Nu mi-e teamă să lupt ca să fiu văzut.
Masca nu-i pentru tine, ci pentru a-i proteja pe cei apropiați ție. (Christian Bale)

11.06.2010

Noi iubim.. noi nu gândim! Şi nici nu ne place când judecăm..

Cine nu şi-a dorit pe acest pământ să fie iubit şi deci acceptat sau.. măcar să trăiasca ca-n sânul lui Avram cel puţin în clipele de răgaz, de ostoire a forţelor?
Dezmierdat, cocoloşit ori alintat(validat)mai mult sau mai puţin! Veriga slabă a fost însă în celălalt sens al sentimentului/fenomenului şi anume al mişcării către..Celălalt!
Cum a iubi nu e totuna cu a fi iubit..care e mult mai facil, mişcarea către celălalt în Iubire e mult mai pretenţioasă. Ca să iubeşti ţine ..de o acţiune verificată, plus împrăştierea haotică a sentimentelor curate şi la zi. Pentru e reuşi să iubeşti concomitent şi să.. fii iubit îţi trebuie o alchimie specială..,o sofisticare sentimentală care de cele mai multe ori are o rădăcină puternică în auto-educaţie.
Cine crede că grătarul în exces sau diferite posedări materiale spectaculoase ori alte asemenea...ozonări sistematice sufleteşti în zone exotice ale ţării/lumii, că ţin de substanţă...se înşeală. Dar în orice caz
AGITAŢIA ÎN JURUL "IUBIRII" ÎI DĂ ACESTEIA UN SOI DE FARMEC CE LASă ETERNA FALSĂ IMPRESIE..CĂ SUBIECTUL ESTE APROAPE DE A FI PE PUNCTUL DE A O CUPRINDE SAU ÎNŢELEGE.
Şi cum România este "Leagănul agitaţiilor" nu al trăirilor, ca de altfel situarea întro zonă a "făcutului".. nu a "născutului" acest fapt ne adânceşte mai vârtos înspre limbaj. Aşa putem să explicăm că de o bună bucată de vreme auzim tot mai des vorbindu-se despre Iubire.
Definiţii ciunte,principii,strategii,dorinţe sau diverse temeri şi întrebări, unele legate de cum pot fi dezamorsaţi demonii ei şi mai ales cum.. putem simplifica atât de mult lucrurile astfel ca Viaţa să nu mai semene a..acelaşi Chin..nedescoperit, ca fiecare să nu îl mai boicoteze pe celălalt!! Că vorbim de cuplu ..sau orice alt domeniu până la urmă nu contează, lipseşte întrebarea, De ce.
Este stricător la cer până la urmă cum fiinţa umană după secole de existenţă încă.. să nu poată să-şi pună întrebări capitale. Sau să nu-şi poată găsi răspunsuri cât se poate de fireşti. De ex.de ce se fac miliarde sau milioane de filme si melodii. Mai concret spus, de ce asistăm neputincioşi la invazia asta la tv de emisiuni "de dragoste" de cel mai desăvârşit prost gust..sau de ce a ajuns atât de falnic OtV-ul...
Ori caracteristic familiei: de ce toată lumea cacă pe bandă rulantă pretenţii de la ceilalţi!? Iarăşi.. s-a trecut graniţa firescului în cazul pedepsirii în numele Iubirii LOR! A nevoiaşilor. A ne-voioşilor!. Iată până la urmă Ne-spusul!
Iată Orbul care nu-i poţi scoate ochiul! Findcă el deja crede că-i are pe amândoi....
Aşadar, că e vorba de spaţiul virtual fie de cel real peste tot se vorbeşte în aceiaşi termeni, în aceeiaşi cheie. Automatisme şablonarde, clişeal! Extrem de rar poţi auzi o voce din Corul naţional pe o altă tonalitate ce vine să accentueze "punctul pe i" şi să localizeze baza lucrurilor care în Ecuaţia Divină este fundamentul Iubirii. Mulţi stau în gura cu Marea Iubire însă nu cunosc sau nu vor să accepte că Ea.. are în alcătuirea ei:dezinteresul, curajul, pozitivul, libertatea subiectului. Cum societatea a înfierat întotdeauna inocenţa,,pentru că ia SCĂPAT construcţia ei, devine normal acceptată situaţia dată.
Eşti liber să iubeşti 100 de persoane pe zi Nu să te culci cu ele. Poate cu condiţia să le fie somn:))... dar să-ţi şi permită programul! Şi iacătă cum am ajuns..utopici.
La datele societăţii pe care le suportăm(sic), la canoanele bisericeşti ori ale legilor în vigoare care dau pe bandă rulantă naştere în continuare copiilor, pretenţia acestora la Iubire este îndreptăţită..dar pe dos. Mijloacelele sunt cele care păcătuiesc şi pe care credem că suntem îndreptăţiţi să le uzăm fără a putea recuoaşte Falsul şi Răul pricinuit celuilalt. Culmea mai produc şi adrenalină..însă în acelaşi sens pe dos!
"Eu te-am făcut eu te omor", "Poa' să mă înşele dar să nu aflu", "Al 3-lea salveză căsnicia" şi alte asemenea căcănării .. dau bine mersi în continuare naştere a ceea ce vedeţi dimineaţa în jur. În familii, pe stradă, la şcoală, la seminarii,în metrou, în cancelarii etc-samd

