Nu mi-e teamă să lupt ca să fiu văzut.
Masca nu-i pentru tine, ci pentru a-i proteja pe cei apropiați ție. (Christian Bale)

14.03.2012

Curva..

O cauză generalistă, generoasă...pierdută 




            Greu poți să întâlnești în această viață un subiect mai generos, mai atrăgător și mai controversat ca cel al Curvei: masculine ori feminine deopotrivă. Între cele două nu sunt deloc mari diferențieri, poate doar de organe. Sau mă trog, ar fi o diferenţă, aceea că târfele folosesc ce nu"are" inamicu', sexul diferit iar masculu' uzitează ce nu poate să atingă banalu'de bun simţ, recte "influenţa". Ambi au numitorul comun ne-simţirea după care clădesc personal.


       Subiectul în sine, m-a determinat spre disecare după ce am savurat încă o postare a unei blogerițe care, a făcut din curvăsărie un mod de viață, o paradigmă. Nu știu dacă e demnă de milă sau nu, dar un lucru e cert: datorită inteligenței târfa și-a luat licența într-un domeniu de altfel previzibil și pe care îl denumim astăzi cu toții: Democrație! Loc în care sentimentul înnoată într-un vertij dezonorant și haotic și unde suportul principal, resortul  este sexul.

Sexul este arma care face azi dintr-un trup atrăgător o bombă atomică banală și batjocoritoare la adresa sufletului. Suflet care la rândul lui reprezintă miza pentru care fiecare individ în parte încearcă să se salveze, să se identifice: să-și construiască propriul Soclu în fața potențialilor inamici.
Tocmai de aceea, o târfă împrăștie în jurul ei o adrenalină bogată, demnă de a fi culeasă de dezmoșteniții soartei, de noii extirpați ai sentimentului. Incestuoși, curvari, violatori sau Don Juani previzibili-toți aceștia joacă Hora corectă a curvelor, dans deloc străin de mama lor.

Târfa inteligentă este Biblia zilelor noastre, este frumusețea ce subjugă (in)direct relaționarea cuplului tradițional și pe așa-zisul Alfa în principal care, este de fapt, și modelul special de urmat, pentru orice copil care ajunge adult!
D-zeu este însă crud și își violează propria fiică naturală, așa cum se întâmplă și în cazul nostru http://sufletdetarfa.blogspot.com/  care își duce o viață tihnită-perfect democratică la adăpostul oferirii sexului acolo unde consideră ea de cuviință.
Trădată de iubit, violată de tată, târfa este re-încarnarea divei porno Emanuelle înșirând în realitate domnișoare apetisante deopotrivă masculi atrăgători.

Sufletul ei este grandios dar găunos, disprețuiește bărbații și...îi este milă de frumusețea micuțelor Eve care-i cad în mână suferind efectiv din cauza rolului în care intră fără voia ei spune tot ea de "refugiu carnal" sau... "sentimental".

Visul Curvei s-a împlinit, în sfarșit: Poate fi Bărbat! Fără angajament însă!
      Curva vrea să fie Bărbat!
http://sufletdetarfa.blogspot.com/2012/03/orgasmul-prieteniei.html
....însă cu puțin tată și cu mai puțină... mamă, un fel de macho pe dos. 
Vrea să facă din menirea ei plăcere pură: a exploatării.
Și bărbatul o face, dar el e bolnav de tradiții, de împământeniri, de proaste scuturi de apărare chiar în fața ei. El este ascultătorul tuturor, un prost din start: din cel furat!

-Dacă bărbatul este un produs al acțiunii, femeia asta e un genom al reacțiunii...

Bărbatul este un pasionat de maneaua trupului femeii, iar ea o pasionată de mintea pe care a creat-o ea bărbatului: de la naştere, prin educaţie!
Iată blestemul!
      Noroc cu prostia....
             EA salvează de la moarte, și mai rău, creează Sens!

