Nu mi-e teamă să lupt ca să fiu văzut.
Masca nu-i pentru tine, ci pentru a-i proteja pe cei apropiați ție. (Christian Bale)

07.11.2011

Frumuseţea femeilor frumoase nu se susţine



Apologia sau apoplexia întrebărilor:
Posibil răspuns pentru apariţia nenumăratelor farmacii şi bănci



Frumuseţea nu e ofertantă aşa cum pare.
Ea nu-ţi deschide, îţi închide. Are poate cel mult un capriciu.

Întotdeauna o femeie frumoasă ţine privirea în pământ...sau se grăbeşte... la ţintă fixă. Răspunsul e pe undeva surprinzător sau simplist...de simplu: pentru că, nu are libertate.
Ţinta fixă, sau "fixată" este aceea de unde frumuseţea îşi trage seva. Ea are nevoie de susţinere gratuită, are nevoie de bani, de un cadru specific dezvoltării-frumuseţii, nu inteligenţei, nu empatiei autenitce ori creativităţii... şi nicidecum dezvoltării sau menţinerii spiritului civic. Şi atunci la ce e bună frumuseţea femeilor?

Dacă ele însele nu pot fi recunoscătoare atributelor dumnezeiesc-binecuvântotoare? ...Decât pentru a răspunde cererilor tuturor genurilor aparenţelor?
În afara privilegiilor Hoţilor de frumuseţe...care îşi acordă dreptul legitim de a le poseda şi a le rândui/întreţine după bunul plac? Profitând că pot alege fără prea mare efort... păstrând totodată foarte bine aparenţele şi miracolele sărăcind misterul? Şi asta în defavoarea lor??

Altfel cum ar mai putea să fie triste femeile frumoase?
Colivia se păstrează cu ajutorul bisericii şi legii nescrise matrimoniale, copii născuţi, conferind pojghiţa subţire a unei bucuirii mult prea limitate pentru manifestarea deplină a autonomiei unui suflet socialmente liber!?
Să fie igoranţa şi ipocrizia de zi cu zi reţeta de succes a trecerii suave prin această viaţă?
Ori privilegiile privitorilor de orice fel, cunatumul optim sufletesc necesar al propriei existenţe?
Să fie recunoaşterea profesională îndeajuns de morală pentru sustragerea perseverentă de la cele mai simple şi fireşti întrebări... ale unei zile senine şi repetabile?

De ce frumuseţea unei femei nu poate fi susţinută?

Deoarece este aprioric...Obiectul Iubirii. Al unei Cerinţe fundamentale(?) care, nu poate fi îndeplinită, iar recunoaşterea ei în acest caz aduce durerea: difuză! Iată care este statul sau statutul condamnabilei măritatei(?)sau nu...al femeii frumoase. Cum este să fii oportună într-un sens, iar tu să fii obligată să fii mântuitoare(pentru oricine)?
Iată ce copleşeşte! O pălărie atât de perfectă astfel încât ea devine non-sens pentru ambi angrenaţi.
Iată de ce nu poate efectiv intra în viaţa socială!
Iată de ce nu are pregătirea necesară. Lăsată să emane emoţii, miracole şi senzaţii. Imaturitatea unei societăţi pierdute o forţează să rămână aşa. Doar atât!
Spre satisfacţia ei şi a celorlalţi din
jur! Dar satisfacţia sau capriciul nu este totuna cu libertatea sau mulţumirea de sine. Decât dacă o parcelezi şi Îi OFERI CE-ŢI CERE!!!
De aici şi mulţumirea imberbă şi de prost gust uneori, cu ceea ce are!

Ea rămâne blocată în predispunerea iubirii, şi bineînţeles cu dispreţ faţă de falus! Curios-maliţios spus...dar societatea asta după 2000 de ani nu este pregătită pentru
"odihna cărnii", ea trebuie să plătească şi împotriva firii ei pentru liniştea...în cele din urmă, a sufletului. Provocarea şi competiţia sunt termeni care mai mult incită nişte jumătăţi de spirite decât să poată face să GÂNDESCĂ.
Femeile frumoase sunt făcute pentru a fi "date", deşi în aparenţă conferă doar bucuria de a fi "luate". Satisfacţia la unison trăită... ca ea este Mama Natură face mai mult victime... decât să ajute la consolidarea speciei, iar faptul că Statul, Biserica şi legile îi conferă senzaţia de supremaţie, nu fac decât să-i dea forţe limitate generatoare de mari frustrări, în perspectivă.
O simte foarte bine la angajări, la concursuri, în rolul de mamă samd.
Faptul că DECIDE cine stă sau nu în apropierea ei este acelaşi lucru, asta în pofida numeroaselor avantaje unu contra unu, însă doar atât, şi ea simte asta.
Nu are autoritate, şi nu luăm în calcul deloc funcţiile de manageri sau patron. Deloc. Părinţii aproape că au stigmatizat-o în "rolul" ei de a da "din gură" sau "coate".
Secundaritatea, neesenţialul dor al naibii de tare...dincolo de orice nivel de
perspicacitate sau la prima vedere de originalitate. În celălalt rol al ei, de seducătoare ştie că bucuria este de scurt moment. Iacă-tă!

Faptul că aşeză lucrurile pe făgaşul lor firesc a devenit superfluu.

Participă la construirea şi dezvoltarea Omului...dar părinţii încă se mulţumesc să o menţină afectuoasă, ca să mângâie acţiunea, dar, doar atât: dincolo de orice pedagogie...
Să revin acum. Iată de ce frumuseţea nu îţi deschide, ci închide: sutele de piste pe care... Viaţa, ţi le oferă cu generozitatea aidoma unui uunuc. A unuia însă de multe ori atotştiitor.
Urătele nu au privilegiul ăsta, ele rămân măcinate de aceleaşi nenumărate dezamăgiri, în speţă de DECIZIILE MAJORITARILOR: Sex Appeal-la vedere!! Angajare imediată-în orice! Dorinţa să plutească, Ea!