Asculta mai multe audio Muzica
Şi pentru că suntem neputincioşi şi pentru că n-avem profesori sau mentori.., pentru că ORICINE are interesul să NU TE ÎNVEŢE..sub argumentaţia pseudo-socială că se întămplă ceea ce se întâmplă..cu bune şi cu rele, asta fiind o scuză a infantilismului milenar, a nihilismului copiat tradiţional pe toate fronturile, avem parte de Imaginaţie. De visare şi speranţe de doi lei. Unii cred că visarea creativă preţioasă de100 de milioane..poate salva ori mântui! Greşit. Printre cei care se joacă divin cu Iluzia se numără ANDRADAMADALINA. Pe ea..de 17 ani o iubesc. Şi cum e şi normal ...a început să se ascundă de mine...gratificaţia divină sporeşte(!).. măcar aşa de gingăşia atingerii nemuririi

65 de comentarii:

  1. hm ;))
    bine te-am gasit!
    putin cam suparat, ce-i drept! de ce?
    de ce ii judeci pe ceilalti?
    chiar crezi ca educatia are vreo treaba cu iubirea? cu acea Iubire?

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi ceva de florile marului?
    Sau nu te gandesti la ceva inchegat si durabil.
    ar trebui sa lasi aparenta..supararii de-o parte si sa vezi substanta daca iti plac profuzimile, tenebrele atat de necercetate ale sufletului uman.
    Si ce, ai pretentia ca fraguta de sange care se transforma in pantecele matern intro fiinta omeneasca sa fie lasata...doar sub haosul social si familial si crezi tu.. ca astea ii garanteaza seninatatea si constructia necesara?
    Judec,discern si nu amestec. Nu de alta dar nu vreau sa merg cu turma. Obiceiuri, traditii, cutume, latente etc
    Cat despre educatie cred ca mai trebuie sa cresti pentru ai intelege rolul.
    Si eu: bine te-am gasit. Nu de alta dar ne imputinam, apropo de educatie:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubirea si relatia sunt doua lucruri total diferite. tu imi vb de relatie aici. Iubirea e o conditie esentiala pentru o relatie. referindu-ma la oamenii sanatosi. in lumea in care traim, definita de interese, si aici ma refer mai ales la cele materiale, Iubirea poate fi sau nu intr-o relatie.
    Iubirea se simte! cand vb de educatie, te gandesti la reguli, la mentalitati, la tot ceea ce ne-au invatat parintii, profesorii, cartile. asta tine de mental. Iubirea se simte cu sufletul. ai incercat vreodata sa privesti un lucru cu mintea si apoi cu inima? ai vazut cat de diferite sunt starile? si raspunsurile?