51 de comentarii:

  1. Incisiv si realist articol. Nici nu as avea ceva concret de spus ca si comentariu, decat poate ca orice curva din lumea asta, feminina sau masculina, ti-ar da dreptate fara sa o si spuna. E cumva un secret al " meseriei". E un fenomen care are o amprenta clara asupra societatii de mii de ani si continua sa o faca si in zilele noastre.
    Ce nu inteleg e de ce barbatul si femeia nu pot pricepe ca nu e vorba de o lupta pentru castigarea suprematiei in fata celuilalt, cand armonia intre sexe ne este cel mai facil instrument pentru a ne duce misiunea de Oameni onorabil si desavarsit.
    Nu stiu daca e genul de comentariu pe care l-ai fi asteptat, insa a fi curva e de departe cea mai simpla si mai lipsita de substanta alegere pe care un om nesigur de sine o poate face.
    Zi buna, Prietene!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ''insa a fi curva e de departe cea mai simpla si mai lipsita de substanta alegere pe care un om nesigur de sine o poate face.''

      total gresit...

      Ștergere
    2. Irina.
      Secretul meseriei este atât de "ştiut" astfel încât nu necesită a fi spus!
      :))
      Aşadar miza o reprezintă SITUAŢIA de cealaltă parte a baricadei. A privilegiaţilor!
      M-am prins.
      Mulţumesc.
      :)

      Irina, în manifestarea instinctului eliberat-câştigător totul este: "castigarea suprematiei in fata celuilalt"
      "Respectul" este combustibilul, de aceea ţările puternice se bat să l aibă.
      :)

      Ștergere
    3. Nici nu ma gandeam sa am dreptate absoluta.

      Ștergere
  2. wow wow :)) nu trebuia sa pui linkul blogului meu in postare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E uite bună-dispoziţia asta a ta e relaxantă, e un fel de energie
      pentru umanitate.
      :))
      Să fii fericită(până la final)

      Ștergere
    2. sa fiu fericita? final? buna-dispozitie?
      :)))
      ce vb tu acolo?

      Ștergere
    3. Da!
      E o aparenţă de structură bine jucată!
      Dacă eşti o actriţă bună poţi să reuşeşti oriunde, să-ţi reziste sufletul însă! Pe ăla nu-l duci cu zăhărelul, sau cu interesul. El te vede, chiar dacă la final/într un final.

      Ștergere
  3. Draga mea "Suflet de curvă"
    Nu este nimic "greşit", este o părere, o viziune raportată!..la sufletul unei fiinţe! Asta nu înseamnă că tu simţi astfel!
    Nu, tu poţi avea alt feeling(inclus), însă tot la fel de sortit "pieirii"fiasco-ului dacă nu CONŞTIENTIZEZI starea ta în fundul fiinţei umane! De acolo nu prea poţi să ieşi: doar cu orgasme, ci cu revelaţii sau recunoaşteri ale tale vizavi de inima şi liniştea ta, sufletească.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E, de acolo se iese doar dupa ce experimenteaza si masochismul. :)