Aşadar, nu poţi să primeşti moştenire plantaţii de canabis pentru bucuria altora!!! Iar tu Frumuseţea să te bucuri că eşti proprietarul terenului viitor deposedat! Actual traficant! :)

În altă ordine de idei Femeia frumoasă este păstrătoarea valorilor masculine dobândite. Ea nu vede mai mult. I s-a dat construcţia şi creaţia... Lui. Păcatul este însă mulţumirea sau răzbunarea!

EA NU VEDE. EA ESTE ORBUL CARE ACŢIONEAZĂ.
PESTE BĂRBAT DAR ÎMPOTRIVA EI.
Morala?
...din somnul cel de moaarte...prin care na na nana...ştiţi şi voi!:)
Ea este precum un fotbalist în relaţia cu fanii! Trebuie să-şi manifeste "talentul" detaliat decolteiat:) În rest, pe nimeni nu interesează ce mânâncă sau cât doarme.
Ei o aşteaptă să devină disponibilă:pentru ei. Strategiile sau minciunile frumoase
trec însă prin impas.

Vivat aparenţele şi momelile! Să arate însă foarte bine şi scumpe.., altfel nu ne am mai putea manifesta sau respira, cine ştie!
...
Vă aştept cu întrebări sau alte paradigme.

45 de comentarii:

  1. Nu-i vina femeii frumoase că ceilalţi fac din ea o "marfă"!

    Întreab-o pe Eva mea cum e ca toţi să vadă carcasa şi nimeni sufletul şi apoi ai să înţelegi cu adevărat care e drama unei femei frumoase care refuză să facă din frumuseţea ei o armă sau o monedă de schimb.
    Ştii cum e să fii inteligentă şi sensibilă, dar 99 % din oameni să ia in calcul numai aspectul tău?
    Dacă vorbeşti într-o şedinţă şi directorul e de acord cu ideile tale, nimeni nu pune asta pe seama priceperii tale ci te suspectează că ţi-o tragi cu şeful.
    Ştii cum e să fii nevoită să-ţi schimbi locul de muncă, deşi îţi era bine acolo dpdv profesional, doar pentru că boşorogul care ţi-e şef nu-şi mai poate ţine nădragii pe el???
    Ştii cum e ca toţi să bălească în jurul tău şi să facă continuu poante cu substrat sexual?
    Ştii cum e ca propriul soţ să te trateze ca pe o târfă, deşi n-are practic niciun motiv real, dar se simte ameninţat de atitudinea celorlalţi?
    Ştii cum e să-ţi spună că "dacă-ţi spuneam că te iubesc, ţi-o luai in cap"?? Şi asta doar pentru că eşti prea "bună" şi dezvoltă un complex de inferioritate care-l transformă într-o fiară?

    Da' nu frumuseţea strică ci preţul enorm pe care-l pun BĂRBAŢII pe ea. Că ei sunt cei care fac competiţie pentru câte un cur de muiere. Şi d-aia majoritatea muierilor caută să profite de asta.
    Asta se cere pe piaţă şi de aia a apărut o intreagă industrie mondială de înfrumuseţare.
    De proşti ce sunt.

    RăspundețiȘtergere
  2. Viaţa socială draga mea s-ar traduce f.simplu cam aşa:
    Peştele de la cap se împute!
    PROBLEMA MEA este Cine este Peştele cine îl ajută şi susţine ca să crească în crescătorie?
    :)
    Niciun peşte nu va vrea să pută şi să împută:)
    dacă el nu va fi susţinut şi CRESCUT pentru asta.
    Deci:ca balta ca să aibe peşte TREBUIE ca o peştoaică-FRUMOASĂ să zică "Da"
    Da, Ea nu zice din oficiu şi gratuit" DA"!
    Clar până aici?

    Aşadar nu avem nişte animale -sub sau -supra acvatice, ci nişte nevoiaşi/proşti/nuli/fricoşi/tute care CRESC CEEA CE VOR.
    ei. Ei.
    Dacă toţi părinţii cresc fete pt asistente de'Morar..TV, eu nu sunt prost să-i impun ...
    la uzină.
    Altfel:
    Nu avem OAMENI, ci nişte ANIMALE SOCIALE CARE SE MANIFESTĂ.
    ÎNSĂ ELE NU S-AR MANIFESTA DACĂ NU AR FI ALESE..
    Capişiiiiii?
    SAU ÎNTREŢINUTE PT. CĂ ADUC SIGURANŢĂ ŞI ÎNDESTULARE FAMILIALĂ.
    Dacă femeile/mamele ar fi avut conştiinţă samd ar fi arătat altfel lumea. Dar, orice mamă se gândeşte la...la..?..la?
    "Binele familiei ei"
    Să dezvolt, Săă dezvolt? N-are sens.

    Ai auzit tu femeie(frumoasă)să aleagă spirit?
    Şi nu de întreprinzător?
    :)
    Ai auzit tu F.care să aleagă CONSTRUCŢIE ŞI CREAŢIE SAU BLÂNDEŢE??

    Sau....tinere luate după bătrâne sau taţi....
    care să aleagă siguranţă...ŞI SĂ NU LE INTERESEZE ORICE ALTCEVA! ORICICUM NU S-AR BĂGA!
    Că n-au la ce!
    ?????????????

    Funcţia Discernământului operează în momentul când răul sau prostul perseverează... în dauna binelui sau a blândeţii(bunelor intenţii)!
    Dar ea e scoasă din funcţiune în viaţa reală-socială, şi ştii de ce?
    Pentru că supravieţuitul, sacrificiul şi frumuseţea interioară nu au nicio treabă
    cu banii,shopping-ul şi cu ierarhiile de orice fel.
    CuRAJUL n-are nicio treabă cu ASCULTATUL DE MAMA ŞI TATA, DE VECINI, PRIETENI SAU ANTURAJ.
    Ceea ce la femei, îndeosebi sex-apploase, n-ai să vezi niciodată. Născute-să asculte PUNCT
    Dar după!!!
    Să facă în avantajul LOR!
    Al looor. Vezi ce simplu e Blue?
    Am scris istoria ultimilor 2500 de ani(doar..)