    RăspundețiȘtergere
  4. Da vorbesc de ceea ce isi doresc cel mai mult muritorii Iubirea, intro relatie. Adica ce n-au vazut pana acum decat episodic decazand in substraturile materiale de unde.. in general moartea, foamea sau grijile iau reformatat prost.
    Daca am vazut micul Paris?
    Binenteles.. ca starile si raspunsurile sunt diferite, noi insa vorbim de om INTREG nu doar de o parte pentru ca asa functionam..la capacitate maxima, cine vrea:)

    RăspundețiȘtergere
  5. ;)) om intreg spui, nu?
    asta inseamna armonie pe toate planurile. asta inseamna acceptare, deschidere, responsabilitate, etc, etc...
    dar in functie de situatie te lasi condus de anumite parti. asta o stii f bine. acum carei vrei tu sa ii dai intaietate mai mereu, e strict decizia ta :)

    RăspundețiȘtergere
  6. De fel mi-am angajat un purtator de expuneri(l-am educat)si care stie f.bine ca dupa prioritate...vine si secundarul, mai putin dezirabilul. Si cand ii zic,, sa se mai odihneasca si el puutin..chiar atunci face un exces de zel si ma duce in zona cea mai mai putin lucida, numai asa ca sa-mi dau io de gandit:)

    RăspundețiȘtergere
  7. apa dulce? :) ai grija sa poti inota in ea :)
    noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  8. Urasc intrebarea "DE CE?"!
    E adevarat ca uneori este utila, insa de cele mai multe ori ar trebui inlocuita cu "Cum as putea sa rezolv asta?".
    Explicatia: mi se pare ca ne impleticim in procesul de cautare a unui vinovat, in loc sa trecem la fapte si sa reparam ceva din situatia cu pricina.
    Oare de ce simt oamenii nevoia sa gaseasca un tap ispasitor?

    RăspundețiȘtergere
  9. Intrebarea "Cum as putea sa rezolv asta?"
    nu ar trebui sa aibe ceva substantial la baza?
    Sau vine copiata de undeva si fara resurse proprii adecvate, bogate aprofundate chiar.
    Iata Intrebarea.
    Oamenii nostri insa.. s-au invatat muult prea bine cu ..raspunsurile. Pasiunea si orgoliile se impletesc minunat. Subiectivitatea si Ignoranta(Ipocrizia)sunt grupate intro biblia sociala, speciala:)culmea!

    RăspundețiȘtergere
  10. Evident ca orice rezolvare trebuie bazata pe lucruri substantiale.
    Insa prea ne-am invatat sa criticam si sa culpabilizam, in loc sa cautam solutii!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cautarea solutiilor e un chin.
    Si plus de asta NIMENI nu isi doreste, grav este ca nu se poate face constatarea asta.
    Educatia si societatea au Ingropato!!Nevoia de a constata de a intelege mecanismul, radacina.
    Dar ...Cine??
    Literatura si Femeile salveaza (prea mult)Raul cu scuza ca... fara El chiar nu se poate.
    Deci ramane cum am stabilit:)e pasionant,lubric nu ludic!!! qed

    RăspundețiȘtergere
  12. eu nu inot in piscine :). e un loc limitat. imi place sa inot in mari, in oceane, sa ma las dusa de curenti (si nu de val :P)in infinitul apei.
    si da, multi eroi/eroine vor pica... si pica...zi de zi...tot mai mult :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa inteleg ca esti fericita ca nu va veni Tsunami?
    Ei..da! In infinitul apei..suna mai limpede:))

    RăspundețiȘtergere
  14. ;)) si ce daca vine Tsunami? :)
    am trecut noi prin mai multe :)

    RăspundețiȘtergere
  15. "Noi" inseamna: Sufletul, Vointa..Credinta ta ca nu inteleg:))
    Pai, asa te calesti..si-ti faci solzi de arama.

