bine. Nu ştiu însă cât de bine poate să-ţi fie din poziţia de "contemplare detaşată"...
    Vreau să te "văd" în starea, în "acea"dispoziţie care să te ducă... să vezi că mai poţi fi fericită.
    În contextul în care mediul este unul "restrângător"
    ...
    Parcă te simt mai luminoasă.
    Aşa să fii.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Căutarea fericirii te aduce iar în vâltoarea unor evenimente.
    Aş vrea să rămân în această "fericire" sau "nefericire" contemplativă.
    Nu mi-e nici rău, nici bine aşa. Cumva, doar sunt şi atât. Cred că mi-e suficient.
    :)
    Mai luminoasă? Poate e din cauza concentrării de sine...

    RăspundețiȘtergere
  18. Mă referam la construcţie, la aspiraţie....
    să nu le ucizi, să nu-ţi devină indiferente, ori să inducă o anumită stare de ignoranţă. Un anume fel de pasivitate care să-ţi devină pavăză.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cum să vorbim de ignoranţă când starea actuală mi-a deschis o mulţime de noi orizonturi interioare?
    :)
    Fără a-mi nega condiţia umană, o pot trăi pe un palier care-mi permite libertate maximă. Înţeleg ce sunt şi care-mi sunt nevoile, dar am încetat să mai fac din ele piatra de poticnire.

    RăspundețiȘtergere

Căutati pe acest blog