    Cine poate să iasă din tipare?
    Sau...
    Chimia e prea puternică pt nişte indivizi care n au nimic de a face cu frumuseţea, acceptarea, recunoaşterea sau gentileţea.
    CINE ÎI ALEG PE ĂŞTIA??
    VINOVAŢII. SINGURII(DE FOND, NU DE FORMĂ)

    Industria mondială nu s-a dezvoltat că VOR BĂRBAŢII, CI CĂ SE DUC NESTINGHERITE FEMEILE...FRUMOASE. NĂSCUTE DE BĂRBAŢI ALEŞI PE ACELEAŞI CONSIDERENTE!!!!ADICĂ S-A GĂSIT UNA "SĂ VADĂ"KĂĂ E PUTERNIC.
    :))))))
    VOILA..

    ŞI ATUNCI DESPRE CE VORBIM? SAU NE FACEM CĂ VORBIM BLU SKY FREEDOM?

    RăspundețiȘtergere
  3. VINA FEMEII FRUMOASE BLUE E CĂ EA VISEAZĂ... ŞI E TOT CE ŞI-A DORIT...CA SĂ FIE MARFĂ.
    DAR NU ORICE MARFĂ!
    :)))))))))

    Unde ne sunt contrazicătorii?
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta imi lipsea, sa mai fiu numita marfa :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Fără voia ta...
    şi împotriva voinţei tale....care duce vrând nevrând în celaşi loc!
    :))))))))
    Frumos grăit-ai.
    :))
    Mulţami!
    Aşa cum bărbatul se află în inima femeii aşa şi tu raportată la marfă.
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Am o problema...ori numai eu vad cai verzi pe pereti, ori acest post are doar 3 afirmatii legibile...
    Pe ecranul troacei mele (laptopul), nu vad decat un sir de wingding-uri...

    RăspundețiȘtergere
  7. Poţi să fii mai specific, carpe Diem?

    :)

    RăspundețiȘtergere
  8. "Apologia sau apoplexia întrebărilor:
    Posibil răspuns pentru apariţia nenumăratelor farmacii şi bănci"

    "Faptul că aşeză lucrurile pe făgaşul lor firesc a devenit superfluu."

    Acestea sunt singurele afirmatii lizibile de pe terminalul meu...
    restul postarii este compusa din caractere care fac parte din fontul wingding din cadrul MsOffice...
    e foarte posibil ca fontul folosit de tine in cadrul postarii sa fie unul pe care computerul meu nu ai are...mentionez ca e prima data cand intalnesc o astfel de problema

    RăspundețiȘtergere
  9. am înţeles.ce să zic, se mai întâmplă

    RăspundețiȘtergere
  10. nu-i bai...doar ca ale voastre comentarii m-au facut si mai curios decat de obicei...am inteles oricum in mare despre ce este vorba...:)

    Din pacate stereotipul "femeii frumoase care nu este in stare sa gandeasca", este atat de raspandit, atat de acceptat, incat nimeni, niciodata nu va incerca sa vada daca cumva in spatele carcasei, acea femeie, chiar este numai forma fara fond...
    e pacat ca se intampla asta, dar este din nefericire este o realitate dureroasa...

    RăspundețiȘtergere
  11. Perfect sintetizat!
    Însă cine s-ar putea împotrivii evidenţei?
    Nu-i bai, dar ea ar trebui în sfârştit să conştientizeze rolul, funcţia şi conştiinţa dacă vrei a propriului ei statut, recunoaşterea a tot ceea ce derogă de aici şi nu în cele din urmă raportul ei net inferior cu libertatea sau cu premisele pentru propria fericire, sau mă rog...
    aderarea la..

    RăspundețiȘtergere
  12. Joker,
    deja mă supăr de-a binelea.
    Reluăm la nesfârşit aceeaşi polemică inutilă.

    Tu spui că pe proşii de care vorbim, mamele lor îi educă aşa.

    Eu spun că:
    1. acest tipar de comportament a fost istoric-creat tot de bărbaţi (începând cu omul de grotă care îşi impunea alegerile prin forţa fizică, adică o lua pe ea de plete şi o târa la peştera lui, fie că ea îl plăcea sau nu, continuând cu bărbaţii din epoca medievală care răpeau domniţele frumoase sau cu taţii acestor domniţe care le ofereau pe criterii politice şi de stat te miri cărui satrap bătrân şi bogat, indiferenţi la preferinţele lor şi tot aşa, până-n epoca modernă);

    2. întreb şi eu : bărbatul e chiar atât de tâmpit încât să repete ca bolovanul ceea ce a învăţat, fără să fie capabil de gândire, judecată logică, observaţie şi înţelegere????!!!

    3. femeia a acceptat şi preluat modelul, nevoită fiind să se adapteze. Dacă nu, era violată, închisă, sechestrată sau îşi pierdea viaţa, doar pentru că nu se putea opune dpdv fizic bărbatului.

    DECI, bărbatul e cel care a creat şi întreţinut modelul. Femeia l-a preluat POST-FACTUM, de nevoie şi abia apoi, unele din ele au început să-l folosească pentru a trăi mai bine.

    Adevărul e că bărbaţii se complac, pentru că le convine aşa.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dacă refuzi să mergi la cauza primă, la ceea ce a produs tiparul, atunci discutăm degeaba.
    Nicio mamă nu-şi va invăţa fiul să o ia pe aia mai frumoasă. Toate îl vor invăţa s-o ia p-aia gospodină, cuminte, "de casă".
    Şi el ce face???
    Spune tu!

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu zic că nu este creat, ci dobândit.
    Asta înseamnă VOLNTAR.
    Deci?
    Cineva, ORICINE aproape...vrea asta!
    Deci pentru mine este simplu.
    DINCOLO DE TOT CE A FOST "CREAT".
    Ce este creat.