    RăspundețiȘtergere
  16. Tre' sa iau atitudine, ca nu se mai poate! :) Atunci cand veti stii ce inseamna iubirea, nu veti mai putea iubi, nu veti mai voi sa iubiti. Definitia iubirii, in strnsa legatura cu educatia, cu profesorii, cu viata.... prostii.... Nu incerca sa deslusesti ceea ce e mai bine sa ramana ascuns. Iar cand cineva se ascunde de tine...., poate o face pentru ca asa trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  17. Did you miss me, my lord? Se pare ca " every time i go away" iti lipsesc putin. Asta nu-mi provoaca decat o mare placere.Asa deci, "love is in the air" and also in your heart. Nu te-am mai cautat pentru ca, fiind scorpion, automat sunt o femeie foarte geloasa si iubirea ta atat de curata si de ferma pentru Andrada ma face sa mananc inghetata non stop si apoi sa trec pe Jack Daniels cu cola pentru amortizarea simturilor, ceea ce imi provoaca un anumit disconfort intestinal de care ma feresc.Referitor la iubire, eu ma topesc si ma solidizez la loc. Ti-am mai spus ca eu, ca sa traiesc am nevoie sa iubesc. Fara iubire, n-am directie, n-am antigel, n-am combustibil. Harai pe rampa, roata merge-n gol, urasc pe toata lumea care pupa pe cate cineva si ma intreb, de ce oare nu am si eu parte de o astfel de iubire? Si vin acum sa te intreb pe tine, care desfaci firul in 4 in cele mai multe cazuri, de ce oare barbatii( vorbesc de majoritate lor) sunt interesati de o femeie atat cat isi satisfac poftele ascunse si apoi in restul timpului se prefac ca o iubesc? Asta provine tot de la educatie ori de la natura lor de misogini?

    RăspundețiȘtergere
  18. Wauu.... atac la baioneta! Booozay!
    Sa deslusesc?
    E deslusit!
    Multumesc de gandurile mangaietoare.
    @QED
    "cand veti stii ce inseamna iubirea, nu veti mai putea iubi" ? Nici chiar asa. Stii.. mai exista si exceptie de la Regula.
    In cazul de fata iti dau dreptate insa. Nu trebuiesc neglijate totusi cateva amanunte esentiale sau de baza!! Ecuatia? Pff..e de termen lung!!?
    Mi-a placut insa minutiosul atac, touche!

    RăspundețiȘtergere
  19. Cred ca modul in care te raportezi la iubire tine de educatie.Daca ai fost inconjuart de iubire, daca ti s-a explicat cum stau lucrurile, atunci vezi altfel iubirea decat cei din alte medii sociale. Trairea iubirii cred ca nu ne diferentiaza ca oameni, dar modul in care ne raportam la cel iubit, da.

    Joker, te intreb direct, ce vrei sa stii despre mine in afara de ceea ce am prezentat pe contul google?

    RăspundețiȘtergere
  20. @M.D
    "Poftele" este egal cu Iubire?
    Dorinta ori e.. ori nu e inegala??
    Fratilor ..atunci luati masuri!
    Nu e de vina nimeni ca cineva simte mai mult ALTCEVA!?!
    Si ca tot cineva trebuie sa se prefaca numai asa de...persistenta sentimentului.
    va urma:)

    RăspundețiȘtergere
  21. iubire,dorinta...emotie....gelozie...speranta...iubire...dorinta...
    placerea e punctul de intalnire pentru cei norocosi....in rest...nimic nu dureaza
    uneori...chiar daca iti doresti...nu poti arde la aceeasi intensitate...si atunci?ce-ti ramane? sa arzi mocnit...sau sa te stingi....

    RăspundețiȘtergere
  22. :))A..ce vreau sa stiu?
    cat la suta visare si cat real...

    RăspundețiȘtergere
  23. @Pandhora..cred ca mi-ai prezentat varianta prea clasica a Iubirii:tensiune,nervi,orgoliu..si diluare. Vorbesc in general detaliind perceptia SIMPLISTA..a ceea ce ai scris tu "placerea e punctul de intalnire pentru cei norocosi"
    Totusi!!!
    Pot exista Oameni care vor inregimenta aceasta arzatoare manifestare spectaculoasa a organelor noastre erogene. Daca nu ai un anume har sau iubire...niciodata nu poti intelege ceva din Ea.
    Asa cum fac majoritarii:Placerile ii prostesc,ii tampesc nu-i ordoneaza intru frumusete...! Materialul si Orgoliu primeaza la astia cam 90% si atunci ce-ti ramane?
    Exact cum ai incheiat tu:
    "Sa arzi mocnit...sau sa te stingi.... !!1
    Iata PROSTIA, iata constructia feelingului romanesc..nu stiu probabil general.
    Ceea ce stiu e ca exista mult fals,libidinos si interes impotriva iubirii(apropierii inimiilor)
    In sec.21 inca nu putem vorbi de intersectia inimilor cu sexul cu exclusivitatea..cu fidelitatea ori placerea.
    Ce e pacat de condamnat sau..de schingiuit.
    Mi-e unu imi face placere(?) prostia din jur, pacat insa ca nu doare:))