      Ștergere
  4. Hehehehe, am râs cu lacrimi. Măi, dar chiar am râs cu lacrimi.
    Pe deoparte fiindcă articolul tău atinge anumite puncte nevrotice ale psihologiei umane, puncte care au existat, de altfel, cam de când s-a inventat rasa umană.
    Pe de altă parte, m-a distrat naivitatea comentariului Irinei care, părerea mea, demonstrează că nu a înţeles o iotă şi bate câmpii generos spre amuzamentul auditoriului. :D
    Dar, fiindcă nu-mi place să arunc cu bombe fără să-mi explic gestul am să pun o singură întrebare, una care, oricum, se întrezăreşte destul de clar şi printre rândurile tale: Există o singură persoană în această lume, de când s-a inventat lumea lume, care să nu fi fost măcar o dată curvă? Exceptându-L pe Isus, desigur.
    Şi când spun că fiecare om a fost curvă, cel puţin o dată în viaţă, nu fac referire neapărat doar la deschiderea picioarelor, cum poate mulţi naivi ar avea impresia, ci fac referire tocmai la fraza care mi-a atras atenţia în mod deosebit în articolul tău: "datorită inteligenței târfa și-a luat licența într-un domeniu de altfel previzibil și pe care îl denumim astăzi cu toții: Democrație!"
    Cât despre ideea asta răsuflată şi ipocrit trâmbiţată de genul :"Ce nu inteleg e de ce barbatul si femeia nu pot pricepe ca nu e vorba de o lupta pentru castigarea suprematiei in fata celuilalt, cand armonia intre sexe ne este cel mai facil instrument pentru a ne duce misiunea de Oameni onorabil si desavarsit" mi-a stârnit ilaritatea. Nu am citit în viaţa mea o prostie mai mare. Frate, am râs cu lacrimi.
    În primul rând că nu există absolut nici o rasă în lume, în care să nu se ducă luptă pentru supremaţie. Lupta pentru supremaţie defineşte însăşi Progresul. Oamenii au ştiut şi ştiu să ducă această luptă mai acerbă decât toate celelalte animale tocmai datorită inteligenţei. De aceea,şi subliniez cu tocmai de aceea, rasa umană a cunoscut cel mai spectaculos progres. Cât despre armonia dintre sexe, acela este un bullshit răsuflat, valabil doar în cercurile de cucoane cu curul mare, a căror singură vestimentaţie mai bună este halatul de bucătărie pătat de grăsime şi a căror viaţă este indirezirabilă, genul femeiuştilor care nu mai au orgasm decât atunci când le uită Dumnezeu pe canapea, în faţa unor telenovele.
    Este total greşit să ne închipuim că v-a exista vreodată armonie între două sexe inegale din absolut toate punctele de vedere.
    Este total greşit să avem impresia stupidă şi realmente cretină că oricare din aceste două sexe, tari şi puternice în acelaşi timp, dorite în exces fiecare în parte de sexul opus, să renunţe la lupta pentru supremaţie atât timp cât tocmai această luptă antrenează libidoul şi mai ales activitatea cerebrală.
    Desigur, am să stârnesc tot felul de reacţii negative cu acest comentariu, dar mi se pare aiurea să nu iau atitudine împotriva unor asemenea inepţii şi, de data aceasta, am să dau un vot de încredere tipului sau tipei care scrie pe blogul "suflet de curvă" pentru că realitatea este că nolens-volens, oamenii prin însăşi definiţia lor nu pot trăi fără sex. Iar sexul nu este nici murdar, nici urât în nici un fel de exprimare liberă. Exceptând, bineînţeles sexul bolnav între persoane nepotrivite dpdv sexual cum ar fi pedofilii, zoofilii etc.
    Aaa. şi ca să închei: misiunea de a fi Oameni onorabili şi desăvârşiţi nu are nici în clin, nici în mânecă cu armonia dintre sexe. Este cel mai tare bullshit pe care l-am auzit la viaţa mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mitzoooo...
      :)
      Denumim "Curvă" acea fiinţă care îşi propune să persevereze
      într-un format(verificat)!
      :))(răsu'plânsu)
      Într-o paradigmă, într-un sistem bine pus la punct,
      care are acoperire, dar, şi găseşte tot timpul elemente în apărararea ei. Elemente inconştiente pervertite.Par examplî:
      Noi cu toţii murim de seriozitatea ortodoxismumlui dar nu ezităm deloc să seducem prin manifestarea muşchilor...cei de jos cum le spun.
      Şi cu ajutorul statului, a masculilor alphişti
      :)

      Ștergere
    2. :)

      Frumos comentariu.
      Acela lung. :)

      Ștergere
    3. Mitzooo!
      Draga mea.
      :)
      Am înţeles perfect principiile instinctive pe care ai mers.
      Jos pălăria!!!

      1-
      A- Să înţeleg că de aceea BĂRBAŢII le altoiesc pe femei!?
      2-
      A-De aceea fetele tind încet încet să iubească alte fete?
      3-
      A-De-aia femeile au ajuns în conducere şi nu ştiu de capul lor? I-au zăpăcit pe bărbaţi, pe fii iiii, pe miliardari!?
      Zi, Mitzoooo?
      Nu cumva bărbaţii ori le-o trag ÎN VITEZĂ, ori nu le-o mai trag deloc din cauza INTELIGENŢEI PROST VĂZUTE ŞI APLICATE?
      Ştii că,scuze...Caracterul unei futătoare d-astea, născătoare
      DĂ CARACTERUL UNEI ŢĂRI? Întregi. Ea naşte "prototipul", iar Prostimea îl urmează, ştii?
      Draga mea Mitza, zi!?