    RăspundețiȘtergere
  15. Bărbatul este "tâmpit"pentru că este obligat
    de toate instanţele acestei lumi:văzute sau nevăzute...dar femeia nu trebuie să ACCEPTE SAU SĂ-L CONTINUE.
    Nu trebuie , ca femeie să "te adaptezi", poate să se alieneze, cu bună sau fără bună ştiinţă.
    Nimeni nu te violează dacă nu te îndrepţi destul de suficient de bârlogul vânătorului.
    :)
    De asta zic. Sau, când constaţi "bolnavul"...
    TE RETRAGI(CU BANI)!
    Nă rămâi să faci pe Sfânta Maria...decât pentru a prolifera modele proaste celor din jur...care
    ...care...fac noi exemplare de viitori BĂRBAŢI
    ŞI FEMEI.
    Iarăşi, e simplu!
    Dar nu e vizibil, nu e perceptibil pentru gloată
    PENTRU CEI MULŢI! Obişnuiţi cu căcături ale clipei sau micimi orgolioase câştigătoare pe moment.
    Dixit!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ca să apară...sau să fie compatibilă în familia-românească cum zici:
    "judecată logică, observaţie şi înţelegere"
    mai trebuie să treacă milenii...
    Oamenii sunt învăţaţi cu "corect"/"drept"/"bine"
    însă Ei colcăie de prejudecăţi...
    deoarece îi interesează stringent: supravieţuirea,
    ierarhia înaltă şi maieul....

    Înainte era violată şi dominată de frică, acum se lasă violată pentru "a câştiga".
    Pentru funcţii, shopping, foto-modelism şi asistente Tv. Aşa gândesc cei din noul val al făcătorilor de urmaşi, animaţi de altfel de foarte multe bune intenţii.(dar în prostia lor n-au nicio vină).
    Trebuie văzută vina primordială şi ACOLO trebuie lucrat, conştientizat.
    Am ajuns însă în secolul în care NU MAI INTERESEAZĂ PE NIMENI schimbarea, fondul problemei sau dezbateri aprinse şi pertinente.
    Toată lumea e pregătită, PRE-GĂ-TI-TĂ(?????)
    au răspunsuri şi fac mari facultăţi pentru propria piele(sau maieu)
    :)
    Iată REALITATEA-alternativă dar pregnantă.

    RăspundețiȘtergere
  17. "Femeia l-a preluat POST-FACTUM, de nevoie şi abia apoi, unele din ele au început să-l folosească pentru a trăi mai bine"

    Blue. Noi pe pământ TOŢI PRELUĂM, dar nu avem voie totuşi să folosim măsurile, pocalele şi greutăţile care ne convin pentru a "NE ADAPTA"
    Iată blestemul pentru care trebuie SĂ PLĂTIM!
    Mi se pare corect să plătim...şi copii noştri!

    INCONŞTIENŢA ŞI INDIFERENŢA SUNT MULTE PREA MARI
    Dacă toţi vrem femei-frumoase în budoar să le folosim atunci!
    Peste capul lor, peste nevoile lor(ale noastre/ale tuturor). Altfel spus la nivel de societate UZITĂM UN ACELAŞI TIPAR FĂRĂ A NE INTERESA CONSECINŢELE.
    De Ce?
    Pentru că orice individ!!!!! nu are pregătirea necesară.
    Plăcerea este întreţinută prost de nişte căpiaţi
    care se bucură de victimele colaterale. Prostimea s-ar putea deştepta.
    Aici e pericolul!!! DAAR LE ÎNCARCĂ PE ELE PENTRU A LOVI ÎN TOT CEEA CE ESTE MAI PUŢIN PREGĂTIT, RECTE ÎN MIJLOACELE ACTUALE DE CORECTITUDINE,ŞI MARE PROSTIE AŞ MAI ADĂUGA EU.

    Blue. Ce-ai zice ca la această discuţie să mai participe încă 10000 de persoane?
    ...
    Cum să faci însă ASTA când ele, sunt pregătite
    EXPRESS pentru a fugi de asta!
    ..După atâta proastă pedagogie...te cred şi eu.

    RăspundețiȘtergere
  18. Jokerino, tu vrei ca femeia să le schimbe mentalităţile bărbaţilor?
    Nu înţelegi că schimbarea unei mentalităţi e apanajul fiecăruia, că n-ai cum s-o determini din exterior?
    Mie mi se pare nedrept ca tot femeia să tragă ponoasele.
    Adică, săracu' "retardat", el face tâmpeniile, după care, vrea ca lucrurile să se îndrepte fără ca el să facă vreun efort. Pe principiul "mură-n gură".

    Neah, bărbatul să facă bine să-şi mişte SINGUR neuronul (acela din scrot!), să-l ducă să-l instaleze la locul lui,în cutia craniană şi să gândească cu el,apoi să facă ceea ce e drept şi înţelept să facă. Adică să repună femeia în drepturile ei naturale sau...să se ducă la gară!

    RăspundețiȘtergere
  19. La ele nu e vorba de proastă pedagogie, ci de supravieţuire!
    În codul lor genetic au apărut modificări atunci când au fost obligate să facă anumite lucruri, impuse de forţa brută a bărbatului. Ele au înţeles cu adâncă durere, generaţie după generaţie, că sunt la cheremul tatălui, soţului, a masculului care domină prin forţa fizică şi autoritatea dată de această forţă.
    An după an, secole de-a rândul, au învăţat că sunt condamnate la nefericire şi că trebuie să supravieţuiască prin singurele atribute care le erau luate-n calcul: frumuseţea fizică, tinereţea şi posibilitatea de a procrea.
    În matricea lor genetică au apărut coduri orientate să satisfacă aceste cerinţe, ca să poată exista. Şi se cheamă adaptare.
    Te mai miri că după 2000 ani au ajuns să profite de asta?
    Păi, să zici merci că nu-i adună pe bărbaţi într-un ţarc să le dea foc.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  20. :)))))