    RăspundețiȘtergere
  24. indiferent de secol nu vom putea vorbi de''intersectia inimilor cu sexul cu exclusivitatea..cu fidelitatea ori placerea''si asta pentru ca nu am fost nascuti monogami...suntem asa datorita educatiei,religiei...conventiilor sociale....
    totusi...exista si suflete pereche.....si nu doar exista....au si sansa de a se intalni....probabil asa arata raiul :)
    eu nu am fost acolo....nu stiu daca am fost in iad...chiar si in trecere....probabil ca ca sunt undeva...pe drum....poate am o directie....dar nu stiu daca am si un sens...

    RăspundețiȘtergere
  25. Pandi..pai vezi tu ce ma seaca pe mine..!
    "educatiei,religiei...conventiilor sociale.."
    De ce sa nu am eu Inima intreaga si sa fie supusa ASTORA(prof/preo/doct/parinti/etc)??
    Nu! Categoric! Important devine sa ..Poti gasi acel suflet ne-capiat(ma rog la voi femeile e grav..)si cu care poti trai firesc(pacatos:))pasional-nu sa se joace libidoul cu tine, ci invers. Asa cum nu se intampla!!
    Deci, daca noi nu cultivam naturaletea e normal sa avem viata plina de imberbi si de d-soare latente si goale. Ludicul,respectul,libertatea sunt vorbe in vant..pe langa Frica..ce le spulbera.

    RăspundețiȘtergere
  26. @Pandhora
    Frumos ai zis "suflete pereche" eu macar zic ..spirite pereche. Eu am!
    Iata unde vine privilegiul in aceasta viata. De aceea e important.. sa stii ce vrei!
    Spiritul argumentativ.. unii oameni cultivati autodidacti iti pot imbogati substantial viata.
    Eu am un asemenea privilegiu, in prezent.
    E ca si cum esti casatorit in 3 zari si te iubesc 3 oameni.
    De ce?
    .....pentru ca ei sunt printre PUTINII IN ACEASTA VIATA care stiu ce inseamna Iubirea!!..culmea:)

    RăspundețiȘtergere
  27. As fi zis ceva de specialisti.., dar chiar nu vreau sa folosesc cuvinte durerosae(pentru Ei)
    Ba da...muulti sunt

    RăspundețiȘtergere
  28. Cred ca am dat raspunsul la aceasta intrebare pe blogul meu.
    Eu am o intrebare:cam cate suflete pereche crezi ca are fiecare om? Eu stiu ca pereche faci doar cu o singura persoana. Te potrivesti bine doar cu una, daca ai norocul sa o gasesti. Daca nu esti mereu in cautare.

    RăspundețiȘtergere
  29. ...si iata cum ai gasit raiul sau el pe tine :)
    ramai acolo....cat poti de mult...
    ''spiritul'' meu nu este pereche....este...si atat :)
    am postat o poezie pentru tine....e prea putin important daca o cunosti sau nu....eu o iubesc....

    RăspundețiȘtergere
  30. @Dreamer!
    Esti sigura?... ca ai un raspuns la presupozitia ta sarcastica??
    Ai analizato in profunzime..?
    Viata este..crezi, asa simpla cum au inoculato multi AlTII?
    Dupa parerea ta"sufletul pereche" e un Zeu categoric!?
    E Divinitatea in manifestare?.... E Unica fiinta constienta dar si dotata cu puteri magice pentru a putea trece peste cutume, legi nescrise sau alte temeri concrete?
    Ai impresia ca in timp real"cineva" ar trebui sa ucida cu sange rece..in numele dreptatii??
    Sau cat ar clipii..sa mearga la biserica pentru a unifica eternitatea descoperita culmea..in sec21?
    @Dreamer.
    te aprinzi sintetizand muult prearepede
    (si-ti dai seama cat......as putea dezvolta pe tema asta, dar f.probabil NU!)

    RăspundețiȘtergere
  31. nimanui nu-i place mitul androginului? e atat de frumos! :X

    RăspundețiȘtergere
  32. N-as putea gasi ca raspuns decat:
    detaliaza.. dezvolta..Loredana be..!