      Zici: "această luptă mai acerbă decât toate celelalte animale tocmai datorită inteligenţei."

      Inteligenţa NU SE FOLOSEŞTEEEEEEEEEE SĂ AI DREPTATE DOAR TU PENTRU TINE, CĂ POŢI SĂ SUBJUGI: un prost, doi, nouă'jnouă,
      ci să faci din viaţa ta ceva! Inima ta, nu vulva ta câştigătoare!
      Inteligenţa construieşte nu îngroapă!
      Inteligenţa oferă exemple
      Inteligenţa înalţă,nu se ascunde să muşte pentru "supremaţie" aprobi tu în dreptul Curvei.
      Cred că numai "inteligeţa" actuală poate linşa libidoul sau activitatea cerebrală.
      :)))))
      Uite-te la Familia 2012!
      Mulţumesc Doamne optimiştilor tăi! Zi şi tu!
      :)

      Revin, mulţumesc.
      :)

      Ștergere
  5. Păi tocmai fiindcă asta face parte din natura umană, Joker. Şi mi se pare o ipocrizie crasă să ne autonegăm asta.
    Mulţumesc de apreciere, Lorelei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Joker,

      Mitza este o realista. Adica depinde si ea de sexul opus, daca e vreo diva poate in mai mica masura, daca nu probabil in mai mare masura si cumva undeva in adancul fiintei ei, in aceeasi masura in care il place pe partener pentru placerile oferite il si detesta in acelasi timp intrucat placerea ei depinde de disponibilitatea lui. Dar e impacata cumva cu aceasta viziune. Impacata fiind e constienta deci ca trebuie sa domine si sa se lase dominata pentru ca nu are de ales. Cred ca viziune Mitzei este a unei persoane care este intr-o pozitie dominatoare si nu a uneia submisive. Sa speram ca viata ii va rezerva pana la capat o pozitie privilegiata in lantul trofic sau daca nu, ca Mitzabiciclista va indura cu zambetul pe buze dominatia altora asupra ei, atunci cand va fi cazul.

      Dupa intrarea la menopauza coana Mitzabiciclista va constata ca dominatia sexuala s-a incheiat, ca nu mai poate domina sexual si nici nu se poate lasa dominata sexual caz in care se va intreba cum va proceda in continuare pentru a supravietui in societatea dominatoare. Nemaivand sexul ca atuu, nu ramane decat o optiune dominatoare si aceasta este banul. Mitza se va stradui ca prin fortele proprii sa dezvolte un business sau sa urce treptele ierarhice dintr-o corporatie si sa ramana acolo.
      Dar, in masura in care va reusi sa faca acest lucru, tot nu va domina ci va fi la randul ei dominata de un sistem de reguli corporatiste sau de nevoile altor oameni pe care prin munca proprie va fi nevoita sa le satisfaca.

      Ștergere
    2. Mitzo.
      Deși ai făcut referire la câteva principii cunoscute de funcționare a naturii umane, te-ai deplasat de la centrul de greutate al postării moa. Plus că ai exagerat la adresa Irinei,”armonia” despre care vorbește e cu trimitere la conștientizarea armelor amândorura anume că... nu mai pot fi ascunse la infinit:ele prostesc în masă.

      Mitzo, nu vorbim de dualitate!! De greșeală, de omisune calculată, a eluda ”corect”(știi?)sau șmecherii spontane...și aplicabile ”unde merg”, ci vorbesc aici de: Stil de viață= Curvă-deloc întâmplător.
      A exploata, a denigra, a minimaliza:oameni,situații,proiecte,
      stări, asta denumim CURVĂ!
      O recalculare a Violului, unde violul îl denumim cu toții ”Impunere”pentru amorul/orgoliul meu propriu. Unde este ”inteligența” aici? În ”Marea ecuație a supremației”??