    "Nicio mamă nu-şi va invăţa fiul să o ia pe aia mai frumoasă"
    :)))
    Vezi Blue cum îmi dai dreptate?
    ce face o FEMEIE când se uită la un film?
    Se uită la scenariu, la decoruri, costumaţie sau personajul masculin principal? :)))))
    E?
    Na....F. simplu!
    Acum:
    1Mama
    2Statul
    3Instituţiile
    4Anturajul...
    Toţi îţi sugerează că dacă n-o iei pe aia sex-appeloasă eşti mai fraier, plus că ea...te
    ...te...nu pot să zic!
    :))))
    Aşa că ne-am trezit cu toţii să-i zicem prin ultimii ani că:Toţi le vrem doar pe alea FOARTE FRUMOASE ŞI SEXY.
    Că nu vor sau nu pot să stea prin bucătărie asta e partea doua.
    :))))))
    Aşa că cloaca s-a procopsit o parte cu sexoase
    o alta cu gospodine, dar toţi jinduiesc la primele. Angajatorii, angajaţii, profesorii, elevii, burlacii şi mai nou unele fete.
    :)))))))

    Aşa că se confirmă ce ai zis:
    "Toate îl vor invăţa s-o ia p-aia gospodină," cuminte,de casă".
    Dar pentru că cealaltă nu vrea! Şi-a învăţat prea bine Lecţia(nu a lui Eugen).
    Ea ştie că Gloata o doreşte!!!
    Şi de ce să nu se joace cu ea?
    Pentru cât are în cap şi cât i se poate oferi...
    E FOARTE BINE!
    ..
    Eu de ce am scris poastare asta?
    :)
    Să vedem cum stăm cu neputinţa. :))
    Milioanele de prin jurul nostru fascinaţi fiind
    de previzibilitatea oricărui context în care se află şi ne aflăm.
    :)
    Dixit!



    Şi el ce face???
    Spune tu!

    RăspundețiȘtergere
  21. "Nicio mamă nu-şi va invăţa fiul să o ia pe aia mai frumoasă"
    :)))
    Vezi Blue cum îmi dai dreptate?"

    Unde-ţi dau dreptate??!!
    Eu doar îţi explic că e absurdă părerea ta vis-a-vis de sfaturile unei mame în acest sens. Dacă ea se amestecă cumva (dacă orgoliosul tânăr îi permite maică-sii să-şi spună părerea!!!) atunci, sfatul mamei va viza starea de confort şi liniştea fiului.

    "ce face o FEMEIE când se uită la un film?
    Se uită la scenariu, la decoruri, costumaţie sau personajul masculin principal? :)))))
    E?
    Na....F. simplu!"

    Măi omule, tu vorbeşti de acum şi aici, în vreme ce eu îţi explic că acest "acum şi aici" este rezultatul unui proces istoric. E absurd să-l tratezi ca pe ceva de sine stătător, rupt din context!!!!
    Degeaba se uită mama la decoruri sau la Jose Armando, că mama actuală are în genele ei istoria aia de care vorbesc eu mai sus. Şi istoria aceea a fost construită DE BARBAŢI. Înainte de telenovele şi massmedii...
    Deci, nu mă aburi că nu ţine!

    RăspundețiȘtergere
  22. tu vrei ca femeia să le schimbe mentalităţile bărbaţilor?"
    hmm...
    Ea:
    Să le arate
    Să poată conştientiza manipularea la care ea se dedă în avantajul ei!
    Să VADĂ frustrarea,omisiunea,frica,neliberatatea
    ei!!!
    Să se împotrivească
    Să nu rămână etern pecuniarmente legată de glie dar împotiva ei.
    Atunci când simte neiubirea SĂ PLECE! Dar, ea, rămâne...încălzindu-se cu statutul călduţ de respectată de oricine agăţându-se orbecăit de cel ce dă mai mult.
    ....
    Nu zic nu, e prea târziu, dar e şi mult prea nefericită. De aceleaşi...şi aceleaşi lururi din viaţa ei.
    Blue!
    NU EXISTĂ APANAJUL FIECĂRUIA, EXISTĂ O LEGE NESCRISĂ PE CARE NU O POŢI ÎNVINGE.Micimea ştie de "soartă" ştii?
    MITURILE SUNT MULT PREA MULT PESTE EA,
    Bărbatul o mai scaldă...cumva...dar femeia rămâne o oropsită. Şi asta pe ALEGEREA EI.

    RăspundețiȘtergere
  23. Altfel spus Blue "un retardat" poate fi lăsat oricând baltă!
    Nu îl ajuţi să ajungă imbecil şi să călărească LUMEA, ştii?????
    Iată Legea!
    :)

    Bărbatul n-are neuronul "în scrot" este genetic
    socialmente împins să ajungă acolo...
    şi asta cu multe Eve pe post de spectatoare de show
    :))))
    Firar ea de istorie de 2013 ani.
    :)))
    ...
    "Drept şi înţelept să facă"?
    Bărbatul versus copkilul?
    Păi să-l aşezăm în sfârşit pe el la concediul de maternitate şi să-i dăm noi directive.
    Şi... să forţăm statul să angajeze tipi corect pregătiţi profesional cu salar de minim 4000 de ron, ca să înfrumuseţeze în sfârşit specia femeia.
    Iar..
    Şi să la punem un Complet de Judecată să amendeze mulatele şi decoltatele pentru că incită la dezbrăcat SOŢII CARE SE IUBEŞTE CU SOŢIILE DUPĂ CE AU FĂCUT LECŢII CU COPII ÎN DORMITOR.
    :))))))

    RăspundețiȘtergere
  24. Bărbatul şi-a coborât singur neuronul în scrot, atunci când a călcat pe cadavre ca să-şi ia femeia care-i plăcea, împotriva voinţei sau alegerii ei.
    Primul bărbat care a făcut asta, cel care a siluit liberul arbitru al femeii, şi-a trimis neuronul de la mansardă, la subsol. S-a descalificat ca om şi s-a comportat ca un animal.
    Ori, acel prim bărbat este undeva la începuturile acestei lumi.