    RăspundețiȘtergere
  33. pai tot am vazut ca se vorbeste aici despre suflete pereche. :)

    După aceasta legendă, la început trăiau pe pământ fiinţe androgine. Arătau ca doi oameni lipiţi spate în spate: două femei, doi bărbaţi sau un bărbat şi o femeie. Aceştia deţineau o putere foarte mare, puteau face aproape tot ce gândeau.
    Zeii se tem de puterea aproape infinită a androginilor şi, pentru a nu mai reprezenta o posibilă ameninţare, îi despart.
    Separaţi însă, părţile nu mai fac nimic. Pe pământ domneşte o letargie completă.
    Tot mai mulţi mor de tristeţe şi dor.
    Zeii, văzând că rămân fără supuşi, caută o modalitate de a le da noilor oameni un motiv pentru a trăi. Astfel este creat Eros, cu scopul de a semăna iubire în lume.
    În acest fel oamenii işi petreceau viaţa căutându-şi jumătatea. Cei puţini norocoşi care se găseau se contopeau formând fiinţa de odinioară.

    RăspundețiȘtergere
  34. Superb!
    Ti-ai adus contributia nationala:) cel putin cu 5% la infrumusetarea unor suflete imbatranite sau lovite de prostii reale sau aparente goale.
    Intrebuintarea ta denota mai mult decat noblete.
    MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  35. cu mult drag! si stii ca frumusetea e in ochii celui care priveste!
    sa nu uiti ca intotdeauna vedem doar ce vrem noi sa vedem, simtim ce vrem noi sa simtim si ne aflam acolo unde vrem sa fim. :)
    ma bucur enorm ca nu vezi numai aparentele goale...si vezi si dincolo de cuvinte, draga Joker :)

    p.s. : m-am amuzat cautand definitia pseudonimului tau :P
    J'OKER, jokeri, s.m. Carte de joc cu cea mai mare valoare în unele jocuri de noroc, care poate înlocui orice carte în jocul respectiv. [Scris si: jocher - Pr.: gi'ocăr] - Din fr., engl. joker

    ...interesanta atitudine :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Multumesc Loredana de laarga deschdere a... propriului meu zambet, uneori mult prea mic in spontanul sau cotidian:)

    RăspundețiȘtergere
  37. Si apropo !
    Nu vad ceea ce vreau Eu sa vad, simt ceea ce este!
    ...daca nu te deranjeaza:)

    RăspundețiȘtergere
  38. pe mine nu are de ce sa ma deranjeze :)
    Nimic!
    Eu doar tresar de Fericire si Iubire cand vad un Suflet Fericit, cand vad un zambet :X
    DD ne-a facut pe toti minunati! noi alegem drumuri intortocheate, mult prea indepartate de Suflet!

    RăspundețiȘtergere
  39. Noi??
    Nu! Altii se..intortocheaza!
    Dar pentru asta trebuie "facultate" si un vaccin.Unde e farmacia?:))
    Ps Atentie cu substantele in laborator!
    ...si oricum ma suni..daca se intampla ceva , pe neasteptate:))

    RăspundețiȘtergere
  40. Nu. Acolo e reactia inversa. Salvarea..pe dos:)

    RăspundețiȘtergere
  41. dincolo de cuvintele tale...ma regasesc pe mine :)
    e foarte interesant

    RăspundețiȘtergere
  42. Stiu Lori!

    Ceea ce ma enerveaza uneori este..deplasarea unora care par..normali. Vezi Dreamer!
    Car..cred ca o simpla strafulgerare autentica spirituala(limitata) iti poate da luminare sau frumusete interioara si te poti consacra in aceasta atat de Rara "categorie"umana, romaneasca.
    Am inceput sa nu mai pot fi deloc tolerant cu falsul..cred ca trebuie sa-mi caut un mentor ceva..

    RăspundețiȘtergere
  43. mentor pentru ce? :)
    eu pentru oamenii astia superficiali nu simt decat compasiune. e ok sa pozezi in anumite ipostaze pt cei din jur. dar asta nu conteaza foarte mult. ce conteaza e cum te simti atunci cand esti cu tine. fata de tine in ce ipostaza mai poti poza? :)

    RăspundețiȘtergere
  44. Deplasare spre stanga sau spre dreapta? Vezi, esti mereu dezamagit...eu ma consider un om normal...si atat.