      Nu cumva Mitzo denumești aici ”inteligența” capacitatea și abilitatea individului de a pute-a exploata pe celălalt în dauna familiei? ....și cu sacrificarea libidoului
      în numele principiului corect existent, pe de altă parte? Sau cumva îl puneți pe UN PROST în fața experienției/
      experimentului de a reacționa la: ”meseria se fură” ?????? ...Kă Cu Feelingu or pedagogia mai greu. Repet, ca și Iri, mă refer la experiența și manifestarea celuilalt de a putea fi la înălțimea sau cerințele mele:
      astfel încăt să nu-i rup gâtul, să nu-l plictisesc sau să mă divorțez, ca să găsesc tot un previzibil să-l sug de bani și inspirație, săreacu!
      :))))
      Revin....
      Asta este Curva: Un manifest-at în cuget și simțire care este pregătit instinctiv să nege că poate face rău(nihilist fără voia lui). Cui? Soției, partenerului, rudei, colegului de blogroll, comunității, statului etecetera!(statul, fu-ul în c-r)
      :))
      Concluzii.
      1- Când vorbim de relaționarea dintre sexe ne referim în general la două mari categorii în manifestare:
      a- Cei care își IMPUN prin diferite modele ”Stilul”. De ce? Ca să nu piardă ritmul, recte controlul, a se citi echilibrul!
      b- Cei care lasă libertatea celuilalt respectându-i-o.
      Dacă primilor le este Teamă deoarece partenerul lor poată să facă boacăne și să se îndrăgostească/F-tă, cei din a doua categorie sunt mai căștigați, mai lipezi,mai senini, pentru că fac cât îi ”duce capul”fără să se f-tă la icre. Și iei dacă sunt educați își pot antrena la parametri acceptabili libidoul, fără să-și descarce pistolul sau să ameninți că te duci la mama D-ane-marca, nu mai așa ca să-mi menții mie tonusul muscular, de sub centură?
      Am fost explicit Mițo, în acest capitol greuu dus în spate și de nuanțat... de mioritici?
      :)
      2- ”Lupta pentru supremație definește însuși progresul”
      Draga mea.Nu ne referim la cadre, nu la instituții și concursuri, nici măcar la persoane juridice, ci la Cel de Lângă?????
      Pe care îl însemințezi/responsabilizezi să populeze spațiul din imediata ta apropiere, patria, dragă. :) Iar aici dacă devii Curvă răzbunătoare se alege praful de ființă a ta.

      Ștergere
    3. Una e să joci teatru și alta e să crezi că joci, iar rolul să te înfunde:că tu individ nu vii de nicăieri sperând ca imaginea și orgasmul să te salveze oricând,pe moment.
      Am înțeles. Te bucuri cu Lori că mai există viață după Curve. Știm că ”Suflet de curvă”poate fi ipotetică sau la înălțimea unui îmbărligător. Nu cumva,, asta cer foarte multe oame? Producție de îmbîrligători? Hai că nu mai continui. că nu mai vreau să merg în gol spre vreo altă esență...

      Ștergere
    4. Joker n-am inteles o iota din ce spui. Pare ca vorbesti cu mine :))) da nu ma regasesc in ce scrii desi am citit de 5 ori ce ai scris.

      Ștergere
    5. Unde?Explicitează.
      :)
      Păi n-ai unde să te regăsești.
      :)

      Ștergere
  6. Da da, este nevoie să promovăm. Da, este în natura umană, cuum să negăm?
    E nevoie într-adevăr să folosim libidoul personal. Dar numai în cadru organizat de Primărie.
    Dacă se poate în cadru de doi, din care ne este IMPOSIBIL să ieşim.
    Şi cu toate astea, noi femeile, noi ne ploconim în faţa bisericii.
    DEci noi vrem înnăuntru dar n-avem inteligenţa necesară să rămânem. Drept supapă le desemnăm pe Curve drept eliberatoarele speciei.
    Halal prinţipuri Coane Fănicăă... cui ne lăsaşi!
    Ioanee, dă-le bă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cum spuneam, nu am pretentia sa fi avut dreptate. E uimitor ce reactie poate declansa o opinie PERSONALA. Nu am jignit gratuit pe nimeni, e treaba fiecaruia cat de " curva" alege sa fie la un anumit moment din viata sa. Insa faptul ca am facut pe cineva fericit starnindu-i ilaritatea, iar mai presus de orice, o ocazie nesperata de a-si demonstra superioritatea in randul semenilor de rand, nu poate decat sa ma bucure.
      Naiva, stiu. Prostia e discutabila, cu toata gratuitatea afirmatiei. Insa e cazul sa imi cer scuze doamnei care nu pierde nici o ocazie sa ma desfiinteze prin comentarii, transformand blogul celui ce ne gazduieste parerile, intr-un camp de batalie.
      Dar satisfactia ar trebui sa iti fie dubla, doamna, pentru simplul motiv ca nu depinde fericirea ta personala de gradul meu de ipocrizie, naivitate sau prostie.