    Mda, am senzaţia că nu reuşesc să mă fac înţeleasă.
    Da' poate că-i mai bine aşa.
    Dacă în urma unui simplu dialog, tu tot pe femeie o faci responsabilă, ce să mai zic?!
    Ce-ai fi vrut să (mai) facă ea?
    Să-şi lase penis, ca să poată să-i ţină piept de la egal la egal, bărbatului?
    Whatever...
    El, săracu', e "nevinovat", nu?!
    Bleah!

    RăspundețiȘtergere
  25. 1 "e absurdă părerea ta vis-a-vis de sfaturile unei mame"

    întâi de toate eu asta incriminez: una care a acceptat coitul...pentru a da astfel de "sfaturi"
    Ea nu are nici în clin nici în mânecă cu ADEVĂRATA EDUCAŢIE pentru VIAŢĂ:recte ce a auzit ea de la mă-sa, vecini sau Tv. Ea face o manea pentru plodul ei/ploadă..e acelaşi lucru.

    Draga MEA ASCULŢI DE "CONTEXT" NUMAI DACĂ EŞTI NEPREGĂTITĂ, NUMAI DACĂ EŞTI LA NORMĂ ŞI ASCULŢI TOT CEEA CE ŢI SE DĂ PE TAVĂ, ADICĂ PROST.
    CE DRACU CONTEXT ISTORIC? DEPINDE DE TINE CUM TE AŞEZI ÎN FAŢA COPIILOR ÎN PRIMII 4, 7, 10 SAU 30 DE ANI.
    TU. TU.FEMEIE. NU RAHATUL PUS SĂ ADUCĂ BANI PENTRU NECLARITĂŢILE, PROSTIILE ŞI RESPONSABILITĂŢILE TALE PERTINENTE!
    Dar dacă le AMESTECI FEMEIE, AJUNGI O VARZĂ CU SEX!
    VEZI TU BLUE ALTCEVA????
    EU VĂD DOAR VARZE CU SEX:)))

    2 "sfatul mamei va viza starea de confort şi liniştea fiului."
    Păi dacă ea e născută "liniştită"?
    Asta va face şi cu fii şi ficele....
    LE VA LINIŞTII CĂ EA NU ŞTIE ŞI NU POATE ÎNŢELEGE MARILE INFLUENŢE ASUPRA FIINŢEI.
    ASTA FACE ŞI STATUL...
    ORICE STAT NAŢIONAL!!!!!
    LINIŞTEŞTE PROSTIMEA
    LINIŞTESC NEEDUCAŢII, LE DAU ZGOMOT(MUZICĂ)
    CALMEAZĂ PULIMEA DÂNDU-LE SERVICII SEXUALE
    PLĂTITE...
    ORICE CONDUCĂTOR DE STAT ŢINE ÎN FRÂU ORÂNDUIELE
    CU AJUTORUL FEMEILOR, BISERICII, PROSTIMII ŞI BINEÎNŢELES CU LEGILE: SCRISE ŞI NESCRISE.
    LA BAZA LOR STĂ CEA... CARE DECIDE SAU NU DACĂ NAŞTE!
    Dureros sau nu, cam aşa stau lucrurile pe Pământ
    sau în românia, leagănul întreţinerii PROSTIEI
    de toate genurile şi de toate formele.
    MAI GRAV, ESTE CĂ SUNT TOŢI SERIOŞI.

    :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Blue Freedom:
    Bărbatul "şi-a coborât singur neuronul în scrot"
    ???
    Am sesizat!!!!
    Ai o problemă. Mare. Nu vezi liftul!
    :)
    Orice individ este condus de un "lift", nimeni sau aproape nimeni NU are independenţa necesară pentru A VEDEA....!
    Vezi câţi discută sau gândesc despre aşa ceva!?
    Câţi?
    ?????
    Aşa că...nu ştiu cum ai tu paradigma asta, dar trebuie să înţeleg că URĂŞTI BĂRBAŢII!
    Şi e de înţeles!
    Dar atunci privirea...şi istoria...trecută şi actuală nu ai cum să-i vezi mecanismele nevăzute

    Câţi au citit SIMONE DE BEAUVOIR
    SAU DENIS DE ROUGEMONT
    SAU BRUCKNER
    SAU DARZORPF "SATANA DIN NĂDRAGI"???????
    ...
    Curricula fiecăruia derobă şi trădează Viaţa pe care o TRĂIM.
    Trist dar f.adevărat.

    Suntem toţi nişte Pilaţi din Ponţi cu alură de
    Nicu şi Elena, eludând că,nu putem să fim sfinţi
    dar şi că nu putem lăsa Capul în jos!!
    EI.....ASTA FACEM. VÂRTOS!
    :)
    CINEEEEEEE SĂĂ ÎNŢELEAGĂĂ.....??
    Vivat aparenţele şi burtica mâncaoar mâncărimile
    -Hai că I-Am scos!
    :))))))
    De fapt ASTA E ISTORIA! A BURŢII ŞI A ALTOR MÂNCĂRIMI EXTERNE!
    :)))))
    LA ATAAAC!
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  27. Joker,
    eu degajez! Că pui gaz pe foc şi nu-i frumos.
    Am obosit să fiu "la primire" în această discuţie.
    Nu de alta, dar îmi vin gânduri războinice. Şi mă apucă un brusc şi necugetat chef să trec toată pulimea (cum îi numeşti tu) prin foc şi sabie.

    Deci, I pup you!

    PS
    Tre'i să-mi impun să nu te mai citesc, că-mi creşte tensiunea de câte ori apari cu postări d-astea propagandistice.
    Eşti subiectiv, indulgent şi părtinitor faţă de bărbaţi şi revendicativ faţă de femei. Şi tot ce reuşeşti să faci este să-mi întăreşti convingerea că băbaţii sunt nişte creaturi penibile, lipsite de responsabilitatea propriilor fapte. N-ar recunoaşte că au greşit, nici de frică. De spus ceva gen: îmi pare rău, iartă-mă, hai să îndreptăm lucrurile împreună...nici atât.
    După gândirea ta, tot femeia trebuie să "repare" tâmpeniile pe care bărbaţii le-au făcut şi le fac. A câta oară şi până când?!