    RăspundețiȘtergere
  45. Ce ochelari iti trebuie Dreamer pentru a vedea in fata stiind ce e in spate..?
    Ochelari de..:)
    De ..ce vrei chestiune de optiune.Eu ca barbat..cuceresc lumea, tu ca femeie o Astepti!!
    Apropo..
    Pe la 8pm o sa inchei postarea..ofernindo!!

    RăspundețiȘtergere
  46. Eu o sustin pe Mama Dreacu' ca e scorpioanca ca mine si parca mi-a luat gandurile mele si le-a asezat frumos cu cuvinte alese aici.M-ai umplut de comentarii nu mai stiam unde sa comentez si ce sa comentez ca ma gandeam ca daca comentez ceva iti stric iara imaginea despre mine...pe care tu singur ti-o faci si pe care apoi eu cu mare usurinta te ajut sa ti-o destrami:D Eu zic sa pornesti pe picior de dezamargeala...ca intr-un final tot o sa te dezamagesc.Eu nu am ceva in capsor..poate doar tarate....dar uneori am cate o sclipire...asa ..pac..si s-a dus apoi si iar revin la mine..cea tampa:d Multam de vizita.frumos post.nu mai zic nimic.chiar nu stiu ce sa comentez cand vad dezbaterile de pe aici ma rusinez si nu mai zic nimic.imi sta mai bine cand tac:D

    RăspundețiȘtergere
  47. Am crezut ca ai doar..tate, da'bine ca am citit corect:))
    Adica..Tie ti se pare ca rage un ...? aa..!
    Lasa ma pe mine. Daca tu nu stii, am vazut eu ...in locul tau.
    Ca te inrudesti cu MD asta sesizez destul de usor ca na..dar eu zic ca jocu' asta al tau/vostru e cam periculos. Asa ca iaO cu incetinitorul si ai sa te ..desavarsesti,ALTFEL.
    Intai pune mana si iubeste, nu f___e!
    Nu ca n-ar fi rau dar e apanajul barbatilor,perversi&slabi&prosti

    RăspundețiȘtergere
  48. pe cine sa iubesc domnu joker?nimeni nu se lasa iubit de mine:D fug toti domnu..fug:(
    P.S daca n-o sa am iubit ..ma gandesc serios sa imi fac o iubita...femeile intre ele sunt altfel.don't you think? Nu am inteles ce e aia MD?

    RăspundețiȘtergere
  49. Pai da si eu cu surorile mele sunt la fel:
    Ne ajutam. Deci...tu vrei sa faci
    acelasi lucru:( bomba cu ceas ce esti:)

    RăspundețiȘtergere
  50. Lily io ca io ca-s urat da'tu ..?
    Misery World..ce ie..? o asumare, o imbratisare sau..o delasare?

    RăspundețiȘtergere
  51. aici imi vars amaru joker.da punem pariu ca-s mai urata ca tine?

    RăspundețiȘtergere
  52. tu ai zis ca esti urat...eu n-am de unde sa stiu...arata-mi-te sa vad si eu.

    RăspundețiȘtergere
  53. Pe bune..?
    Nu as face in niciun caz asa ceva!
    De mult ti-am vazut kalasnikovul, la spate!
    M-ai sili sa iau eu rolul calugaritei!
    Si n-as vrea..

    RăspundețiȘtergere
  54. stii ca jumate din ce imi spui tu in comenturi eu nu inteleg?si ca eu acu ma uit la porny porny?It's my porn happy hour:D Daca cadem de acord ca sunt mai urata ca tine nu e nevoie sa te vad.
    P.S eu chiar nu imi dau seama cand razi de mine:D

    RăspundețiȘtergere
  55. No..eu rad cu tine.
    Iar de porno.. m am saturat de cele de pe strada, zilnice cu copii mici(desene animate)dar si cu copii mari.
    Daca ai gasit ceva interesant, zi-mi, unde sa vin.
    Vara la tara sau iarna pe ulita, unde te gasesc?

    RăspundețiȘtergere
  56. Radicala te mai am! Greu..de dat un raspuns

    RăspundețiȘtergere

Căutati pe acest blog