      Joker, tie iti cer iertare. Nu e just sa gazduiesti polemici care nu au o legatura clara cu articolul scris de tine.

      Culmea e ca dincolo de atacul asupra mea, chiar gasesc comentariul Mitzei extrem de realist si interesant. Asta ma face o curva? Probabil...

      Ștergere
  7. Vladu! Realistă nu înseamnă să miroși a previzibilitate de la o poștă? și nu cumva te împăunezi cu un același deznodământ?
    Așadar curând mirosul va răzbate...

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai sa nu incercam sa dominam sa nu ne lasam dominati da cine nu face asta ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce dracu să domini frate?
    Ce-ai vrea să iasă?

    Poate cel mult sarmale. Dar cum să nu te ia stomacul?
    :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Adică un fel de admitere dureroasă..
    :)

    RăspundețiȘtergere
  11. # Vlad
    Mulţumesc pentru susţinere şi suport. Mi-ai stârnit curiozitatea. Te-am căutat în blogspot, voiam să ştiu dacă scrii, ce anume şi în ce fel. Nu te-am găsit. Dar te aştept oricând pe blogul meu www.blogvista.ro.
    Asta, desigur, dacă-ţi plac pamfletele, poeziile şi poveştile fără sirop roz. Azi toate gospodinele care ştiu să ţină un creion în mână se visează Sandra Brown. Te prinzi după numărul semnelor de punctuaţie folosite în exces pe lucrări ce nu conţin mai mult de 100 de cuvinte.
    Eu îl prefer pe Villiers :D Aşa că te aştept.
    #Joker
    Ai scris un articol.
    La acest articol mi-am exprimat o părere. Nu aceasta este prima regulă a dialogului? Şi anume, posibilitatea exprimării ideilor personale din partea fiecărui participant la discuţie?
    Dacă aş scrie pe aici comentarii care să te gâdile în amorul propriu, cum s-ar numi acţiunea mea? Nu ar fi ipocrizie?
    Iar faptul că am idei diferite demonstrează experienţă diferită, educaţie diferită şi multe alte caracteristici care fac diferenţierea într-un dialog, tocmai acea diferenţiere care,între două minţi inteligente, aduc una alteia, învăţătură şi împărţirea ideilor proprii şi a experienţei.
    # Irina
    Stimată doamnă(sper că aveţi această ultimă fărâmă de demnitate şi vă puteţi numi măcar doamnă)
    Îmi place să-mi exprim ideile liber. Este şi normal, nu?! Doar trăim într-o ţară liberă şi navigăm toţi pe nişte pagini de internet libere.
    Dar am o singură rugăminte. Încetaţi să vă mai victimizaţi atâta. Mai ales nu exageraţi şi mai ales nu vă spălaţi rufele prin public. Atât timp cât vă exprimaţi liber, învăţaţi-vă cu ideea că vor exista mereu indivizi cu idei proprii şi diferenţe de opinii.
    Nu mai sunteţi demult genul domnişoricii aflate în necaz. Nu mai păcăliţi pe nimeni. Şi dacă nu vă convin ideile mele, asta este.
    Dar mai ales, nu vă mai ridicaţi pe aici fustele precum femeile rrome ce trăiesc în comunităţile de la marginea satului, ţipând în gura mare că vă atac pe toate blogurile. Chiar încerc să vă evit cunoscând obsesia în ceea ce mă priveşte. Eu nu vă atac pe dumneavoastră personal. Eu doar comentez pe marginea unor inepţii pe care le debitaţi cu atâta nonşalanţă. Şi o fac rar. Credeţi-mă, mă abţin din răsputeri pentru asta.
    Oricum, vă recomand ca data viitoare să-mi citiţi comentariile de mai multe ori, chiar de zeci de ori, înainte de a mai face afirmaţii oneroase la adresa mea.
    Şi am folosit cu scop precis pronumele de reverenţă. Poate vă prindeţi de poantă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. #Mitzo. Eram pe un palier.
      Ne place să fim pe UNUL. Simţim că trebuie să fim în sfârşit pe un palier. Să nu ne mai mânânce subiectivismele ce nu mai impresionează pe nimeni, individualismele... experienţele cu un acelaşi deznodământ.
      În democraţie ideile diferite sunt aur, ele sunt doar în aparenţă diferite,la bază ele converg către un numitor comun şi l-aş numi acum 2012.
      Ei da: Educaţia este diferită, încet dar sigur însă ea se va plia pe IDEILE, pe tendinţele actualităţii.
      Aşa că iată revenim la CURVĂ şi la ce zicea Vladu "poziţia dominantă", care este corespondentul Curvei, în speţă elementul masculin de care se folosesc unele emancipate...în aşteptarea celorlalte.