    RăspundețiȘtergere
  28. Joker, dear!
    app de mâncărimi, acu' mă mănâncă tastele să-ţi vreo 2 de "dulce".
    Păi, io nu i-aş urâ, păcatele mele, dar când văd câte unul ca matale, care gândeşte aşa, cum să nu încep să urăsc??! că, dacă ai fi unic -ca mentalitate, poate că ar trece de la mine, ca atâtea altele. Însă tu reprezinţi, cu destulă "voioşie" intelectuală, o imensă majoritate.

    Că, aşa cum spuneam, bărbatul, în loc să-şi asume neajunsurile EVIDENTE pentru oricine, se dă nevinovat şi-i pretinde tot femeii să scoată castanele din foc, de parcă cele 2000 de ani de sclavie feminină n-ar fi fost deajuns de chinuitoare pentru ea.

    Încă vreo doi ca tine prin preajmă, şi parcă văd că "scap" din "guşă" un "criminal în serie", chitit pe masculi.

    RăspundețiȘtergere
  29. Jokerino, "liftul" acela de care vorbeşti are un buton. În puii mei, niciun lift nu pleacă de pe loc dacă dobitocul nu apasă butonul!!!

    Tu negi orice calitate intelectuală şi umană a bărbatului, bre! Ca să-l scoţi din culpă, îl aduci la stadiu de infantilism penibil sau de primitivism jenant. Că, ori e copilul mamei, incapabil de propria judecată, ori e un animal condus de impulsul sexual.

    :))))))))
    Eu oi urâ, n-oi urâ bărbatul, dar tu nu dai nicio ceapă degerată pe el, dacă vrei să-l absolvi de culpă prin astfel de argumente.
    :))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  30. Păi eu ce dracu' vorbesc???????

    Liftul e mult prea greu/puternic!
    Omul este sub el...că dacă nu scriam aşa...şi ziceam de vreo barcă... era altceva.
    Aşa că LIFTUL draga mea, n-are niciun buton.

    NIIIIIICIIIIIUNUULLLLL.......LLLL, Ştii?

    DOAR TU VEZI BUTOANE!!!În discuţia noastră.
    Dacă...să presupunem ele există, ele, sunt create şi acţionate de Mame(Femei).

    Bărbatul ţi-a făcut Liftul de-a lungul istoriei.
    Greutatea, materialul său însă butonul e la ea.

    "Gâtul" ca să înţelegi mai bine e Ea...mâncaoai inocentă...şi blândă în generozitatea ei:)))
    Iubirea dacă trece prin stomac trece că a COMANDAT EA SĂ FIE AŞA....
    ..NU ISTORIA...
    ..NU CONTEXTUL
    ...NU ADAPTAREA.

    Ştiu că este în inferioritate şi subjugată,
    dar nu îţi oficializazi statutul ca să-ţi batjocoreşti specia....doar aşa...de dragul că nu te duce capul...
    Repet.
    Adevărata caracteristică a vieţii ei, este că
    ori merge cu capul plecat, ori grăbită...la avantajele conferite de ACCEPTAREA EI..., şi nu a istoriei de a nu fi liberă. Şi a nu vrea să fii liberă.
    Şi a nu dori!
    Marii literaţi au văzut f.bine asta sau filozofi...Deci: cine are nevoie de Ei?

    Avem nevoie doar de maculatură...ca să ajute INTELIGENŢA , ştii?
    Maculatura face omul:şmecher, inteligent, hoţ, sau previzibil.
    DEPINDE CINE ÎL ACCEPTĂ AŞA ŞI-L DEZVOLTĂ.
    Na..CĂ IAR AM AJUNS UNDE TREBUIE'
    LA POL. LA CEL CARDINAL.
    SE NU ME ŞTE: FE-ME-IE
    :)
    Aşa Că i-ar te-am adus la ADEVĂRUL REALITĂŢII...
    ÎN SPEŢĂ LA CEL AL MECANISMELOR UNSE....DE IGNORANŢĂ..SAU IPOCRIZIE..

    RăspundețiȘtergere
  31. Şi ai văzut bine:
    -N-am nicio treabă cu prostul!
    Ci cu făcătoarea de rău...Această văduvită sublimă de discernământ!Şi sigur că vorbesc d.p.d.v.social unde ea e şmechera, nu în familie
    unde face ce vrea DACĂ E LĂSATĂ!
    ?
    Ce vrea?
    Iată că nimeni n-a răspuns la întrebarea asta
    laitmotivistă: Ce Vrea de Fapt o Femeie?
    VEZI?
    BLUE FREEDOM.
    DEJA TOT GLOBUL PĂMÂNTESC LA LUAT MÂNCĂRIMILE...
    DIRIJATE DE LA BUTOANE DE EA.
    Vezi tu satisfacţie mai MARE????
    :)))))
    Off......greu la deal cu boii mici pentru pământenii ăştia ocupaţi cu diverse şi diferite......
    Iubit să-mi fie cinismul, dar de cine?
    -Voila viaţa mea Freedom a...!
    :)
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  32. Jokerino,
    dacă baţi app la "scrierile" mele, atunci spune-o şi tu pe de-a dreptul, nu mă lua cu contorsionism ideatic. Că acu' nu-s în situaţia de a umbla cu subtilităţi, fiindcă mai fac incă alte 30 de lucruri...

    Mai bine m-apuc să când rock.
    :))))))))

    Orice lift are un buton. Dacă ai folosit analogia respectivă, atunci fă-o complet. Nu lua tu din lift numai ce convine argumentaţiei tale, că nu-i principial!
    :))))

    RăspundețiȘtergere
  33. În loc să te bucuri că s-au mai încis puţin oamenii,că-şi pierduseră entuziasmul de tot, acu' ce faci? Mă cerţi?
    :))))))))
    Bine, o "îmbrac" pe Eva. Şi o fac...insensibilă?!
    Ce trist!
    Dar dacă asta vrei, atunci...