      Ștergere
    2. Mitzo.
      Noi vorbim de un palier. Ne referim la unul. Ce legătură are "amorul propriu"??
      Cum să iubeşti "NEIUBIREA OAMENILOR"?
      Fuga lor de respect, de înţelegere etecetera.
      Cum să accepţi la nesfârşit experienţele şi experimentele cu un acelaşi deznodământ: anomice şi aleatorii feat îmbâcsite de noile elemente arhitecturale ale democraţiei?
      Cum să fiu împotriva exprimării libere, când sunt contra ridicării ILUZIEI la rang de Rău/Nihilism/Ignoranţă...
      Apropo de "amor propriu" eu fac dragoste cu ideile altora, prin ele, nu cu ale mele. Ce să fac cu aplauze?
      Crezi că mai există urechi?
      :)
      Totul este "după ureche" sau mai nou "la ochi"!

      Educaţia da este diferită, asta până ce democraţia se va servi din ea bucată cu bucată.

      "două minţi inteligente" zici: în românia?:))
      Mitzo:Cel mai important război al vieţii draga mea, este cel al IDEILOR. Doar ăsta contează. Aşa că nu aştepta să fie valorificat/exploatat vreuna. Mulţumeşte-te cu experienţele care sunt îngăduite a se desfăşura.Sic!
      :)

      Ștergere
  12. :)
    Salutare, man!
    Wow, ce disputa intre curve despre curve si "curvasarie".
    :)
    Si mai imi place ca cele/cei care se delimiteaza de "continutul" curvei sunt pleznite peste bot cu multa tenacitate... dovada ca nevoia de suprematie este incomensurabila DOAR PENTRU CA, in tartacuta curvei, aceasta suprematie garanteaza "progresul"!
    :)
    Bostanelul curvei nu poate concepe existenta (macar a ) unui singur sapiens (in afara lui Iisus) in afara "curvasariei".
    Si retorica intrebare: limite isi pune fiecare, sau atata poate bostanelul?!

    RăspundețiȘtergere
  13. :)))))
    Andreiuleeeeeee....!!!
    Măă..,Cum mă făcuşi să te iubesc...pe tine tocmai când mă bucuram de o viceversă pertinentă şi la obiect!?
    :))
    Glorie ţie şi sinapselor tale...
    Cum dracu, că nici eu n-am putut sintetiza mai bine?
    :)
    Eu sunt Sintetizatorul nu tu!
    Ai auzit?
    :))
    Mulţami de feedback. Al normalităţii, naturaleţii, al controverselor
    al rea lităţii!
    Uite cum se cerne SITA VIEŢII!!!
    .............................................................
    ...Nu e pt cine se potriveşte ci e pt cine se nimereşte!
    :)
    Aprecieri largi'ş fierbinţi sur la moa'Jokeru(...)salută andreiraduM
    :)


    :)

    RăspundețiȘtergere
  14. un zambet pentru imaginea aleasa :)
    uneori, mai bine taci decat sa vorbesti/tastezi vorbe.

    RăspundețiȘtergere
  15. redfire ai raspuns la un comentariu?
    Sau cui..?

    RăspundețiȘtergere
  16. nu vreau sa ma pun rau cu cititorii tai :)
    ma abtin si atat :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Abordarea unei problematici controversate este cumva dincolo de "bine" şi/sau "rău" în economia răspunsului.
    Sic!

    Am înţeles.
    :)
    Mulţumesc redfire.
    Apropo ce intensitate are focul tău?
    :)

    RăspundețiȘtergere
  18. abordarea unei problematici controversate tine strict de persoana care abordeaza problema ;) asadar, "binele" si "raul" sunt aprecieri "personalizate"

    focul in general te arde; acum depinde din nou, de la persoana la persoana, cat de indemanatica este sau nu ;)
    cat despre intensitate, evident atinge cote maxime :) daca nu cumva esti pompier...:))

    RăspundețiȘtergere
  19. Doar din când în când pompieristic.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  20. Mmm... n-am simţit nişte fahrenheit.
    M-aş fi gândit astfel...
    Sunt un SMURD întreg.
    Aşa că atunci când am să simt că te faci scrum
    am să-ţi trimit un echipaj,dinspre unitate.
    :))

    Sau mă rog, depinde la ce te refereai când ai scris cote "maxime".
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  21. sa ma fac eu scrum? :))
    asta-i tare :))
    e ca si cum ai spune ca ma cam ard singura :))
    nu, nu ma ard singura, deci nu, nu ma fac scrum.
    cat despre ceilalti cu care intru in contact.....

    RăspundețiȘtergere
  22. Deci cu asta te ocupi?
    Să ajungă alţii scrum?
    :))
    Io'mă refeream că arzi în focul creaţiei/facerii/construcţiei până la limita de "scrum".
    :))
    Şi tu.. repede te-ai arătat din familia aruncătoarelor săgeţilor de foc.
    :))
    Nu-i nimic nou.
    Ceva(cineva)pârjolit în ultimul timp?

    :))

    RăspundețiȘtergere
  23. nu, doamne fereste, nu mi-s "parjolitoare" de meserie.

    daca eu ma arat din familia aruncatoarelor de sageti, tu te arati din familia celor care sunt impotriva acestei actiuni :))

    aparentele inseala, de foarte multe ori, si asta este o realitate.

    interpretarea pe care tu ai dat-o comentariului meu...nu a fost chiar cea mai buna optiune.
    a fost o intepatura, pe care o iau ca atare, nu ma sperii eu asa usor :)

    de ars, ard tot timpul, ca asta face focul.
    si zambesc. pasnic. daca doresti ridic si un stegulet alb....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "daca eu ma arat din familia aruncatoarelor de sageti, tu te arati din familia celor care sunt impotriva acestei actiuni"
      :)))
      Păi da mă...
      Dar eu mă arăt în subsidiar.
      :))

      Şi da, ridic şi eu steguleţul roşu lângă al tău, de fapt aş vrea să formeze un curcubeu...
      :))

      Ștergere
  24. curcubeu zici tu?
    in cazul acesta steagul rosu nu are ce sa caute langa cel alb.
    ori renuntam la cel alb si ridicam unul nou - portocaliu, sa zicem.
    ori....pe cel alb il lasam in subsidiar (dupa cum graiesti tu);)

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu eradicăm nicunul din evenimentele prilejuite de ridicarea celor două steguleţe, nu le lăsăm nici să urce în bernă şi nici să-şi facă de cap în subsidiar.;)
    Ci privim la magma formată între cele două coloraturi reprezentate the steguleţe.
    :))
    Eu tot un curcubeu văd, tu nu?
    Sau mai repede degradeul.
    Sic!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  26. fie cum doresti tu ! unul alb si unul rosu.
    chiar asa, esti dinamovist? :)

    RăspundețiȘtergere
  27. :))
    Nu. Mulţumesc!
    N-am cum să pactizez cu doctrina aia(şi individuală!!)nici să mă tai.

    M-aş mulţumi să nu te ştiu dinamovistă nu de alta dar mi-ar plăcea mai multe steguleţe albe în terenul meu.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  28. eu nu-s microbista, in primul rand.
    iar steguletele albe nu-s fara numar...
    intercalam dupa starea spirituala :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Am înţeles.
    Ai un înnălbitor foarte bun!
    :))

    Să văd dacă ţi-l cer, poate o să am nevoie cine ştie.
    :)

    RăspundețiȘtergere

Căutati pe acest blog