    Jokerino, nu cumva tu eşti gelos?
    :))
    Glumesc.
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  34. :))))))))))
    Jokerino, nu mai vb cu tine!
    Deloc!
    uite-aşa!
    :)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  35. De fapt, chiar sunt supărată pentru sintagma "făcătoare de rău".
    Cred că ai exagerat. Păi, ea e făcătoare de rău şi el e făcător de bine?!?!
    Uite cum mă faci tu să devin eu o făcătoare de stânga-mprejur, nah!
    :P

    RăspundețiȘtergere
  36. :))))
    Hard rock kafee..Da!!!
    :)))
    Cel mai bine.
    Tu Bluulash..crezi că noi vorbim de un Lift banal?
    De orice fel de lift? Care te poate înălţa la un orgasm banal sau coborî la un salariu minim pe economie??
    Nu!
    NU!!
    Vorbim de Marele Lift al Vieţii şi de princpalul
    ordonator de sensuri.
    :)))))
    Care e?:))
    ...
    Mie, din Lift crede-mă că NU-MI CONVINE NIMIIC!
    Dar toată lumea se pălimbă:) în faţa mea, ameţiţi... vai de ei şi cu rău de înălţime sau stabilitate.
    :)))
    Ai văzut bine, puţin sunt gelos.
    :)))
    Nu glumesc.
    :)))
    Dacă nu ai fi fost tu...atunci Cine????
    :)
    ...
    Aşa că îi dau al Cezarului ce e al Ce-zarului:)
    Dar sunt cu ochii pe ea.
    :)))))

    RăspundețiȘtergere
  37. Draga mea acolo la "făcătoare" vorbeam generic
    şi îndeosebi atacam DIN NOU: FONDUL PROBLEMEI.
    Nu Forma. Sic!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  38. Jokerino,
    povestea Evei tre'i spusă până la capăt. E vital! Chit că întreg mapamondul o să aibă o mare erecţie.
    :))

    Nu mai fi gelos.
    La drept vorbind, pe cine şi de ce ai fi?
    Momentan, aşa cum spuneai, nefericirea e sentimentul de căpătâi. Cine ar putea gelozi această neţărmurită nefericire?

    Ceea ce nu pricep unii oameni este că o femeie (ca Blue, de exemplu) se desprinde de cel care o torturează atunci când, cum şi pentru că vrea ea, nu când un alt bărbat face presiuni asupra ei.
    De ce?
    Simplu, fiindcă dacă cel care o doreşte, începe povestea încălcându-i ei libertatea de alegere, e un semn clar că lucrurile se pornesc sub proaste auspicii.
    Păi, ce facem? Schimbăm un stăpân de sclavi cu un altul? Atunci, la ce bun să ne eliberăm de vechile lanţuri, dacă ne punem grumazul în altele noi?
    Cam asta e ideea... Fără sclavagism, ci în parteneriat de tip "câştig-câştig".
    Asta şi încă una, mai subtilă, care s-ar descrie cam aşa: dacă eu vin şi ofer din tot sufletul ce am mai frumos, de ce ar vrea cineva să-mi fure darurile? Adică, îi dau şi el spune "nu", ca apoi să-mi dea în cap şi să încerce să fure ceea ce îi oferisem iniţial.
    E cam urât, nu crezi???!!!

    RăspundețiȘtergere
  39. Blue.
    Ce ne-am face fără erecţie?:)
    E ca cei doi sâni:de aia are bărb.2mâini. şi nu invers:)))

    Aşa şi cu ascunsul ei: trebuie să dosească ca să
    se întărească...lui.
    Off Course că CHESTIUNEA(PRINCIPIU UNIVERSAL) a ajuns de Băşcălie, la orice nivel. Uite-Te în capul lor, al tuturor:)

    Iar poovestea porcului cu mărgăritarele este atât de autentică şi proaspătă încât.. iar îmi vin...pandaliile...creaţionale, dar mă calmez
    :)
    (momentan)
    :)

    RăspundețiȘtergere
  40. Erecţia e bună, am decretat!
    Paritatea sâni-mâini masculine, e bună şi ea, da' depinde de poziţie.
    :))

    Aia cu "dositul" îmi displace. Şi mă-nervează!
    Renunţăm la doseală sau la personajul cu astfel de apucături.

    Bun. Atunci hai să-i luăm porcului mărgăritarele. Dar...cui să i le dăm??

    RăspundețiȘtergere
  41. :)
    (Nu mai ştiu dacă ţi-am răspuns...)

    Eşti amuzant.
    Dar unele legături sunt scrise-n ceruri şi chiar dacă am vrea, ele nu pot fi şterse.

    RăspundețiȘtergere
  42. Off...uite vezi care e supărarea mea?
    Imixtiunea asta a CERULUI!
    Uoff.. şi tot oamenii ăştia cu ele înainte le
    împing astfel. Când ne-om învăţa minte că viaţa nu este în ceruri ci aici pe Pământ.
    Eu sincer, cu atâta PROSTIE(Frică, minciună, ipocrizie, orgoliu, nihilism, neîncredere şi negativism)nu mai pot.:)
    Tot ce mişcă în faţa mea acuză SIMPTOMELE....
    Iar ei au pretenţia că trăiesc.
    Noroc cu SEXU' da' şi ăsta se duce repede.
    :)))))
    Somnul nu se pune, că şi ăsta se suprimă din ecuaţie.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  43. Jokerino,
    chiar dacă tu nu crezi, "legăturile" de care eu vorbesc, EXISTĂ.
    Nu tot omu' are astfel de legături. Aş spune că dimpotrivă. Majoritatea sunt liberi să-şi facă viaţa după cum vor.
    Dar există pe pământ nişte fiinţe care au de dus la capăt nişte...poveşti. Puţine din ele sunt cu adevărat frumoase.
    Nu am idee cum să spun toate astea ca să evit să te contrariez. Dar poate că ştii şi tu şi acum doar te răsfeţi puţin.
    :)
    >:D<

    RăspundețiȘtergere

Căutati pe acest blog